Kerem Bürsin va lipsi de pe platourile de filmare în următoarele șase luni. Despre ce este vorba

Publicat pe 31.03.2022 la 13:54 Actualizat pe 31.03.2022 la 14:49

Kerem Bürsin nu se va mai implica în niciun proiect profesional în următoarele șase luni, iar fanii nu îl vor mai vedea astfel pe micile ecrane. Despre ce este vorba.

Kerem Bürsin poartă un costum negru, cămașă albă și cravată neagră

Kerem Bürsin în “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

După succesul pe care l-a avut în serialul “Dragostea plutește în aer”, Kerem Bürsin a mărturisit într-un interviu recent că nu-și mai dorește să revină pe platourile de filmare în următoarele șase luni.

De asemenea, această decizie poate fi pusă și pe seama despărțirii de Hande Erçel, cea cu care actorul a format un cuplu.

Kerem Bürsin va lipsi de pe platourile de filmare în următoarele șase luni. Ce a declarat actorul

Kerem Bürsin este unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia la momentul actual și datorită rolului pe care l-a avut în serialul “Dragostea plutește în aer” a reușit să ajungă la inimile a milioane de fani din întreaga lume. Cu toate acestea, odată cu terminarea filmărilor pentru celebrul serial, vedeta a declarat că nu se va mai implica în niciun proiect profesional în următoarele șase luni.

Motivul ar putea fi pus și pe seama despărțirii de Hande Erçel, actriță cu care Kerem Bürsin a început o relație amoroasă încă de pe platourile de filmare. Cu toate acestea, prezența sa în mediul online nu poate fi contestată, asta pentru că actorul continuă să le arate fanilor fotografii și filmulețe în diferite ipostaze ale vieții.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ciuda faptului că vedeta a șters orice urmă a relației cu Hande Erçel, fotografiile din sala de forță au luat imediat locul celor romantice. Astfel, fanele de pretutindeni au din nou șansa de a visa la prințul serialelor turcești. La momentul actual, Kerem Bürsin are peste 10 milioane de fani pe contul personal de Instagram, locul în care internauții îi apreciază constant munca, dar și clipele de solitudine în care își dorește să se regăsească.

Citește și: Halit Ergenç din “1001 de nopți” își continuă cariera profesională. Unde va putea fi urmărit actorul

Acesta s-a aflat recent în Spania, acolo unde și-a întâlnit idolul din copilărie. Antonio Banderas și Kerem Bürsin au postat fotografii similare în mediul online, iar fanii s-au bucurat să îi vadă pe cei doi împreună.

Kerem Bürsin, despre proiectele viitoare

Tot în Spania, Kerem Bürsin a vorbit și despre proiectele sale viitoare. Acesta a declarat că în următoarele șase luni își va lua o pauză binemeritată și va încerca să se regăsească. Cu toate acestea, câteva indicii despre întoarcerea sa nu au fost lăsate să zboare nestingherit.

Acesta a mărturisit că Spania este una dintre țările sale favorite și s-ar vedea locuind în viitor în aceste locuri pitorești, pline de poveste.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Se pare că de-a lungul a cinci ani, Kerem Bürsin a luat parte în cadrul unui proiect care este de fapt în continuă dezvoltare și la momentul actual. Nu au fost oferite mai multe detalii de către celebrul actor și fanii au rămas cu un semn de întrebare pe buze. Vedeta a reușit să-și transforme cariera de-a lungul timpului și a lucrat de asemenea în calitate de producător.

Citește și: Özge Yağız din “Jurământul” și Hazal Subaşı din “Legea familiei” au avut aceeași traiectorie profesională. Despre ce este vorba

Alături de alte vedete de renumite din Turcia, Kerem Bürsin va putea fi văzută pe o nouă platformă digitală ce se va lansa în luna august. Fanii vor trebui totuși să mai aștepte până în 2023 pentru a-și vedea actorul preferat într-o astfel de ipostază.

În articolul

Kerem Bürsin va lipsi de pe platourile de filmare în următoarele șase luni. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x