Sergio Mayer Mori revine în atenția fanilor cu un nou proiect muzical. Fiul actriței Barbara Mori se bucură de prezent

Publicat pe 19.01.2024 la 14:48 Actualizat pe 19.01.2024 la 15:25

Sergio Mayer Mori revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional după o perioadă întunecată în viața sa personală. Care este direcția urmată de artist.

artiști și frați stau unul lângă celălalt

Sergio Mayer Mori revine în atenția fanilor cu un nou proiect muzical

Getty Images

Fiul a doi artiști cunoscuți în lumea celebrităților din Mexic, Sergio Mayer Mori este un nume cu o adevărată rezonanță. Artistul se află în continuă dezvoltare la vârsta de 25 de ani după o lungă perioadă de tumult în viața personală. Este tătic și pregătit să demonstreze că talentul său în muzică reușește să-l mențină pe linia de plutire.

Sergio Mayer Mori revine în atenția fanilor cu un nou proiect muzical

Într-o discuție intimă în cel mai recent interviu, tânărul a vorbit despre cele mai importante momente în viața sa de artist și cum a ajuns să se reinventeze pe parcurs, în ciuda dificultăților care pentru o perioadă l-au oprit din a realiza ceea ce și-a dorit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“În ultima vreme am trăit o viață complet diferită de ceea ce trăiam înainte. M-am înconjurat cu oameni frumoși, muncitori, care m-au ajutat să cresc.”, a declarat artistul. A studiat o perioadă la Berklee, presitigioasă școală de muzică, însă a mărturisit că pe atunci nu a reușit să profite de tot ceea ce i-a oferit viața.

Citește și: Bárbara Mori publică fotografii emoționante alături de nepoata Mila. Micuța are talent muzical

“Adevărul e că n-am profitat așa cum ar fi trebuit. Aveam 15 ani și eram un tânăr care în loc să scoată totul din acea instituție, am făcut alte lucruri care n-aveau legătură.”, a povestit Sergio Mayer Mori. Cu toate acestea, în prezent își dedică timpul muzicii și a ținut să le reamintească fanilor că va reveni în atenția lor cu un nou proiect.

“Continui să fac muzică nouă. Chiar ieri m-am culcat la 5 dimineața, asta stat în studio până atunci. În prima jumătate a anului ține să lanseze 12 melodii.”, a spus artistul. În prezent se ocupă de un proiect muzical intitulat El Cantoral care promite să-i încânte pe toți.

“E proiectul căruia îi dedic cel mai mlt timp. Pe 18 aprilie 2024 o să prezint 20 de melodii într-o sesiune acustică cu o formație live.”, a mai menționat.

Sergio Mayer Mori alege muzica în locul actoriei. Acest lucru poate însemna să-l refuze pe Guillermo del Toro

Fiul artiștilor Sergio Mayer și Barbara Mori și-a specificat dorința de a continua în cariera muzicală în detrimentul actoriei. A punctat că ar putea să refuze chiar și ofertele lui Guillermo del Toro pentru a nu-și abandona muzica. Și-a exprimat ideea de a continua cu vocația de cântăreț. Provine dintr-o familie cu rădăcini puternice în lumea divertismentului, astfel că i-ar fi fost destul de dificil să aleagă o altă profesie de viitor.

Citește și: Bárbara Mori reacționează în fața declarațiilor lui Sergio Mayer. Ce spune despre ideea că ar urma să fie inclusă în autobiografia acestuia

Întotdeauna s-a arătat foarte vocal atunci când a vorbit despre arta sa, dragostea pentru muzică și ceea ce înseamnă această pasiune. Nu ar alege niciodată faima în locul pasiunii. Pe contul personal de instagram are peste 900 de mii de prieteni virtuali și peste 18 fotografii publicate până în prezent. Cu toate că și-a șters mai multe imagini postate, au rămas amintire două dintre ipostazele alături de fiica sa, Mila. La scurtă vreme de la aflarea veștii că va deveni tătic, s-a despărțit de partenera de atunci, Natalia Subtil. Cei doi au avut o perioadă intensă pe plan personal.

În articolul

Sergio Mayer Mori revine în atenția fanilor cu un nou proiect muzical. Fiul actriței Barbara Mori se bucură de prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x