Sebastián Ligarde a fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele la începutul anilor 2000. Ce s-a întâmplat cu el în perioada de absență

Publicat pe 09.08.2024 la 16:30 Actualizat pe 09.08.2024 la 11:32

A fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori la începutul anilor 2000. S-a bucurat de succes în cadrul celor mai importante telenovele la acel moment, însă Sebastián Ligarde a decis să se îndepărteze de luminile reflectoarelor pentru o lungă perioadă.

actor în diferite ipostaze

Sebastián Ligarde a fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele la începutul anilor 2000

Instagram/Getty Images

Actorul care a reușit să cucerească inimile fanelor în telenovela Quinceañera, a mărturisit că la un moment dat a dezamăgit de țara natală. Chiar dacă a avut succes, a decis să se îndepărteze de lumea actoriei.

Sebastián Ligarde a fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele la începutul anilor 2000

De la începutul anilor ’80 și până după anul 2000 a jucat în telenovele importante oferite de producătorii din Mexic. Cu toate acestea, a ajuns să fie decepționat de țara natală și într-un interviu recent a vorbit despre motivele pentru care s-a îndepărtat de actorie. Are peste 100 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și-a încercat norocul în alte țări ca și actor, asta pentru că s-a simțit extrem de supărat de ceea ce a putut să întâlnească în Mexic ca și actor profesionist. A declarat că industria divertismentului din țara natală l-a respins, astfel că s-a mutat în Peru, acolo unde are un număr impresionant de fani, arată tvynovelas.com.

Citește și: Anahí și Manuel Velasco sărbătoresc 12 ani de relație. Ce doi s-au căsătorit în urmă cu 9 ani

“Ce bine ar fi fost să pot face ceva în Mexic, dar de mai bine de 20 de ani nu fac nimic aici. Mexic într-o formă sau alta rămâne parte din trecut în inima mea.”, a menționat actorul.

A mărturisit că deși are rădăcinile foarte bine împământenite, nu se mai simte atât de adorat de fani ca în trecut. De asemenea, nu mai primește suportul celor care sunt de meserie. Spune că în Peru a găsit sprijinul de care are nevoie ca profesionist pentru a-și continua cariera de actor.

“Am o dragoste foarte mare pentru oamenii din Peru pentru că multe repetiții ale telenovelelor s-au întâmplat aici.”, a dezvăluit acesta.

Sebastián Ligarde are o traiectorie profesională de 50 de ani. Cine i-a oferit prima șansă în Mexic

Cu toate că a jucat o lungă perioadă de timp în Mexic, a decis să-și continuie cariera de actor în Peru. Astfel a reușit să realizeze 5 proiecte profesionale astfel. Luz de Ezperanza reprezintă cea de-a 5-a producție. La început nu a reușit să joace în poveștile transmite în Mexic, însă prima oportunitate de acest gen a venit din partea producătoarei Carla Estrada.

Citește și: Anahí, răsfățată de soțul său! Cine e politicianul cu care e căsătorită și cum arată familia actriței din ”Rebelde”

“Nu mi-au dat de muncă pentru că mi-au spus că arăt prea american. A fost Carla Estrada, producătoarea, care m-a văzut într-un rol de antagonist și în prima sa telenovelă Pobre Juventud mi-a oferit un rol negativ puternic.”, își amintește actorul. Atunci când s-a alăturat echipei de producție din Mexic, avea deja 11 filme realizate în SUA. De asemenea, diploma sa de absolvent l-a ajutat să se încadreze în această lume încă de la început.

De ceva timp, atât viața sa profesională cât și personală se desfășoară în Peru, acolo unde a avut ocazia să interacționeze cu actori recunoscuți pretutindeni.

“În Peru, ca și în Mexic și în toată America Latină, există foarte mult atent. Este foarte plăcut să vorbești cu actori care au fost premiați în teatru, cinema și televiziune.”, a declarat el.

În articolul

Sebastián Ligarde a fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele la începutul anilor 2000. Ce s-a întâmplat cu el în perioada de absență

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 septembrie 2024. Taurii trebuie să privească cu încredere spre viitor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Pensionarii ar putea fi scutiţi de cheltuieli de mii de lei. Proiect de lege depus în Parlament
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Pandișpan cu mere. Rețeta unui desert simplu și delicios
Catine
Sos de merișoare pentru friptură, aromat și colorat
useit.ro
Ultimele mesaje transmise de submersibilul Titan au fost dezvăluite. Ce s-a întâmplat chiar înainte de implozie
as.ro
Cum a ajuns Irinel Columbeanu falit și uitat într-un azil. Pe ce şi-a cheltuit toată averea: „Nu pe femei și cluburi!”
MediCOOL
Înțepăturile de insecte produc tot mai multe îmbolnăviri. Care sunt motivele
Spynews
Larisa Uță demontează declarațiile lui Alin Oprea, confom cărora ar fi aflat din interceptările DNA că este înșelat: ”Singurul urmărit era el”
DeParinti
Experiențe la fel de intense ca nașterea. Ce alte dureri se aseamănă și sunt echivalente
MediCOOL
Ceaiuri pentru tulburări stomacale. De ce pot combate simptomele
HelloTaste
Dulceață de gogonele. Un mod interesant de a conserva aroma gogonelelor
x