Serenay Sarıkaya păstrează o surpriză profesională pentru fanii care o urmăresc deja în serialul Aile (Familia). Despre ce este vorba

Publicat pe 09.05.2023 la 12:23 Actualizat pe 09.05.2023 la 13:57

Serenay Sarıkaya impresionează cu personajele de succes prezentate pe micile ecrane. Aile este cea mai recentă serie care o aduce în pielea lui Devin, iar fanii nu au rămas fără răspuns în mediul online.

Serenay Sarıkaya poartă o rochie neagră fără mâneci, ruj roșu și părul prins

Serenay Sarıkaya păstrează o surpriză profesională pentru fanii care o urmăresc deja în serialul Aile ( Familia )

Getty Images

Serenay Sarıkaya s-a reîntors pe platourile de filmare la 8 ani de la finalizarea proiectului “Medcezir”. Formează un cuplu pe micile ecrane cu Kıvanç Tatlıtuğ și reușește întotdeauna să apară naturală în fața jurnaliștilor. Cu o frumusețe ieșită din comun, aceasta răspunde la fiecare curiozitate cu zâmbetul pe buze, fiind în plină ascesiune pe plan profesional.

Serenay Sarıkaya păstrează o surpriză profesională pentru fanii care o urmăresc deja în serialul Aile

Vedeta a avut o scurtă întâlnirii cu jurnaliștii și a vorbit despre desfășurarea serialului Aile. Cu zâmbetul de rigoare, aceasta a menționat că totul funcționează la capacitate maximă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mulțumesc, totul merge bine. Suntem fericiți, este o atmosferă plăcută.”, i-a informat vedeta pe fani. Cu toate că în prezent filmează una dintre cele mai speciale producții, nu a putut scăpa de curiozitățile presei.

“Există și alte lucruri, este o surpriză, dar nu pot să vorbesc acum despre asta.”, a declarat Serenay Sarıkaya. La scurtă vreme de la aceste declarații, fanii s-au arătat mai mult decât curioși în mediul online. Cel mai recent proiect al său, Șahmaran a fost pe de-o parte plăcut de unii, pe de-o parte criticat. La fel ca în orice altă poveste, fiecare și-a adresat mulțumirile și părerile care conform fiecăruia, ar fi putut îmbunătăți scenariul, arată seriesturkish.com.

Citește și: Burak Deniz, Serenay Sarıkaya și Mert Ramazan Demir apar împreună pe coperta unei reviste. Cei trei sunt colegi de platou în serialul “Shahmaran”

Cele mai recente zvonuri din presa locală o plasează pe Serenay Sarıkaya într-o relație cu Kıvanç Tatlıtuğ. În luna aprilie au apărut primele suspiciuni, iar fanii nu au rămas indiferenți. Serialul Aile spune povestea a două persoane din lumi diferite, așa cum reușesc să se întâlnească pentru prima dată și cum își schimbă viețile unul altuia. Serenay Sarıkaya și Kıvanç Tatlıtuğ joacă rolul de protagoniști în drama turcească. În timp ce serialul ține să aducă în fața telespectatorilor întorsături de situație, chimie dintre actori nu a putut trece neobservată.

Serenay Sarıkaya și Kıvanç Tatlıtuğ formează un cuplu? Ce spune presa din Turcia

Cu toate că niciunul dintre actori nu a confirmat sau infirmat zvonurile, fanii și-au îndreptat atenția către chimia care apare fără doar și poate pe micile ecrane. Cu toate acestea, fără o declarație oficială din partea celor doi, putem doar să spunem că zvonurile rămân doar atât. Din 2016, protagonistul este căsătorit cu Başak Dizer, un designer renumit din Turcia.

Citește și: Burak Deniz apare fără tricou în cea mai recentă fotografie din mediul online. Actorul își prezintă noul proiect profesional

În 2022, cei doi au devenit părinți, atunci când a venit pe lume Kurt Efe. Problemele în paradis se pare că au început la scurtă vreme de la primele filmări ale seriei Aile. Kıvanç Tatlıtuğ a fost cel care a confirmat că nu este vorba despre separare. Născut pe 27 octombrie 1983 în Adana, acesta și-a început cariera ca și model și a câștigat premiul pentru “Cel mai bun model din Turcia” în 2002. A urmat apoi actoria, iar în prezent se bucură de succes în toată lumea.

Și-a câștigat reputația cu rolul Kuzey Tekinoğlu în serialul “Kuzey Güney” (North South), apărut în 2011. De atunci a jucat în “Aşk-ı Memnu” (Forbidden Love), “Çarpışma” (Crash), and “Cesur ve Güzel” (Brave and Beautiful). A câștigat premii precum “Golden Butterfly Awards” pentru “Cel mai bun actor” într-un rol principal între 2011 și 2016.

În articolul

Serenay Sarıkaya păstrează o surpriză profesională pentru fanii care o urmăresc deja în serialul Aile (Familia). Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x