Seray Kaya și-a sărbătorit ziua de naștere. Vedeta din Turcia a petrecut departe de agitația orașelor

Publicat pe 10.02.2023 la 09:49 Actualizat pe 10.02.2023 la 10:32

Seray Kaya și-a sărbătorit ziua de naștere. Vedeta din Turcia a petrecut departe de agitația orașelor și a postat câteva imagini în mediul online.

Seray Kaya poartă părul desprins și ondulat

Seray Kaya și-a sărbătorit ziua de naștere

Happy Channel

Seray Kaya a jucat rolul de antagonistă în serialul “Femeie în înfruntarea destinului”, serial care a reușit să încânte fanii de pretutindeni. Cu toate că a lipsit o vreme de pe micile ecrane, mediul online a reușit să o țină aproape de cei care o îndrăgesc.

Seray Kaya din “Femeie în înfruntarea destinului” și-a sărbătorit ziua de naștere

Protagonista din “A little daylight” a luat atitudine în mediul online, acolo unde s- a arătat intrigată de cei care nu își arată suportul în fața cutremurelor din Turcia și Siria. Seray Kaya a publicat câteva cuvinte pe pagina sa personală de Instagram, însă ulterior a șters postarea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cer de la cel de sus dezastru pentru cei ale căror inimi au fost orbite și cei care și-au pierdut umanitatea îndeajuns încât să râdă de aceste cutremure. Pe cine arunci în foc, reușești să-l discreditezi și să-l devastezi. Acești atacatori nu vor găsi ajutor.”, a scris vedeta în postarea sa. Cu 1 milion de fani pe Instagram, aceasta a postat până acum peste 150 de imagini și filmulețe. Cele mai recente vin în urma cutremurelor ce au avut loc în Turcia și Siria și care au lăsat în urmă mii de morți și răniți.

Citește și: Seray Kaya a postat o amintire din copilărie. Cum arăta vedeta din “Femeie în înfruntarea destinului” pe vremea când celebritatea îi era străină

“O doamne, această nefericită noapte nu are și o dimineață?”, „Suntem atât de neajutorați. Nu mă mai potrivi nicăieri. Mi-e frică pentru frații mei, mi-e frică.”, au fost cuvintele scrise de vedetă. Cu toate acestea, nu a trecut neobservat faptul că Seray Kaya și-a șters postarea la scurtă vreme. Vedeta este apreciată pentru rolul său în cea mai recentă producție, “A little daylight”.

Vedeta și-a sărbătorit cei 32 de ani recent, departe de agitația orașelor. Aceasta a publicat trei fotografii în care apare îmbrăcată într-o rochie albastră scurtă și zâmbește.

“Cu recunoștință pentru fiecare moment. Bine ai venit, 32”, a scris Seray Kaya. Aceasta joacă rolul “Elif” în seria “A little daylight”. O femeie care a fost înșelată de soț timp, reușește să-și trăiască viața într-un alt mod.

“Fanii au trimis mesaj spunând că povestea este comună cu ceea ce au trăit și eu. Viața lui Elif este greu de diferat. Pierde dragostea vieții, soțul său, într-un accident rutier și apoi își dă seama că tot ceea ce a trăit este o minciună. Are o călătorie dificilă.”, a mărturisit vedeta.

Cum vede Seray Kaya personajul său “Elif” și ce ar face diferit dacă ar fi în locul ei

Cu toate că personajul său trăiește o viață dificilă de mamă singură, Seray Kaya spune că dacă s-ar vedea în locul acesteia pentru totdeauna, nu ar putea suporta minciuna.

Citește și: Seray Kaya surprinde cu un rol de protagonistă în cel mai nou serial. Despre ce este vorba

“Un singur lucru peste care nu pot să trec este minciuna. La un moment dat în viețile noastre, descoperim că trăim o minciună. Cred că cel mai important lucru este cum integrăm asta în poveste. Sunt una dintre acele persoane cărora le este dificil să șteargă urmele unei minciuni.”, a dezvăluit Seray Kaya. “Elif” ajunge să o aibă în grijă pe fetița soțului său după moartea acestuia, ceea ce îi îngreunează și mai mult existența.

“Cu cât este mai dificil pentru Elif, cu atât este și pentru Guneș. Este un copil la o vârstă foarte fragedă care nu-și dorește să vorbească despre dificultățile sale. Este o propoziție scrisă de scenaristul nostru : “Nu știi, poate cel mai mare dar este durerea pe care nu o poți suporta”, a transmis vedeta.

În articolul

Seray Kaya și-a sărbătorit ziua de naștere. Vedeta din Turcia a petrecut departe de agitația orașelor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x