Serialul Golden Boy - Dragoste rebelă a avut finalul în Turcia. A reușit să facă milioane de telespectatori să suspine

Publicat pe 13.06.2023 la 15:55 Actualizat pe 13.06.2023 la 16:50

Serialul Golden Boy – Dragoste rebelă ( Yalı Çapkını ) a reușit fără doar și poate să-și lase amprenta în acest sezon. S-a finalizat în Turcia și emoțiile simțite de telespectatori au fost vizibile încă de la început.

Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu stau față în față

Serialul Golden Boy - Dragoste rebelă se apropie de final în Turcia

Happy Channel

Golden Boy – Dragoste rebelă este cel mai de succes serial din sezonul 2022 – 2023. A reușit să atingă cifre pe care multe producții nu le-au atins ani de-a rândul. Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir au ajuns într-un timp foarte scurt către inimile fanilor, fiind un cuplu de succes pe micile ecrane.

Serialul Golden Boy a avut finalul în Turcia

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir au reușit să impresioneze milioane de fani din toată lumea. În Turcia, serialul a ajuns la final, iar așteptarea a luat sfârșit. Cel de-al 36-lea episod a fost pregătit în așa fel încânt telespectatorii să rămână de-a dreptul înmărmuriți. În momentul în care Ferit și Seyran se întâlnesc pentru ultima oară, emoțiile ajung la cote maxime.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, miercuri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În social media, cei mai mulți vorbesc deja despre faptul că scena i-a afectat în cel mai vizibil mod posibil. Au urmat apoi distribuiri masive ale scenei cu pricina.

“Această scenă nu ne va părăsi inimile și urechile.”, a scris cineva în mediul online. De-a lungul sezonului, fiecare bucățică a fost interpretată într-un cu totul alt sens.

“A fost cea mai impresionantă scenă. Textura și culorile scenei, muzica excelentă a lui Cem Adrian, castelul Gaziantep în depărtare, jocul lui Mert și Afra. A fost un final de sezon foarte bun. Scenele cu Ferit au fost impresionante.”, au scris fanii. Golden Boy – Dragoste rebelă are foarte multe detalii care au reușit să cucerească publicul de la început. A avut succes și în mediul online, fiind un record pentru o astfel de producție. Potrivit topului realizat de Adba TV, serialul s-a aflat în top între 29 mai și 4 iunie. Neavând cum să fie ajuns de competitorii săi, a primit peste 111.300 de mesaje din partea celor care au urmărit povestea cu sufletul la gură. A urmat apoi “Numele meu este Farah”, iar pe locul 3 Gülcemal.

Mert Ramazan Demir merită să fie unul dintre cei mai buni actori ai acestui sezon

Dacă pe Happy Channel povestea din Golden Boy – Dragoste rebelă continuă, în Turcia aceasta a luat sfârșit. În aceeași perioadă, Mert Ramazan Demir a filmat atât pentru Şahmaran cât și pentru Golden Boy. A reușit să impresioneze milioane de fani cu rolul Ferit.

Se află pe primul loc în topul celor mai populari actori din social media în săptămâna 31 mai – 6 iunie. A primit peste 41.800 de mesaje. Fanii sunt curioși de fiecare detaliu din viața sa, așa că poate fi denumit cel mai bun actor de debut.

În cercetarea realizată de cel de la Adba TV, Engin Akyürek se află pe locul doi. Cât despre Alp Navruz, cel care poate fi văzut în “Ține-mă de mână” a reușit să ajungă pe cel de-al treilea loc.

În articolul

Serialul Golden Boy - Dragoste rebelă a avut finalul în Turcia. A reușit să facă milioane de telespectatori să suspine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x