Seray Kaya surprinde cu un rol de protagonistă în cel mai nou serial. Despre ce este vorba

Publicat pe 31.08.2022 la 11:51 Actualizat pe 31.08.2022 la 12:29

Seray Kaya surprinde cu un rol de protagonistă în cel mai nou serial. Vedeta din "Femeie în înfruntarea destinului" a postat o imagine revelatoare în mediul online.

Seray Kaya poartă părul lung, desprins

Seray Kaya din “Femeie în înfruntarea destinului”

Instagram

Seray Kaya se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit să-și surprindă fanii cu rolul său de antagonistă din serialul fenomen “Femeie în înfruntarea destinului”. Cu toate că personajul său era de-a dreptul insuportabil, actrița a intrat rapid în inimile telespectatorilor și i-a cucerit fără doar și poate.

Seray Kaya surprinde cu un rol de protagonistă în cel mai nou serial

Bir Küçük Gün Işığı este serialul care o are ca protagonistă pe frumoasa Seray Kaya din “Femeie în înfruntarea destinului”. Se numără printre cele mai așteptate producții turcești și îl are în prim-plan și pe Berk Oktay. Imaginea de ansamblu a apărut deja pe pagina personală de Instagram a frumoasei vedete, iar cei care o îndrăgesc i-au lăsat nenumărate comentarii de apreciere. Primul episod al seriei va fi transmis în Turcia pe 5 septembrie și se așteaptă a fi rivalul producțiilor Yasak Elma și Alparslan. Protagoniștii așteaptă cu sufletul la gură lansarea primului episod.

Filmările primei părți ale serialului au avut loc în orașele italiene Bologna și Veneția. Ulterior, echipa s-a întors și a filmat în Turcia. Seray Kaya a jucat rolul de protagonist în “Mahkum”, însă a decis să se retragă din cadrul proiectului. Cât despre cel mai nou serial în care joacă, aceasta a oferit primele declarații oficiale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sentimentele noastre sunt asemănătoare, sunt și eu foarte entuziasmată. Numărăm zilele până ne vor vedea fanii.”, a declarat Seray Kaya, potrivit Seriesturkish.com. “Elif” este personajul pe care îl interpretează vedeta și trece prin nenumărate momente dificile după ce secrete din trecut ies la iveală odată cu moartea soțului ei. O nouă viață începe pentru tânăra fată, după ce află că este mămică unei micuțe. Seray Kaya este de părere că povestea va impresiona pe mulți urmăritori.

Citește și: Laura Zapata lămurește problema cheltuielilor funerare pe care le-a avut cu Eva Mange. Ce spune despre implicarea Thalíei

“Cred că fiecare se va descoperi câte puțin după ce va urmări povestea, vor vedea că au ceva în comun cu personajele prezente acolo. Sper că o vor plăcea pe Elif foarte mult. Sper că-și vor împărtăși reacțiile, pentru că Elif a trecut prin multe greutăți. Venim cu o poveste minunată, credem în asta.”, a transmis vedeta.

Povestea lui Elif va șoca o lume întreagă

După ce Seray Kaya a impresionat o lume întreagă cu rolul său din “Femeie în înfruntarea destinului”, a venit vremea să-și demonstreze încă o dată talentul. „Șirin” a fost unul dintre cele mai uimitoare personaje de pe micul ecran, iar acum “Elif” este gata să demonstreze acest lucru încă o dată.

Deși tânăra duce o viață liniștită și fericită, află că soțul ei moare într-un accident, iar viața i se întoarce pe dos într-o secundă. Elif este o femeie îndrăgostită de viață a cărei traiectorie nu este cea visată la început. Ulterior, aceasta află că soțul său a înșelat-o cu o altă femeie și că are un copil din flori.

Citește și: Eiza Gonzalez, spectacol absolut în ringul de luptă | VIDEO. Presupusă parteneră a lui Jason Momoa este invincibilă

Seray Kaya este apreciată de peste 900 de mii de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde obișnuiește să posteze de cele mai multe ori fotografii și filmulețe. A lăsat până acum peste 100 de ipostaze, atât din viața personală cât și din cea profesională și continuă să facă acest lucru și în prezent.

În articolul

Seray Kaya surprinde cu un rol de protagonistă în cel mai nou serial. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x