Serkan Çayoğlu a jucat în seriale turcești fără a cunoaște limba turcă. Confesiunile surprinzătoare ale îndrăgitului actor

Publicat pe 23.09.2024 la 11:03 Actualizat pe 23.09.2024 la 11:58

Serkan Çayoğlu s-a născut în Germania, însă a decis să devină actor în Turcia. Viața sa personală are o traiectoria cel puțin interesantă.

actori pe platourile de filmare

Serkan Çayoğlu a jucat în seriale turcești fără a cunoaște limba turcă

Instagram

Serkan Çayoğlu este în prezent unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia. Cu toate că s-a născut în Germania, a decis să-și construiască o carieră de success în țara actualei sale soții și să se dedice meseriei pe care o îmbrățișează și în prezent. Deși începuturile sale profesionale au fost dificile, iată că acum nimic nu-l mai poate opri din evoluție.

Serkan Çayoğlu a jucat în seriale turcești fără a cunoaște limba turcă

Se numără printre actorii care au făcut parte din distribuția seriei Kader Bağları, alături de Ayça Ayşin Turan și Sanem Babi. Într-un interviu din 2023, acesta a vorbit despre viața sa privată și gândurile îndreptate către actorie, arată hurriyet.com.tr. Are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cele mai recente dintre acestea apare ca protagonist într-un serial istoric. De asemenea, își continuă colaborările cu diferite branduri internaționale. Fanele sunt încântate de aparițiile sale atât din mediul online cât și de pe micile ecrane. Este căsătorit cu actrița Özge Gürel din 2022, cea cu care a avut din trecut o relație de lungă durată.

“Nimic nu s-a schimbat după căsătorie. Noi am avut dinainte o relație. S-a schimbat ceva doar pe hârtie.”, a mărturisit actorul. În același interviu a punctat că el a cucerit-o pe partenera sa încă de la început.

Citește și: Serkan Çayoğlu a avut un sezon de succes cu rolul Fatih Sultan Mehmet. Ce planuri de viitor are actorul

În ceea ce privește copilăria sa, a menționat că părinții săi s-au cunoscut în Turcia, dar au decis să-și construiască viața în Germania, acolo unde și el s-a născut. Deși a trăit după regulile nemțești, a ținut să se reîntoarcă în țara mamei sale pentru a deveni actor. A studiat economie în timpul facultății, iar atunci a devenit model și expus camerelor de filmat pentru prima oară.

“O să spun un lucru foarte ciudat, dar nu a fost decizia mea să rămân în Turcia. Nu știam c-o să merg în Turcia și o să devin actor, așa s-a întâmplat. Am venit în Turcia ca model, terminasem facultatea și îmi așteptam diploma.”, a declarat actorul.

Primul său rol principal a fost în Sezonul Cireșelor – Kiraz Mevsimi

A fost în 2014 când Serkan Çayoğlu a primit primul său rol principal într-un serial. Un prieten i-a văzut potențialul și felul cum se prezenta în fața camerei și i-a sugerat să încerce actoria. Din propriile sale declarații, se pare că procesul a fost unul destul de rapid.

Citește și: Actorul Serkan Çayoğlu filmează pentru un nou proiect! Despre ce producție este vorba și ce a povestit celebrul actor

“Nu am vrut să ating faima sau să am femei care să mă admire, la vârsta aia era vorba doar despre a-mi urma visele. Mi-a plăcut și economia Turcia. Aveam vise mărețe. M-am gândit că dacă continui cu actoria, se va întâmpla ceva bun.”, a spus actorul. A subliniat că deși ideea de a deveni actor i-a surâs, planul său era să lucreze ca și economist, grație diplomei din cadrul facultății.

“Mi-a fost greu să învăț limba turcă fiindcă nu am învățat-o la școală. Am luat lecții, am învățat dialectul și am învățat cum să scriu și să citesc, m-am uitat la filme și am citit cărți.”, a povestit actorul.

În articolul

Serkan Çayoğlu a jucat în seriale turcești fără a cunoaște limba turcă. Confesiunile surprinzătoare ale îndrăgitului actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x