Sergio Mayer a fost vizitat de nepoțica Mila în cadrul show-ului la care participă în prezent. Artistul a început să plângă

Publicat pe 22.07.2023 la 19:46 Actualizat pe 22.07.2023 la 20:20

Sergio Mayer a primit o surpriză neașteptată în cadrul show-ului pentru care concurează în prezent. Nepoata Mila i-a făcut o vizită.

Sergio Mayer poartă o cămașă albastră, cravată, sacou închis la culoare și zâmbește

Sergio Mayer a fost vizitat de nepoțica Mila în cadrul show-ului la care participă în prezent

Getty Images

Fiica faimoșilor Natália Subtil și Sergio Mayer Jr. a reușit să-i emoționeze pe toți atunci când și-a vizitat bunicul în cadrul show-ului pentru care acesta concurează în prezent.

Sergio Mayer a fost vizitat de nepoțica Mila în cadrul show-ului la care participă în prezent

Faimosul cântăreț participă în prezent în cadrul unui show în Mexic. A primit o vizită neașteptată, dar mai mult decât emoționantă din partea nepoatei Mila. Sergio Mayer a izbucnit în plâns, la fel și colegii săi din platou. Micuța a strigat “Bunicule!”, moment în care toată lumea a avut o clipă de fericire pe chip.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Micuța Mila le-a adus cadouri fiecăruia dintre participanți, ba chiar a vrut să rămână pentru o perioadă mai îndelungată alături de bunicul său. Reamintim faptul că acum 20 de ani, Sergio Mayer a trăit un moment similar alături de fiul său, Sergio Mayer Jr, tatăl micuței Mila.

Aceasta și-a revăzut tatăl în Columbia și bunicul său i-a cerut să-l mai viziteze. Rețelele sociale au explodat în urma acestui moment emoționant, iar fanii s-au arătat încântați să îl vadă pe Sergio Mayer într-o ipostază cu totul diferită.

Citește și: Sergio Mayer a izbucnit în plâns după ce a dezvăluit că fiul său este încă înstrăinat de el. Ce dezvăluiri dureroase a făcut despre băiatul pe care îl are cu Barbará Mori

Într-un interviu recent, Natália Subtil a dezvăluit cum s-a petrecut întâlnirea dintre fiica sa și bunicul ei.

“M-au anunțat cu două zile înainte și am vorbit cu Mila. I s-a părut incredibil pentru că nu își mai văzuse bunicul de când a intrat acolo. S-a arătat foarte fericită și a avut ideea de a-i desena o scrisoare și la fel pentru toți participanții pentru a le ura succes. A lăsat să se înțeleagă faptul că-și dorește ca bunicul său să câștige.”, a spus vedeta într-un interviu pentru quien.com.

Pentru Mila Mayer Subtil faptul că și-a văzut bunicul a fost o veste extraordinară, atât de bucuroasă fiind că a numărat orele până când întâlnirea a avut loc într-un final.

“Am simțit multă emoție, a fost foarte frumos și am fost puțin nervoasă.”, a declarat micuța Mila.

Ce spune soția lui Sergio Mayer despre participarea sa în cadrul show-ului

Natália Subtil a punctat faptul că toată familia îl prijină pe Sergio Mayer în această competiție, în special soția sa, Issabela Camil.

“Nu știu foarte bine, dar Issabela mi-a scris astăzi și mi-a mulțumit că am adus-o pe Mila. Toată familia lui Sergio îl sprijină și vor ca bunicul să câștige și el face toate lucrurile foarte bine.”, a declarat fosta parteneră a lui Sergio Mayer Mori.

Citește și: Natália Subtil vorbește despre relația dintre Bárbara Mori și micuța Mila. Cum se înțelege tânăra bunică cu nepoata sa

Cu toate că au avut divergențe de-a lungul timpului, mama micuței Mila susține că Sergio Mayer este o persoană asumată, atât în viața reală cât și în cadrul show-ului la care participă în prezent.

“Nu e ca și cum se ascunde sub o mască pentru atâta timp, bunicul demonstrează cine este el. El este așa, un lider și face totul foarte bine.”, a spus vedeta. Cu toate că multă lume l-a catalogat ca fiind o persoană manipulatoare, familia a ținut să-i ia întotdeauna apărarea și să aducă argumente în acest sens.

“Sergio se află într-un joc ce se joacă în echipă și în același timp nu. Atunci trebuie să se salveze el sau cu ajutorul publicului.”, a mai spus Natália Subtil.

În articolul

Sergio Mayer a fost vizitat de nepoțica Mila în cadrul show-ului la care participă în prezent. Artistul a început să plângă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x