Serenay Sarıkaya a reușit să câștige marele premiu, dar serialul în care joacă întâmpină mari probleme. Despre ce e vorba

Publicat pe 21.02.2024 la 20:30 Actualizat pe 21.02.2024 la 13:39

Serenay Sarıkaya se numără printre câștigători în cadrul Pantene Golden Butterfly Awards. Cu toate că este îndrăgită de către fani, serialul în care joacă întâmpină în continuare probleme.

Serenay Sarıkaya poartă un costum roșu cu decolteu

Serenay Sarıkaya a reușit să câștige marele premiu, dar serialul în care joacă întâmpină mari probleme

Getty Images

Serenay Sarıkaya și Kıvanç Tatlıtuğ au câștigat dreptul de a primi unul dintre trofee în cadrul Pantene Golden Butterfly Awards 2023. Aflat la cea de-a 49-a ediție, evenimentul a readus pe covorul roșu și scenă deopotrivă nume importante din industria divertismentului.

Serenay Sarıkaya a reușit să câștige marele premiu, dar serialul în care joacă întâmpină mari probleme

Alături de Kıvanç Tatlıtuğ a câștigat premiul pentru Cel mai bun cuplu într-un serial. Pantene Golden Butterfly Awards se numără printre cele mai prestigioase evenimente din Turcia la momentul actual. Se află deja la cea de-a 49-a ediție, iar de-a lungul timpului au pășit pe scenă vedete nenumărate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi actori îndrăgiți au revenit în fața colegilor, dar și a telespectatorilor ce i-au urmărit pe micile ecrane. Au demonstrat că au o energie debordantă și că serialul Aile merită să rămână în continuare în top. În primul sezon au avut parte de audiențe complete și nu a existat nicioda problemă în ceea ce privește cifrele.

Citește și: Hande Erçel și Serenay Sarıkaya au aceleași rezultate în mediul online. Despre ce este vorba

Cei care s-au așteptat ca cel de-al doilea sezon să aibă același parcurs au rămas blocați. Totul a funcționat mult mai dificil față de ceea ce s-a preconizat. Fanii au rămas în continuare încântați de poveste, dar nimic nu a mai fost la fel. Serenay Sarıkaya și Kıvanç Tatlıtuğ formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe micile ecrane la momentul actual.

Premiul pe care l-au strâns în brațe pe scenă a reușit să le ofere o nouă șansă pentru a-și demonstra capacitățile actoricești și efortul pe care îl depun de fiecare dată, cu fiecare secvență. Cu toate acestea, nu se poate uita problema din cel de-al doilea sezon al seriei Aile, după ce prima parte a fost fără doar și poate un succes răsunător. Născută pe 1 iulie 1992 în Turcia, este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite prezențe de pe micile ecrane la momentul actual.

Serenay Sarıkaya vorbește despre Kıvanç Tatlıtuğ, colegul de platou din serialul Aile

Frumoasa actriță a primit un premiu important în cadrul Pantene Golden Butterfly Awards. Joacă personajul Devin în serialul Aile și este fără doar și poate una dintre cele mai urmărite vedete din Turcia. A vorbit într-un interviu recent despre șansa de a lucra pe platourile de filmare alături de Kıvanç Tatlıtuğ.

Citește și: Serenay Sarıkaya revine pe platourile de filmare într-o nouă producție. Despre ce este vorba

“L-am vrut pe Kıvanç foarte mult. Am vrut să lucrez cu el foarte mult. A fost întotdeauna un prieten actor pe care l-am urmărit de la distanță cu toate personajele pe care le-a interpretat, felul cum a îmbrățișat munca mereu, alegerile sale, succesul său. A fost un real confort să revin alături de el pe platourile de filmare după atâta timp, nu este o minciună.”, a spus aceasta.

Serenay Sarıkaya este de asemenea fosta parteneră a lui Umut Evirgen, actualul soț al faimoasei Alina Boz. Chiar în ziua nunții celor doi, actrița a publicat o postare extrem de sugestivă pe contul personal de Instagram.

Un filmuleț în care apărea în timp ce se machia în club, dar și cuvintele pe care le-a notat ulterior au reușit să-i surprindă pe fani.

În articolul

Serenay Sarıkaya a reușit să câștige marele premiu, dar serialul în care joacă întâmpină mari probleme. Despre ce e vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x