Rolul lui Ebru Şahin din serialul Gizli Bahçe va inspira multe femei. Care este motivul

Publicat pe 21.10.2024 la 14:00 Actualizat pe 21.10.2024 la 14:29

Ebru Şahin joacă rolul principal în serialul Gizli Bahçe și se pare că personajul său vine ca o inspirație pentru multe femei. Despre ce este vorba.

actori pe platourile de filmare

Rolul lui Ebru Şahin din serialul Gizli Bahçe va inspira multe femei

Instagram

Ebru Şahin joacă rolul principal într-unul dintre cele mai așteptate seriale din Turcia la momentul actual. Alături de Murat Yıldırım din Asi – Împotriva destinului formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe micile ecrane. De asemenea, personajul său pare că a fost așteptat îndelung de multe femei.

Rolul lui Ebru Şahin din serialul Gizli Bahçe va inspira multe femei

Produs de către Erol Avci, serialul se poate vedea în Turcia la momentul actual. Actrița Ebru Șahin aduce în atenția publicului o femeie, mamă singură pe nume Nazli Orman în producția turcească, arată seriesturkish.com. Actrița are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat până în prezent peste 400 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul seriei pe care o prezintă la momentul actual. În serialul Gizli Bahçe, Nazli Orman își dedică întreaga viață creșterii fiului Memo. De asemenea, viziunea sa se va schimba atunci când va încerca să câștige custodia micuțului Memo în fața lui Demir. Interesul pentru personajul Nazli a crescut în mediul online. Astfel, Ebru Șahin va întâlni fanii pe micile ecrane și va oferi o lungă perioadă de timp inspirație pentru femeile din țara natală.

Citește și: Artistul Murat Boz a vorbit deschis despre căsătorie și despărțirea de Aslı Enver. Ce a dezvăluit

Personajul a reușit deja să fie în luminile reflectoarelor cu povestea, dar și restul personajelor care îl înconjoară. Povestea de iubire pe care o trăiește alături de Demir ( Murat Yildirim) va deveni cea mai mare bătălie a vieții sale. Ebru Şahin este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Născută pe 18 mai 1994 în Istanbul, a reușit să-și surprindă fanii cu roluri importante precum Hercai în 2019, dar și Destan în 2021 sau Istanbullu Gelin în 2017.

Ebru Şahin și Murat Yıldırım vorbesc despre serialul Gizli Bahçe într-un interviu

Proiectul a fost mult așteptat de către fani, așa că primele episoade au fost luate cu asalt. Cei doi actori care joacă rolurile principale au ținut să lase câteva declarații despre personajele pe care le interpretează. Murat Yıldırım joacă rolul lui Demir, un faimos arhitect care se luptă cu gândurile despre putere și conflictele adevărate din viața sa.

“Confruntările personajului în propria sa poveste sunt foarte impresionante. Povestea este plină de surprize.”, a spus actorul în declarația sa. Cât despre Ebru Șahin, aceasta joacă rolul Nazli, o mamă tânără. Actrița descrie proiectul ca fiind “o povestea reală și plină de viață”. Ideea poveștii stă la baza vieții tinere Nazli care se luptă cu Demir pentru a-l avea alături pe fiul său Memo. Aceasta își dorește să-l protejeze ca orice mamă care s-ar afla în locul său.

Atunci când Demir află despre profesia lui Nazli, va încerca să-l ia cu orice preț pe Memo alături de sine și să îl scoată din viața mamei sale, arată egetelgraf.com. Este pentru prima oară când cei doi actori joacă împreună, fiind un duo de excepție așteptat de cei mai mulți fani care i-au îndrăgit și în proiecte trecute. Murat Yıldırım are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală.

În articolul

Rolul lui Ebru Şahin din serialul Gizli Bahçe va inspira multe femei. Care este motivul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x