”Să nu te prind cu aia! Mă enervezi rău de tot!”, este mesajul primit de Vlad Gherman, după episodul 26 din ”Fructul oprit!

Publicat pe 14.03.2019 la 09:51 Actualizat pe 14.03.2019 la 10:31

Episodul 26 din serialul ”Fructul oprit”, difuzat miercuri, 13 martie, a tulburat apele în relația Ioan (Vlad Gherman) și Ana (Cristina Ciobănașu). Și asta pentru că și-a făcut apariția o tânără fermecătoare care, se pare, și-a propus să îl seducă pe Ioan.

Episodul 26 din serialul ”Fructul oprit”, difuzat miercuri, 13 martie, a tulburat apele în relația Ioan (Vlad Gherman) și Ana (Cristina Ciobănașu). Și asta pentru că și-a făcut apariția o tânără fermecătoare care, se pare, și-a propus să îl seducă pe Ioan. Sub pretextul că vrea să facă afaceri cu tatăl lui Ioan, Bihter (Oana Moșneagu) face tot posibilul să îl facă pe Ioan să îi cedeze. Îi va reuși planul? Urmează să aflăm în următoarele episoade din serialul ”Fructul Oprit”, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fanii cuplului Ana-Ioan nu au privit cu ochi buni jocul lui Bihter. Ei i-au transmis acest lucru și lui Vlad Gherman, prin mesajele pe care i le-au scris pe pagina lui de Instagram:

Vlad, să nu te prind cu aia! Mă enervezi rău de tot!”.

”Sper că Ioan nu se îndrăgostește de Bihter altfel vin după el cu roșii”.

”Eu nu m-aș mai împăca cu Ioan dacă aș fi în locul Anei. Și ea e distrusă, are nevoie de el mai mult ca oricând. Dacă el a lăsat-o acum, nu o iubește. Nu mă așteptam ca Ioan să fie așa”.

”Aia e o... care vrea să vă strice relația. Trebuie să te împaci cu Ana”.

”Voi doi erați cei mai frumoși din film și acum e atât de trist că sunteți supărați, triști amândoi. Ioan, după atâta timp, o are pe Ana îndrăgostită până peste cap de el și acum nu o poate ierta pentru greșeala făcută. Într-un fel, îl înțeleg, dar pe de altă parte, o înțeleg și pe Ana. Ioan a greșit că nu i-a spus Anei unde merge de fapt și Ana a greșit că nu a mai așteptat puțin, amândoi au o parte de vină și păcat că Ioan nu înțelege acest lucru. Ana suferă foarte tare. A trebuit să renunțe la copil și l-a pierdut și pe Ioan. Sper din suflet ca Ioan să nu o înșele pe Ana cu Bihter aia. Ioan e singurul bărbat din film care nu a înșelat până acum și sper să rămână așa până la sfârșit. Ar fi păcat, chiar dacă Ana a greșit, nu merită să fie trădată. A fost deja trădată destul. În fine... sper să fie bine totul într-un final. Sunteți doi actori frumoși și talentați”.

”Sper și eu să nu se îndrăgostească de Bither. Eu vreau cu Ana să se împace”.

”Când am văzut că Bihter se dă la Ioan, chiar am crezut că o să-i cadă în plasă, dar mă bucur că nu a fost așa. Abia astept să văd episodul următor pentru că sunt curioasă să văd cine a murit acolo și sper că Ioan și Ana se vor împăca cât de curând”.

În articolul

”Să nu te prind cu aia! Mă enervezi rău de tot!”, este mesajul primit de Vlad Gherman, după episodul 26 din ”Fructul oprit!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x