Schimbări în distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Ce actor urmează să joace în producția celebră

Publicat pe 31.05.2024 la 14:04 Actualizat pe 31.05.2024 la 14:35

Chiar dacă serialul Golden Boy - Dragoste rebelă se apropie de final, iată că schimbările continuă să-i uimească pe fani. Un nou actor urmează să facă parte din distribuție.

actori pe platourile de filmare

Schimbări în distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă

Happy Channel

Golden Boy – Dragoste rebelă a devenit rapid unul dintre cele mai fascinante seriale din Turcia. La momentul actuală se află la cel de-al doilea sezon, aproape de final. Cu toate acestea, schimbările se țin lanț, iar fanii sunt nerăbdători să afle ce le-au mai pregătit producătorii.

Schimbări în distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă

Chiar dacă se îndreaptă către final, producția mai are încă foarte mulți ași în mânecă pentru a-i surprinde pe telespectatorii care s-au îndrăgostit de poveste încă de la început. Actorul Tamer Levent ( Maria și Mustafa) urmează să se alăture distribuției celebre. Acesta a jucat de asemenea și în producția Mireasa din Istanbul ( 2017 și 2019). Născut pe 13 octombrie 1950 este una dintre cele mai proeminente figuri din lumea artistică a Turciei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Finalul proiectului urmează să aibă loc pe data de 14 iunie, însă a fost mutat pe data de 7 iunie 2024, potrivit informațiilor regăsite pe birsenaltuntas.com. Actrița Buçe Buse Kahraman ( Pelin), urmează să semneze un nou contract profesional în perioada ce urmează. În ceea ce-i privește pe cei care se bucură de succes deja în cadrul seriei, au rămas la fel de apreciați și în mediul online.

Este cazul lui Taro Emir Tekin care are peste 600 de mii de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea i-au uimit pe fani, asta pentru că actorul s-a lăsat surprins împreună cu colegul de platou din Golden Boy – Dragoste rebelă. Este vorba despre Ersin Arici. Chiar dacă fiul lui Șevval Sam s-a alăturat echipei în cel de-al doilea sezon, a reușit să lege o relație strânsă de prietenie cu colegii săi. Și-a demonstrat talentul și astăzi este la fel de bine integrat ca cei care au început serialul din primul sezon.

Detalii despre Buçe Buse Kahraman, actrița care interpretează rolul Pelin

Născută pe 1 aprilie 1996 în Turcia, aceasta a dovedit că are talent încă de pe băncile școlii. A studiat la universitate și a fost acceptată la o instituție unde și-a putut manifesta talentul. A început să joace în serial în 2017, atunci când a avut rolul Cansu în povestea Bad Boy.

În ceea ce privește drama Golden Boy – Dragoste rebelă, aceasta a avut premiera în 2022. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Afra Saracoglu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam, Gulcin Santircioglu și Diren Polatogullari.

În ceea ce-l privește pe scenaristul Mehmet Barış Günger, acesta va părăsi proiectul, asta după ce a făcut același pas și în primul sezon, dar a revenit în cel de-al doilea. În ceea ce-l privește pe Mert Ramazan Demir, acesta a continuat să-și păstreze tăcerea în mediul online. Nu a mai postat nicio fotografie, la fel ca și partenera sa. Formează un cuplu cu Afra Saracoglu, după ce o perioadă de timp s-a zvonit că ar fi falsă această veste. În ceea ce-l privește pe protagonist, acesta a continuat să-și crească numărul de fani. Are peste 4 milioane de prieteni virtuali.

În articolul

Schimbări în distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Ce actor urmează să joace în producția celebră

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 iulie 2024. Racii au interes pentru studiu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Subiecte Bac 2024 - limba română, publicate astăzi
a1.ro
Vlad Gherman, în lacrimi pe platoul de filmare pentru serialul Lia - soția soțului meu. Actorul a primit aplauze de la colegii săi
HelloTaste.ro
Choux à la crème cu frișcă și zmeură, pline de savoare și culoare
Catine
Gem de mure negre. Cum să conservi aroma murelor pentru iarnă
useit.ro
SpaceX va distruge Stația Spațială Internațională. Când a programat NASA momentul istoric
as.ro
Cum a putut reacţiona Monica Gabor când şi-a văzut fiica alături de tatăl falit pe care îl ajută cu bani, la doar 17 ani
MediCOOL
Remedii naturale pentru răcelile de vară. Metode de prevenție și tratament
Spynews
Cartofi franțuzești în varianta românească. Rețetă perfectă de cină rapidă și gustoasă
DeParinti
Cum te poate ajuta un consultant în lactație să alăptezi
MediCOOL
Proprietățile extractului de ceai verde. La ce se poate folosi
HelloTaste
Dulceață de căpșuni fără zahăr, gustoasă și mai sănătoasă
x