Serialul Șerbet de afine cu Sıla Türkoğlu se află încă o dată pe primul loc în topurile preferințelor fanilor. Sezonul doi continuă

Publicat pe 06.11.2023 la 12:56 Actualizat pe 06.11.2023 la 13:31

Cel de-al doilea sezon al seriei Șerbet de afine continuă cu succes. Sıla Türkoğlu este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual.

Sila Turkoglu poartă o bluză mov cu mâneci lungi

Serialul Șerbet de afine cu Sıla Türkoğlu se află încă o dată pe primul loc în topurile preferințelor fanilor

Happy Channel

Serialul fenomen Șerbet de afine are în distribuție actori de excepție. Printre aceștia se află Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman și Yiğit Kirazcı. Acesta continuă să se afle pe primul loc în topurile preferințelor fanilor.

Serialul Șerbet de afine cu Sıla Türkoğlu se află încă o dată pe primul loc în topurile preferințelor fanilor

Continuă să primească aprecieri, atât în mediul online cât și în ceea ce privește topurile în care se încadrează. Nu a pierdut locul întâi în fața rivalului Golden Boy – Dragoste rebelă și continuă să aducă în fața televizoarelor milioane de fani. Cu episodul opt din sezonul doi este fără doar și poate un succes mult așteptat. Pe plan personal, Sıla Türkoğlu continuă să fie apreciează de fanii din întreaga lume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 90 de fotografii și filmulețe. S-a aflat că frumusețea sa este identică cu cea a mamei sale, după ce vedeta a publicat o imagine pe internet.

Citește și: Pierderi neașteptate înregistrate de serialul Șerbet de afine cu Sıla Türkoğlu. Despre ce este vorba

Recent, actrița a publicat o imagine cel puțin interesantă de pe platourile de filmare. De asemenea, descrierea a fost pe măsura așteptărilor. Joacă rolul Doğa și în serial are un copil. Aceasta a postat următoarele cuvinte: „Voce interioară, salvează-mă din mâinile acestui nebun.” Îndrăgostită de Alp Navruz, postează deseori fotografii din relația de cuplu.

“Frumoasă”, “Veritabilă”, “Să-ți urmezi întotdeauna inima”, “Aceasta înseamnă să fii conștientă de frumusețea ta”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. A primit peste 200 de mii de aprecieri, iar printre acestea s-a numărat și cea a partenerului său. Serialul Șerbet de afine a devenit una dintre cele mai îndrăgite producții din Turcia și a atins un succes pe care mulți nu il considerau valabil la momentul actual.

Ce spune Sıla Türkoğlu despre rolul pe care îl joacă în Șerbet de afine

Succesul cu care a început serialul Șerbet de afine și povestea care a reușit să atragă încă de la început au reușit să o aducă pe Sıla Türkoğlu în topurile preferințelor.

“Aș vrea să fiu alături în acest proiect cu un mesaj special. Am acceptat acest rol pentru mesajul pe care îl transmite. Nu am citit scenariul fiind concentrată doar pe ceea ce aduce personajul meu, Doğa. Am ales această serie pentru că mi-a plăcut povestea în întregime.

Citește și: Imaginea cu Sıla Türkoğlu pe care puțini au văzut-o până acum. Așa arăta înainte de celebritate

Doğa va lupta în inima mea și sper că nu va pleca nicăieri. În general, pot arăta asta femeilor. Dacă suntem în relații toxice, le putem lăsa și ne putem ridica pe propriile picioare și putem începe o viață nouă. Aș vrea să-i ofer acest mesaj și personajului meu. Nu știu dacă scenariul funcționează așa, dar este ceea ce îmi doresc. Vreau să văd un personaj feminin care stă pe propriile picioare.”, a spus vedeta. Născută pe 18 aprilie 1999, a devenit cunoscută datorită rolului din Jurământul și Moștenirea. Cel de-al doilea serial a reușit să o aducă în atenția fanilor de pretutindeni și să devină o vedetă internațională.

În articolul

Serialul Șerbet de afine cu Sıla Türkoğlu se află încă o dată pe primul loc în topurile preferințelor fanilor. Sezonul doi continuă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x