William Levy confirmă despărțirea de Elizabeth Gutiérrez și neagă relația cu Samadhi Zendejas. Spune că este “singur” și “fără planuri de viitor”

Publicat pe 24.07.2023 la 10:49 Actualizat pe 24.07.2023 la 11:36

William Levy a ținut să-și lămurească fanii din mediul online după ce timp de trei luni s-a zvonit că ar fi din nou cu Elizabeth Gutiérrez, dar și scandalul recent cu Samadhi Zendejas care l-ar fi implicat în mod direct.

William Levy poartă o cămașă albă, un sacou gri și zâmbește

William Levy confirmă despărțirea de Elizabeth Gutiérrez

Getty Images

William Levy și-a surprins fanii din mediul online cu un mesaj în care confirmă că este burlac. Cu toate că s-a spus că ar forma un cuplu cu Samadhi Zendejas cu care filmează în prezent o telenovelă în Mexic, nimic nu este mai fals, potrivit declarațiilor actorului.

William Levy confirmă despărțirea de Elizabeth Gutiérrez și neagă relația cu Samadhi Zendejas

La finalul lunii iunie, revista TVNotas a publicat o serie de imagini în care William Levy apare alături de actrița Samadhi Zendejas într-un restaurant din Mexic. Cei doi filmează în prezent pentru o nouă telenovelă în care formează un cuplu. Publicația a subliniat că atât cubanezul cât și artista mexicană se află într-o relație armonioasă, atât pe platourile de filmare cât și în afara lor. Aceasta este o nouă controversă care îl înconjoară pe actor, după ani la rândul s-a zvonit că i-ar fi fost infidel partenerei Elizabeth Gutiérrez, mama copiilor lui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar dacă niciunul dintre actori nu a ieșit public să confirme sau să infirme o posibilă relație, acum actorul a oferit câteva indicii despre viața sa personală.

Citește și: William Levy a publicat o fotografie rară și neretușată alături de fiica Kailey. Ce mesaj i-a dedicat actorul

“Oamenii mei...trec pe aici după ce am văzut atâtea lucruri care s-au spus despre mine fără să-mi fie cunoscut adevărul. Sunt singur. Credeți-mă că am mai mult de un motiv să fiu. Despre viitor nu știu. Pentru moment mă concentrez pe copiii mei și carieră. Vă iubesc.”, a scris actorul pe pagina personală de Instagram, la categoria instastory. Atunci când a început scandalul cu presupusa relația alături de Samadhi Zendejas, nu se cunoștea cu exactitate statusul relației sale cu Elizabeth Gutiérrez, femeia cu care a avut o relație mai bine de 20 de ani.

În ianuarie 2022, William Levy a publicat un mesaj pe Instagram, acolo unde a dezvăluit că s-a despărțit de mama copiilor săi, dar până la finalul anului erau încă o dată împreună într-o călătorie prin Spania. La acea vreme, niciunul nu a vorbit despre o posibil împăcare.

Elizabeth Gutiérrez, răzbunare în mediul online față de William Levy

De când au apărut zvonurile unei posibile relații între actorul de origine cubaneză și colega sa de platou, faimoasa Elizabeth Gutiérrez a publicat în mediul online mai multe mesaje indirecte la adresa lui William Levy.

Citește și: William Levy a jucat în 2014 rolul unui pictor și a filmat scene intense alături de actrița Sharon Leal. Cum vede actorul acea perioadă

“Nu regreta că ai oferit totul pentru dragoste pentru că atunci când va veni timpul să pleci, vei ști că nu mai ai nimic de dat.”, a scris Elizabeth Gutiérrez. Într-o altă postare cu câteva secvențe dintr-un film de dragoste, aceasta a scris “te-am crezut”. Până acum, aceasta nu a specificat care este statusul relației cu tatăl copiilor săi. Aceștia sunt Christopher ( 17 ani) și Kailey ( 13 ani).

În trecut, William Levy a mai fost relaționat cu partenerele sale de pe platourile de filmare. Același lucru s-a întâmplat cu Jaqueline Bracamontes cu care a jucat în Sortilegio ( 2009). De asemenea, s-a zvonit că ar fi fost împreună și cu Ximena Navarrete cu care a jucat în La tempestad ( 2013).

“Ochișori frumoși.”, este alintul pe care îl folosește Samadhi Zendejas pentru William Levy.

În articolul

William Levy confirmă despărțirea de Elizabeth Gutiérrez și neagă relația cu Samadhi Zendejas. Spune că este “singur” și “fără planuri de viitor”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x