Serkan Çayoğlu, cel care i-a furat inima faimoasei Özge Gürel, surprinde cu proiectele profesionale. Ce stil abordează actorul în prezent

Publicat pe 28.09.2022 la 11:14 Actualizat pe 28.09.2022 la 12:05

Serkan Çayoğlu, cel care i-a furat inima faimoasei Özge Gürel, surprinde cu proiectele profesionale. Ce stil abordează actorul în prezent.

Serkan Çayoğlu poartă o cămașă și o geacă gri

Serkan Çayoğlu în cadrul unei prezentări de modă. 15 iunie 2015

Getty Images

Serkan Çayoğlu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia și a devenit recent soțul faimoasei Özge Gürel. Vestea că cei doi și-au oficializat relația a făcut înconjurul lumii și pozele de la eveniment au apărut rapid pe internet. După ce lucrurile s-au mai liniștit, cei doi au revenit la viețile lor obișnuite.

Serkan Çayoğlu, cel care i-a furat inima faimoasei Özge Gürel, surprinde cu proiectele profesionale

Serkan Çayoğlu surprinde cu cel mai nou proiect profesional, filmul “Oregon”, acolo unde joacă alături de actrița Aslı İnandık, cunoscută pentru seria “Yalan Dünya”, apărută în 2014. Mai multe fotografii de pe platourile de filmare au fost distribuite în mediu online. Regizorul este cunoscutul Kerem Ayan și scenaristul Ümit Ünal. Acțiunea a ridicat deja semne de întrebare și se așteaptă ca totul să fie un adevărat succes.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe contul personal de Instagram, partenerul lui Özge Gürel a postat deja o fotografie alături de regizor și îndrăgita actriță cu care împarte în prezent platourile de filmare. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără și Nejat İşler și Melisa Doğu, care vor fi invitați de onoare în cadrul serialului. Aceștia spun povestea a doi îndrăgostiți ce trebuie să livreze o casetă la o anumită adresă din Istanbul, însă ajung la sediul poliției, acolo unde sunt greșit înțeleși.

Citește și: Bergüzar Korel surprinde prin naturalețe. Vedeta din “1001 de nopți” s-a fotografiat cu ochelari de soare și fără machiaj

Inspirată dintr-o povestea reală, acțiunea din “Oregon” are loc în 1980 și vorbește despre evenimentele care se petrec într-o singură zi și reușesc să pună în temă mai multe vieți ale oamenilor prezenți acolo. Producția este gata să-i ducă pe telespectatori în trecut și să ofere elemente noi, dinamice și cu mult umor. Printre actori se numără și Ferit Aktuğ, Selen Uçer, Nazlı Bulum, Özgür Emre Yıldırım, Nejat İşler, Zihni Göktay și Nevra Serezli. Coloana sonoră a fost compusă de muzicianul italian Pivio. Serkan Çayoğlu va interpreta personajul “Hakan”, iar marea surpriză este marele actor Nejat İşler. “Oregon” va avea premiera la începutul anului 2023.

Cum apare Serkan Çayoğlu în mediul online

Filmările au avut loc la începutul lunii august și au durat aproximat 3 săptămâni. Serkan Çayoğlu a dezvăluit că procesul a fost unul amplu, însă a reușit să se bucure de fiecare moment petrecut pe platourile de filmare.

“Mă veți vedea într-un rol care este cu mult diferit față de ceea ce am făcut până acum. A fost foarte plăcut pe set pentru că toți ne-am înțeles bine. Nu a fost nimic ciudat. Mi-a plăcut.”, a transmis actorul, potrivit Seriesturkish.com. Dacă până acum fanii l-au văzut într-o cu totul altă ipostază pe Serkan Çayoğlu, acesta a subliniat că această oportunitate a venit într-un moment prielnic al vieții sale.

Citește și: Cele mai frumoase imagini cu Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite”. Galerie FOTO

Actorul spune că își dorește să revină pe micile ecrane cât de curând și în prezent este focusat pe găsirea unui proiect care să îi fie cu adevărat pe plac.

“Citesc scenarii, citesc multe scenarii. O să iau o decizie, acum sunt în negocieri. Sper că voi fi din nou pe micile ecrane cu un proiect interesant.”, a transmis acesta. Actrița care i-a stat alături a dezvăluit că nu a exista nicio problemă pe tot parcursul filmărilor.

În articolul

Serkan Çayoğlu, cel care i-a furat inima faimoasei Özge Gürel, surprinde cu proiectele profesionale. Ce stil abordează actorul în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x