Sebastián Rulli dezvăluie dacă a încercat să fie “soțul perfect” pentru Cecilia Galliano. Ce a declarat actorul

Publicat pe 24.02.2023 la 11:26 Actualizat pe 24.02.2023 la 11:55

Sebastián Rulli dezvăluie dacă a încercat să fie “soțul perfect” pentru Cecilia Galliano. Ce a declarat actorul care acum se află într-o relație cu Angelique Boyer.

Sebastián Rulli poartă o cravată, costum și zâmbește

Sebastián Rulli dezvăluie dacă a încercat să fie “soțul perfect” pentru Cecilia Galliano

Getty Images

Sebastián Rulli a ținut să răspundă sincer la întrebările jurnaliștilor, asta după ce actrița Cecilia Galliano a dezvăluit că el nu a fost “soțul perfect”.

Sebastián Rulli dezvăluie dacă a încercat să fie “soțul perfect” pentru Cecilia Galliano

Actorul a mărturisit că a încercat să facă tot posibilul pentru ca relația să se desfășoare într-un mod pașnic, dar în cele din urmă s-a despărțit de Cecilia Galliano acum mai bine de 12 ani. Confesiunea lui Sebastián Rulli vine după ce fosta sa soție a specificat că nu a fost soțul perfect și de aceea în prezent este fostul său partener.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu există perfecțiune, nu există persoane perfecte. Dacă există ceva, este dorința de a face lucrurile să funcționeze mai bine și să-ți dorești să fii o persoană mai bună. Eu cred că mulți încearcă să ajungă la cea mai bună versiune a lor și acolo se văd rezultatele.”, a declarat actorul. Cecilia Galliano a mărturisit că păstrează și în prezent inelul de căsnicie.

Citește și: Cecilia Galliano recunoaște că Sebastian Rulli a fost soțul perfect. “La momentul său..."

“Ce bine! E bine, este al ei.”, a specificat actualul partener al actriței Angelique Boyer. Acesta a subliniat că bijuteriile nu ar trebui înapoiate. După cum a declarat chiar fosta sa soție, inelul va ajunge către persoana cu care se va căsători fiul pe care îl au în comun, Santiago. Cei doi au avut o relație timp de 8 ani de zile, însă finalul a fost unul neașteptat. În prezent, acesta formează un cuplu cu Angelique Boyer, femeia pe care o iubește. Cei doi au declarat în repetate rânduri că nu se gândesc la căsătorie și nici la ideea de a deveni părinți.

“O relație perfectă este atunci când există iubire și atunci când vine din ambele părți. Trebuie să existe admirație, iubire și multă comunicare. Cred că este fundamentul unei relații, nu știu dacă perfectă, dar cu dorința de a se menține o lungă perioadă de timp.”, a spus actorul.

Cum vede Sebastián Rulli relația perfectă

Spunând că nu este un expert în relații, Sebastián Rulli a punctat faptul că sfatul vine pentru cei care nu sunt împliniți alături de partenerii lor.

“Personal cred că persoanele care nu se simt fericite în relațiile lor să caute acea fericire. Ideal este să existe comunicare și înțelegere de ambele păriți.”, a declarat acesta. Cu ocazia celebrării zilei Sfântului Valentin, actorul i-a transmis partenerei sale un mesaj emoționant. La scurtă vreme, actrița de origine franceză i-a răspuns într-o manieră la fel de specială.

Citește și: Sebastian Rulli și-a sărbătorit fiul. Santiago a împlinit 13 ani și a fost felicitat atât de Angelique Boyer cât și de tatăl acesteia

“Îți mulțumesc pentru că tu crezi în această iubire, pentru că ai construit această istorie în fiecare zi, pentru că spui adevărul și ești liber, pentru că îți împarți drumul cu mine.”, a scris Angelique Boyer în comentarii. Și-a construit o bună relație de-a lungul celor 8 ani, atât cu partenerul său cât și cu fiul acestuia și familia sa.

În vara anului trecut, îndrăgostiții au profitat de vacanță și au călătorit în Spania, acolo unde locuiesc părinții actorului, Óscar y Silvia Rulli. Relația dintre Angelique Boyer și familia lui Sebastián Rulli este atât de strânsă încât vedeta și-a petrecut Anul Nou împreună cu aceștia.

În articolul

Sebastián Rulli dezvăluie dacă a încercat să fie “soțul perfect” pentru Cecilia Galliano. Ce a declarat actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x