Sebastián Rulli apare într-o fotografie inedită alături de fiul și tatăl său. Cum arată cei trei împreună

Publicat pe 01.04.2022 la 08:17 Actualizat pe 01.04.2022 la 09:11

Sebastián Rulli apare pe rețelele sociale într-o fotografie unică alături de fiul și tatăl său. Faimoșii i-au apreciat postarea actorului și au rămas impresionați. Cum arată cei trei împreună.

Sebastián Rulli poartă un costum închis la culoare, cămașă albă și papion. Actorul are părul lung

Sebastián Rulli, în cadrul Latin Grammy Awards. 17 nov. 2016

Getty Images

Sebastián Rulli și-a uimit fanii cu cea mai recentă apariție din mediul online, acolo unde se află alături de fiul și tatăl său. Imaginea este una inedită, asta pentru că actorul nu a fost văzut niciodată în această ipostază. Colegii de platou i-au apreciat sinceritatea și puterea de a fi deschis în fața tuturor.

Alături de Angelique Boyer, acesta formează unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea telenovelelor și de-a lungul timpului au demonstrat că nimic nu le poate distruge relația.

Sebastián Rulli apare într-o fotografie inedită alături de fiul și tatăl său

Sebastián Rulli a postat o fotografie inedită în mediul online, acolo unde apare alături de fiul și tatăl său. Actorul arată trei generații din familia sa și astfel surprinde din nou audiența. Colegii de breaslă nu au putut rămâne indiferenți în fața cuvintelor emoționante scrise de actor și i-au apreciat imediat ușurința cu care se lasă descoperit în fața tuturor.

Plin de mândrie, Sebastián Rulli a apărut pe contul personal de Instagram alături de unicul său fiu și tatăl Óscar Rulli. Acesta a lăsat și câteva cuvinte emoționante care au însoțit imaginea inedită.

“Această fotografie este aur pentru mine.”, a scris protagonistul telenovelei Los Ricos También Lloran. Santiago este fiul actorului din căsnicia cu Cecilia Galliano. Cu toate că actorul împărtășește de cele mai multe ori imagini alături de Angelique Boyer, de data aceasta s-a lăsat văzut într-o nouă manieră, mult mai personală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, Sebastián Rulli a scris: “trei generații”, „să trăim înconjurați de iubire”, “familie”, “bunic, tată, fiu nepot”. Printre colegii de breaslă care i-au lăsat comentarii s-au numărat și Irina Baeva, África Zavala, Alexis Ayala și Maite Perroni. Logodnica lui Gabriel Soto a fost de acord cu actorul în privința faptului că imaginea este unică și merită văzută de toată lumea. Sebastián Rulli a primit peste o mie de comentarii și 70 de mii de aprecieri din partea tuturor, semn că la cei 46 de ani continuă să facă furori.

Citește și: Dulce Maria, apariție surprinzătoare în costum de baie. Cum s-a refăcut artista din Rebelde după sarcină

De altfel, cei care îl îndrăgesc au putut constata faptul că de ceva vreme actorul a postat fotografii alături de fiul său și i-a lăsat acestuia chipul la vedere. Încă de când Santiago era un copil, tatăl său a rămas discret în ceea ce-i privește identitatea, însă recent tânărul și-a creat o pagină personală de socializare astfel că părinții lui au fost de acord cu această decizie.

Angelique Boyer, despre relația cu fiul lui Sebastián Rulli

Sebastián Rulli a publicat prima fotografie cu chipul tânărului pe data de 15 ianuarie, atunci când Santiago a împlinit frumoasa vârstă de 12 ani. Mesajul emoționant lăsat de actor i-a impresionat pe internauți și aceștia l-au felicitat pentru implicarea de care dă dovadă în creșterea fiului.

Citește și: Kerem Bürsin va lipsi de pe platourile de filmare în următoarele șase luni. Despre ce este vorba

“Știți că niciodată nu i-am arătat chipul pentru că am considerat că atunci când va veni vremea el va decide singur, dar acum a crescut și este incredibil de nerecunoscut. De aceea împart această fotografie personală.”, a scris Sebastián Rulli în mediul online. De altfel, actorul a menționat deseori că Angelique Boyer este ca o mamă pentru fiul său și se poartă la fel de minunat cu toată lumea.

În articolul

Sebastián Rulli apare într-o fotografie inedită alături de fiul și tatăl său. Cum arată cei trei împreună

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x