Serialul Parfumul mamei – Sandık Kokusu cu Özge Özpirinççi a devenit un proiect inedit. Ce se arată în mediul online

Publicat pe 22.12.2023 la 12:56 Actualizat pe 22.12.2023 la 13:28

Parfumul mamei – Sandık Kokusu cu Özge Özpirinççi a devenit un proiect inedit și acest lucru se poate observa foarte ușor din ceea ce se discută pe rețelele sociale. Despre ce este vorba.

actriță poartă părul prins în coc

Serialul Parfumul mamei – Sandık Kokusu cu Özge Özpirinççi a devenit un proiect inedit

Instagram

Cu toate că a avut o mică întârziere în acest sezon față de restul serialelor, Parfumul femeii – Sandik Kokusu a demonstrat că poate face față presiunii Sprijinit în mediul online de tot mai mulți fani, s-a ridicat la înălțimea așteptărilor.

Serialul Parfumul mamei – Sandik kokusu cu Ozge Ozpirincci a devenit un proiect inedit

A reușit să atragă atenția fanilor încă de la primul episod și a avut un debut de poveste. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Dülger și Necip Memili sunt actorii principali, fiind printre preferații telespectatorilor. Serialul Parfumul mamei a avut un debut extraordinar. Experiența adusă pe micile ecrane de către Metin Akdülger a reușit să-i șocheze pe fani cu rolul Atilla.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cât despre Ozge Ozpirincci, aceasta a revenit din nou în atenția presei din Turcia. Se pare că a dorit să înființeze recent o echipă de teatru, însă s-a răzgândit pe ultima sută de metri. Declarațiile vedetei din Femeie în înfruntarea destinului nu au întârziat să apară.

“Ozge Ozpirincci vrea să dea viață unui personaj. Spune că va deschide un teatru, este găsit un sponsor, totul este pregătit și pe ultima sută de metri ea spune că joacă într-un serial și dezamăgește pe toată lumea. Hai să zicem că asta a fost o treabă bună făcută de cei din spate pentru tine.”, s-a arătat într-un comentariu pe internet.

Citește și: Özge Özpirinççi și Demet Akbağ joacă împreună într-un nou serial. Despre ce este vorba

Vedeta nu a întârziat să răspundă speculațiilor și a povestit cu exactitate tot ce s-a petrecut pentru ca nimic să nu mai fie lăsat la voia întâmplării.

“Piesa de care ai menționat este o adaptare a unei cărți. După ce am citit-o, i-am trimis un mesaj autorului și i-am spus că dacă vreodată vrea să realizeze un film sau o piesă de teatru, mi-ar plăcea să încerc să-l ajut. Nu este nicio coincidență, m-am gândit la toți. Nu am jignit pe nimeni, nu am găsit un sponsor, am citit scenariul o singură dată și am plecat cu toții în vacanță. În acest proces, au fost discuții despre program și am fost informată că o să joc într-un serial în acest sezon. Am spus că o să încep să lucrez din nou după vacanța de vară. De data asta, pentru că am o fetiță de doi ani, m-am gândit că trebuie să-mi folosesc timpul mai bine.”, au fost cuvintele vedetei din Turcia, arată ntv.com.tr.

Continuarea mesajului transmis de către Ozge Ozpirincci pentru fanii săi

Nu au fost singurele cuvinte transmise de vedetă, asta pentru că a punctat și situația prin care a trecut alături de tatăl său.

Citește și: Rolul pe care îl joacă Özge Özpirinçci în Sandık Kokusu – Parfumul mamei este total diferit față de ceea ce a realizat până în prezent. Despre ce e vorba

“Pe lângă asta, tatăl meu fusese diagnosticat cu ALS și mi-am dat seama că va fi un sezon intens din punct de vedere psihic și emoțional. Era prima mea dată pe scenă și n-am vrut să coincidă totul cu un astfel de an. Am spus că nu pot lua parte în joc și mi-am cerut scuze. Lucrurile care se spun despre noi și adevărul nu coincid întotdeauna. Să nu încerci să intri în aceeași fotografie cu forța, poate însemna că nu vrei să o strici.”, a spus.

În articolul

Serialul Parfumul mamei – Sandık Kokusu cu Özge Özpirinççi a devenit un proiect inedit. Ce se arată în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x