Samadhi Zendejas rupe tăcerea în legătură cu relația pe care o are cu William Levy: „Ochișorii mei frumoși”

Publicat pe 30.12.2023 la 20:00 Actualizat pe 30.12.2023 la 18:42

Chimia pe care o au pe micile ecrane a ridicat suspiciuni despre o posibilă relație de iubire. Acum, actrița lămurește care este relația sa cu William Levy.

Samadhi Zendejas poartă o rochie cu mâneci lungi și breton

Samadhi Zendejas în cadrul Billboard Latin Music Awards 2020, Florida

Getty Images

În vara anului 2023 au apărut zvonuri cum că ar începe o relație de iubire între Samadhi Zendejas și William Levy. Cei doi joacă rolurile de protagoniști într-o nouă telenovelă ce se filmează la Miami. Chimia dintre actori a fost evidentă încă de la început, iar imaginile apărut în mediul online au ridicat la scurtă vreme suspiciuni puternice.

Samadhi Zendejas rupe tăcerea în legătură cu relația pe care o are cu William Levy

S-a spus că au schimbat mesaje pe rețelele sociale și au fost surprinși în timp ce lua cina într-un restaurant din Mexic. De asemenea, s-au aflat împreună în același hotel. Chiar dacă William Levy personal a ținut să lămurească situația în data de 23 iulie și a menționat că este singur, abia acum Samadhi Zendejas a fost pregătită să transmită adevărul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un interviu oferit celor de la People en Español, actrița din La mujer del diablo a vorbit despre apropierea sa față de cubanez. A punctat că a reprezentat o parte importantă din viața sa faptul că a lucrat alături de “ochișorii săi frumoși”, poreclă ce s-a născut datorită personajului pe care îl interpretează în telenovelă și nu din cauza unei posibile romanțe.

Citește și: William Levy confirmă despărțirea de Elizabeth Gutiérrez și neagă relația cu Samadhi Zendejas. Spune că este “singur” și “fără planuri de viitor”

“Ochișorii mei frumoși, așa îi spune personajul Nuria lui Santiago, a fost un adevărat coleg.”, a spus vedeta într-un interviu publicat pe 20 septembrie, arată univision.com. Samadhi Zendejas l-a clasificat pe William Levy drept “un mare om și foarte deștept”, spunând că zilele de filmare alături de acesta au fost foarte “lejere”.

“Chiar dacă avem 30 de scene pe zi, el creează întotdeauna un ambient grozav. Cele mai frumoase scene ale mele au fost cu ochișorii mei frumos.”, a spus vedeta, lăsând clar că relația cu fostul partener al faimoasei Elizabeth Gutiérrez a fost una strict profesională. Apropierea dintre cei doi a ridicat semne de întrebare, asta după ce se spunea că William Levy și-ar fi reluat parteneriatul cu mama copiilor săi, asta după ce pe data de 27 ianuarie și-au anunțat ruptura.

Cine este Samadhi Zendejas

O figură extrem de cunoscută în lumea telenovelelor mexicane, se află pe micile ecrane în producții de succes de mai bine de 10 ani. S-a implicat în diferite proiecte profesionale încă din copilărie. De la reclae și până la apariții speciale în diferite videoclipuri, aceasta și-a completat cariera cu defilări pe podium.

Citește și: Mesajul pe care Samadhi Zendejas i l-a transmis lui William Levy la 3 săptămâni de la scandal. Se spune că cei doi ar forma un cuplu

Telenovela sa de debut a fost în 2009, Atrévete a Soñar. Pentru rolul din această producție a câștigat premiul Female Revelation Award în 2010 în cadrul Premiilor Tvynovelas. De atunci, s-a făcut cunoscută în nenumărate proiecte de acest gen printre care Mariposa del Barrio, Milagros de navidad, Enemigo Intimo, Rey del Valle sau Falsa Identidad.

Pe pagina personală de Instagram are peste 5 milioane de prieteni virtuali și peste 50 de postări publice până în prezent. Printre aparițiile sale pe coperțile revistelor se numără și cea din Glamour Mexic, fiind printre cele mai recente. Adeptă a unei vieți sănătoase, le arate fanelor cum să se mențină în formă cu ajutorul exercițiilor fizice și a unei diete echilibrate.

În articolul

Samadhi Zendejas rupe tăcerea în legătură cu relația pe care o are cu William Levy: „Ochișorii mei frumoși”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x