Seray Kaya, Biran Damla Yılmaz și Kaan Yıldırım fac echipă în cel mai nou serial turcesc. Producția Kopuk se așteaptă a fi un succes

Publicat pe 28.12.2023 la 12:40 Actualizat pe 28.12.2023 la 13:29

Un nou proiect turcesc este anunțat de presa locală. Seray Kaya, Biran Damla Yılmaz și Kaan Yıldırım sunt actorii care joacă rolurile principale în Kopuk, serial care își dorește să-i încânte pe fani următorul sezon.

actrița poartă părul lung, desprins, a doua actrița zâmbește și are părul lung, desprins și actorul poartă o bluză neagră, pe gât

Seray Kaya, Biran Damla Yılmaz și Kaan Yıldırım fac echipă în cel mai nou serial turcesc

Happy Channel/ Instagram

Tot mai multe seriale noi din Turcia sunt așteptate la începutul anului 2024. Printre acestea se numără Gaddar și Kopuk. Despre cel din urmă vom vorbi în articolul ce urmează.

Seray Kaya, Biran Damla Yılmaz și Kaan Yıldırım fac echipă în cel mai nou serial turcesc

Se pare că serialul Kopul își dorește să atragă atenția fanilor atât datorită poveștii, cât și actorilor care fac parte din distribuție. Producția este deja populară pe rețelele sociale și actorii principali sunt Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz și Seray Kaya.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cea din urmă este recunoscută la noi în țară datorită serialelor Femeie în înfruntarea destinului ( acolo unde joacă un rol negativ) și Micuța rază de soare ( acolo unde interpretează rolul principal). În cadrul ultimelor proiecte profesionale a reușit să se remarce ca și actriță.

Citește și: Seray Kaya din Micuța rază de soare este îndrăgostită de un muzician. Cum arată Mert Demir, bărbatul care i-a furat inima

Serialul Kopuk atinge teme financiare importante care îi vor face pe telespectatori să-și pună mai multe semne de întrebare. Eroul principal își dorește să fure de la bogați și să le ofere celor săraci ceea ce li se cuvine. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără: Sarp Akkaya, Beren Gökyıldız, Edip Tepeli, Engin Alkan, Kadir Çermik, Melisa Doğu, Sahra Şaş, Mustafa Açaçık, Evliya Aykan, Merve Çağıran, Cem Söküt, Atakan YarımDünya, Güneş Hayat, arată seriesturkish.com.

Seray Kaya, actrița care joacă rolul principal, este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Are 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt de pe platourile de filmare ale noii producții în care va putea fi urmărită.

În ceea ce-l privește pe Kaan Yıldırım, acesta s-a născut pe 24 decembrie 1986 în Istanbul și a jucat în cele mai faimoase producții realizate în țara natală.

Cine este Seray Kaya, actrița care joacă în Femeie în înfruntarea destinului

Și-a început cariera în 2012 cu serialul Cartierul liniștit - Huzur Sokağı, acolo unde a jucat pentru doar 2 episoade. Astăzi se pregătește de un nou proiect profesional și anume seria Kopuk.

Citește și: Cine este Tuğçe Açıkgöz din serialul “Micuța rază de soare”. Află totul despre îndrăgita vedeta

A reușit să atragă atenția cu rolul de antagonistă pe care l-a avut în Femeie în înfruntarea destinului și demonstrează cu fiecare proiect profesional că este o adevărată profesionistă.

Pe plan personal a demonstrat de cele mai multe ori că își dorește să rămână discretă. Pe 3 februarie 2019, Seray Kaya și-a pierdut tatăl în urma unui atac de cord. Cu o zi înainte de a împlini 28 de ani, vedeta a împărtășit trista veste cu fanii de pe rețelele sociale.

Odată cu celebrarea cele de-a 29-a zi de naștere, pe 4 februarie 2020, actrița a ținut să readucă la viață și amintirea tatălui său. A ținut să îl menționeze într-o postare la care a adăugat melodia Baba, arată sarigolgundem.com. A studiat teatru pe toată durata facultății. Cu toate că este o vedetă celebră, a lăsat întotdeauna să se înțeleagă faptul că familia este cea mai importantă parte din viața sa și că întotdeauna le va fi alături celor dragi.

În articolul

Seray Kaya, Biran Damla Yılmaz și Kaan Yıldırım fac echipă în cel mai nou serial turcesc. Producția Kopuk se așteaptă a fi un succes

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x