Sebastian Rulli și-a îndeplinit un vis alături de fiul său. Angelique Boyer a reacționat imediat în mediul online

Publicat pe 14.12.2023 la 19:50 Actualizat pe 15.12.2023 la 09:24

Celebrul actor de telenovele a mărturisit că s-a emoționat până la lacrimi atunci când a văzut ce a făcut familia sa. Despre ce e vorba.

îndrăgostiți zâmbesc și se țin de mână

Sebastian Rulli și Angelique Boyer formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Mexic

Profimedia Images

Pentru Crăciunul din 2022, Sebastian Rulli a avut o surpriză extrem de plăcută asta pentru că părinții săi au călătorit din Spania pentru a-l putea vedea. La începutul anului 2023 a mărturisit că și-a îndeplinit visul alături de fiul Santiago și mama sa a fost extrem de bucuroasă.

Sebastian Rulli și-a îndeplinit un vis alături de fiul său

Protagonistul din telenovele precum Los Ricos Tambien lloran a publicat pe contul personal de instagram că s-a revăzut cu părinții și fiul său. S-a arătat mândrul de adolescentul său și a plâns de bucurie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Și așa a început 2023 familia Rulli. Ce bine e să zburăm până sus, am putut să-i îndeplinesc visul mamei mele și să vin alături de Santi. O însoțesc să facem același lucru.”, a spus actorul. Actorul în vârstă de 48 de ani a spus că tatăl său nu poate călători, însă s-a bucura să-și vadă familia îndeplinind un vis. Acest lucru l-a făcut să plângă.

Citește și: Sebastián Rulli îi ia apărarea lui Julián Gil și lansează un mesaj dur la adresa actriței Marjorie de Sousa: „Este de neiertat”

“Am rămas să am grijă de tatăl meu pentru că avea o durere la braț. Candela ( sora mea mai mică) și Leandro ( cumnatul meu) s-au distrat pe parapantă. Ce fericire să împărtășesc asta cu ei, această senzație specială ce mă face să vibrez și să-mi scot lacrimile de emoție la iveală.”, a spus Sebastian Rulli. Angelique Boyer a fost printre primele persoane care au comentat în dreptul filmulețului publicat de artistul din Argentina și printre miile de mesaje și reacții, a lăsat și câteva cuvinte emoționante.

“Ce fericire”, a scris aceasta. Printre cei care s-au lăsat impresionați au mai fost și José Ron, Claudia Martín, Fernanda Castillo, Adrián Uribe și María León. Actorul are peste 12 milioane de prieteni virtuali și peste 2 mii de fotografii și filmulețe publicate până în prezent. Cele mai recente sunt alături de Angelique Boyer și fiul Santiago.

Detalii despre Santiago Rulli Galliano, fiul lui Sebastian Rulli

Santiago Rulli Galliano este un tânăr faimos datorită părinților săi celebri, Sebastian Rulli și Cecillia Galliano. S-a născut pe 15 ianuarie 2010 în Mexic și până în prezent nu a avut ocazia să se facă prezent în mediul online datorită restricțiilor celor doi actori. Sebastian Rulli s-a născut pe 6 iulie 1975 în Argentina și a fost căsătorit cu Cecilia Galliano între 2007 și 2011.

Citește și: De cât timp formează un cuplu Angelique Boyer și Sebastián Rulli. Actrița se afla într-o altă relație când l-a cunoscut

În ceea ce-l privește pe Sebastian Rulli, acesta este cunoscut pentru rolul inedit din telenovela Rubi. Acolo a jucat rolul principal alături de frumoasa Barbara Mori și Eduardo Santamarina. Este unul dintre personajele marcante din cariera sa. Alături de partenera Angelique Boyer a prestat în telenovelele Teresa, între 2010 și 2011, dar și în Lo que la vida me robo între 2013 și 2014. În 2022 a interpretat încă un personaj faimos în Los ricos tambien lloran, acolo unde a jucat rolul principal împreună cu Claudia Martin, fosta soție a lui Andres Tovar ( actualul soț al artistei Maite Perroni din RBD). Nu este de mirare că se numără printre vedetele îndrăgite din Mexic. Cu toate că are origini argentiniene, a reușit să se facă apreciată în drame pline de iubire.

În articolul

Sebastian Rulli și-a îndeplinit un vis alături de fiul său. Angelique Boyer a reacționat imediat în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x