Serialul turcesc Bariere invizibile va putea fi urmărit în AntenaPLAY

Publicat pe 10.11.2023 la 11:13 Actualizat pe 16.11.2023 la 13:03

Serialul turcesc Bariere invizibile, cu denumirea originală Cam Tavanlar, aduce în prim-plan o poveste care a câștigat popularitate imediat după lansare și a primit recenzii foarte bune din partea telespectatorilor.

Bensu Soral și Kubilay Aka

Serialul turcesc Bariere invizibile va putea fi urmărit în AntenaPLAY

AntenaPLAY

AntenaPLAY le oferă abonaţilor o premieră-eveniment: primele două episoade ale producţiei pot fi urmărite sâmbătă, 18 noiembrie, de la 23:45, pe Happy Channel și AntenaPLAY, iar următoarele episoade pot fi urmărite doar online, în AntenaPLAY, în fiecare joi, începând cu 23 noiembrie.

Serialul turcesc Bariere Invizibile, disponibil online în AntenaPLAY

Producţia turcească Bariere Invizibile spune povestea protagonistei Leyla (Bensu Soral), o tânără determinată și frumoasă, care a reușit totul în viață prin muncă și efort. După ce a rămas orfană la vârsta de opt ani, ea a fost crescută de profesorul ei.

Cem (Kubilay Aka) e un om de afaceri tânăr, frumos, de succes, și provine dintr-o familie bogată, însă părinții lui sunt divorțați. Cei doi se întâlnesc întâmplător și se îndrăgostesc la prima vedere, dar povestea lor nu durează mult din cauza unor neînțelegeri.

Opt ani mai târziu, după ce Leyla devine o femeie de succes, care a reușit să creeze un lanț cunoscut de restaurante, iar Cem e noul CEO la restaurantul Asude, unde lucrează Leyla, destinele celor doi se intersectează din nou.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce filme se mai pot viziona în AntenaPLAY în luna noiembrie

În platforma AntenaPLAY, în luna noiembrie mai pot fi urmărite şi titlurile Forgive me God, o serie de opt episoade ce aduc în prim-plan povestea unei călugăriţe şi Melting Me Softly, un nou serial coreean, ce aduce în atenţia telespectatorilor o poveste de dragoste atipică.

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competiții sportive, canale live exclusive și canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmări edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

În articolul

Serialul turcesc Bariere invizibile va putea fi urmărit în AntenaPLAY

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x