S-a descoperit secretul serialului O altă persoană – Bambașka Biri cu Hande Erçel și Burak Deniz. Proiectul are succes

Publicat pe 14.11.2023 la 10:36 Actualizat pe 14.11.2023 la 11:07

O altă persoană - Bambașka Biri este una dintre cele mai îndrăgite producții din Turcia la momentul actual. S-a descoperit secretul din spatele a tot ceea ce aduc pe micile ecrane Hande Erçel și Burak Deniz.

Hande Erçel poartă o rochie fără mâneci și zâmbește, iar Burak Deniz este îmbrăcat într-o ținută all-black

Hande Erçel și Burak Deniz joacă rolurile principale în serialul O altă persoană - Bambașka Biri

Instagram

Serialul O altă persoană – Bambașka Biri a fost destinat încă de la început să fie un proiect de succes. S-a arătat ca una dintre cele mai interesante producții în cadrul MIPCOM de la Cannes și a reușit să atragă atenția tuturor.

S-a descoperit secretul serialului O altă persoană – Bambașka Biri cu Hande Ercel și Burak Deniz

În presa din țara natală faptul că serialul O altă persoană nu a fost atât de bine primit ca în mediul online este văzut ca un ghinion. Nu se știe încă dacă cifrele care au scăzut sub nivelul la care trebuia se vor întoarce. Cu toate acestea, cel care a reușit să aducă serialul la un nivel de succes atât de mare este fără doar și poate regizorul Neslihan Yeșilyurt. Acesta a mai regizat și proiecte precum Yasak Elma – Fructul interzis și Sadakatsiz – Infidelul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Când au ajuns în fața fanilor primele informații despre serialul O altă persoană, faptul că regizorul Neslihan Yeşilyurt a fost cel care s-a dedicat proiectului i-a încântat pe toți. Cu toate acestea, din episodul 10, acest erou invizibil nu va mai face parte din proiect. Echipa a ținut astfel să îi organizeze o petrecere de rămas-bun.

Citește și: Totul despre serialul Bariere invizibile. Care este povestea îndrăgitei producții turcești

Chiar dacă s-a știut încă de la început că acest lucru se va întâmpla, fanii nu s-a arătat deloc mulțumiți. Regizorii vor urma să fie Özlem Günhan și Gül Sarıaltın, iar performanța seriei va fi intens monitorizată. În ceea ce privește evoluția actorilor principali în viața personală, aceasta s-a văzut fără doar și poate în mediul online. Vorbim bineînțeles despre Hande Ercel care formează un cuplu cu Hakan Sabanci și recent au fost văzuți împreună. Cei doi au participat în cadrul unui eveniment emoționant și au fost surprinși în timp ce dansau.

Formează un cuplu încă din luna martie și au călătorit împreună și s-au bucurat de nenumărate evenimente până în prezent.

Hande Ercel cucerește cu cele mai recente postări în mediul online

Pașii pe care i-a urmat Hande Ercel în carieră au fost subiect de discuție în cele mai recente articole din presă. Formează un cuplu cu Hakan Sabanci, însă a mai avut relații în trecut și cu Kaan Yıldırım, Kerem Bürsin, Murat Dalkılıç sau Tolga Sarıtaş. În cadrul celui mai recent eveniment la care a participat alături de partenerul său, vedeta din Dragostea plutește în aer a îmbrăcat o rochie creată de designerul Amor Garibovic și a reușit să fure toate privirile.

Citește și: Kubilay Aka din Legea familiei va interpreta un nume de legendă în filmul despre echipa de fotbal Fenerbahçe. Despre ce este vorba

Nu mai este niciun secret faptul că Hande Ercel preferă rochiile cu spatele gol, mulate, ce îi scot în evidență trupul de invidiat. Are peste 30 de milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. A reușit să-și continuie cariera pe o pantă ascendentă și să rămână pe primele locuri în topurile preferințelor în ciuda speculațiilor. Născută pe 24 noiembrie 1993 în Turcia are o soră faimoasă în mediul online pe nume Gamze Ercel. Cel mai cunoscut rol ai faimoasei Hande Ercel este în Dragostea plutește în aer, serial difuzat și pe Happy Channel.

În articolul

S-a descoperit secretul serialului O altă persoană – Bambașka Biri cu Hande Erçel și Burak Deniz. Proiectul are succes

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x