Serialul cu Burak Deniz și Su Burcu Yazgı în rol principal are rezultate bune. Pe ce loc se clasează în topuri

Publicat pe 02.10.2024 la 14:08 Actualizat pe 02.10.2024 la 14:34

Burak Deniz și Su Burcu Yazgı formează cel mai nou cuplu de pe micile ecrane într-un serial turcesc. Producția a fost apreciată de fani încă de la început.

actori pe platourile de filmare

Serialul cu Burak Deniz și Su Burcu Yazgı în rol principal are rezultate bune

Instagram/ Profimedia Images

Bir Gece Masalı este serialul turcesc recent lansat care îi aduce pe cei doi împreună ca și cuplu. Cu toate că la început au existat speculații legate de diferența de vârstă, iată că acum această problemă pare să fi dispărut. Legătura pe care Burak Deniz și Su Burcu Yazgı Coşkun au format-o pe micile ecrane nu are concurenți.

Serialul cu Burak Deniz și Su Burcu Yazgı Coşkun în rol principal are rezultate bune

Povestea a reușit să miște milioane de fani. În diferite țări ale lumii, telespectatorii au reacționat diferit. Burak Deniz are peste 7 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. În cele mai recente dintre acestea îl vedem la Paris, acolo unde actorul a călătorit pentru o perioadă scurtă de timp. De asemenea, imaginile lăsate în mediul online sunt alb-negru. Comentariile fanilor nu au întârziat să apară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ești foarte eficient”, “Foarte frumos”, “Nu pot să mă satur de această frumusețe”, “Această fotografie îmi provoacă un atac de cord”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. De asemenea, serialul Another Love cu Hande Ercel a fost premiat în cadrul Seoul International Drama Awards ca Cle mai bun serial din 2024. Din data de 3 septembrie de când a fost lansat, serialul Bir Gece Masalı a fost pe primul loc în topurile preferințelor fanilor.

Citește și: Burak Deniz i-a luat apărarea partenerei sale Hande Erçel. A fost susținut în mediul online de către prietenii virtuali

De asemenea, cei mai mulți s-au dedicat urmăririi povești în mediul online. Paginile de socializar ale actorilor au explodat în ceea ce privește interesul fanilor. În ceea ce o privește pe Su Burcu Yazgı Coşkun, aceasta are peste 5 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 90 de fotografii și filmulețe. În cele mai recente dintre acestea vedem o actriță pasionată de modă și tot ceea ce înseamnă prezență în fața camerelor.

Su Burcu Yazgı Coşkun a fost criticată de regizorul Neslihan Yeşilyurt. Cum a răspuns vedeta

A regizat serialul Bahar și acum a lăsat un comentariu în mediul online care i-a surprins pe fani. Vorbim despre critica adusă seriei Bir Gece Masalı într-o postare publicată pe rețelele sociale.

“Poate că ar trebui să ne păstrăm decența atunci când facem comentarii în presă. În loc să vorbim despre decolteul unui personaj feminin dintr-un serial, mai bine s-ar scrie despre fete tinere care abia au apărut ca și actrițe și sunt văzute pe micile ecrane în timp ce se spală.”, a transmis acesta, arată onedio.com.

Cuvintele au fost îndreptate către actrița din Bir Gece Masali, dat fiind faptul că apare într-o scenă în apă. Astfel, s-a creat o tensiune între cele două seriale extrem de urmărite de fanii din Turcia. Demet Evgar este actrița principală din serialul Bahar. Am urmărit-o de asemenea în Flăcările Destinului, serial care a fost transmis și pe Happy Channel. Nu este pentru prima oară când Demet Evgar surprinde cu un rol inedit. Aceasta se dedică în special pieselor de teatru pe care le trăiește la maximum pe scenele mari.

În articolul

Serialul cu Burak Deniz și Su Burcu Yazgı în rol principal are rezultate bune. Pe ce loc se clasează în topuri

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x