Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan formează un cuplu de excepție pe micile ecrane. Fanii le apreciează conexiunea

Publicat pe 04.09.2023 la 15:25 Actualizat pe 04.09.2023 la 16:14

Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan sunt apreciați de fanii din mediul online pentru cele mai recente apariții. Cum sunt văzuți ca și cuplu pe micile ecrane.

Serkan Çayoğlu poartă o cămașă cu mâneci lungi, ceas și își ține mâna stângă la obraz, iar Ayca Aysin Turan poartă o bluză fără mâneci neagră

Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan formează un cuplu de excepție pe micile ecrane

Instagram/ Happy Channel

Detalii despre serialul Kader Bağları cu Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan au apărut deja în mediul online, iar primele imagini pot fi deja vizualizate. Comentariile fanilor au venit de pretutindeni și cu toți au apreciat conexiunea dintre cei doi.

Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan formează un cuplu de excepție pe micile ecrane

Povestea este așteptată pe micile ecrane, promovată de una dintre canalele din Turcia. Până în prezent filmul de promovare a fost vizualizat de peste 2 milioane de oameni într-un timp scurt de la postarea în mediul online. Cei mai mulți au apreciat armonia întâlnită între personajele principale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este vorba despre povestea de iubire a doi tineri ce se întâlnesc într-o podgorie. Este vorba despre testele pe care sunt nevoiți să le treacă Sevda și Kerem, două persoane din lumi complet diferite. Serialul vine cu motto-ul “Dragostea va învinge destinul”.

Citește și: Condițiile pe care Ayça Ayşin Turan din “Iarna neagră” le impune atunci când alege un proiect profesional. Despre ce este vorba

“Tema principală a seriei este puterea dragostei. Întâlnirea dintre două persoane, Kerem și Sevda într-un moment obișnuit care apoi se răspândește. Se întâlnesc încă o dată și pornesc într-o călătorie împreună. Personajul meu Kerem este fiul unui om înstărit, vine dintr-o familie de aristocrați. Nu a depășit niciodată anumite limite, regulile sunt foarte importante în familia lui. Trece prin sentimente total diferite cu Sevda, își încearcă emoțiile.”, a mărturisit Serkan Çayoğlu.

A specificat că cei care rămân captivi în vechile obiceiuri și nu pot scăpa, se vor regăi cu siguranță în ceea ce el va reprezenta pe micile ecrane. De asemenea, protagonistul seriei a avut câteva cuvinte de spus și la adresa partenerei sale de platou.

“Am început filmările, merge totul foarte bine, este plăcut. Am lucrat și cu Ayça, am avut câteva scene. Cred că suntem potriviți, merge totul bine. Ea este foarte bine pregătită, este meticuloasă ca și mine. Îmi place această caracteristică. Cred că va fi foarte frumos, am filmat scene bune. Sper ca și audiența să fie plăcut impresionată.”, a spus actorul.

Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan s-au întâlnit pentru prima dată pentru proiectul Yanık Ülke

Serkan Çayoğlu a revenit pe platourile de filmare după o perioadă de absență. A petrecut momente emoționante în familie, însă în prezent joacă alături de Ayça Ayşin Turan rolul principal în Yanık Ülke.

Citește și: Ayça Ayşin Turan a îmbrăcat o rochie lungă de plasă ce i-a lăsat la iveală formele de invidiat. Cum arată

“Un proiect foarte bun este pe cale să înceapă. Nu vreau să spun nimic înainte, dar o să ajungem pe platourile de filmare în curând. O să fim pe micile ecrane în septembrie. O să fie un serial foarte bun, sunt sigură de asta, suntem ambițioși.”, a declarat actorul. Înainte de începerea filmărilor, Serkan Çayoğlu s-a arătat mai mult decât entuziasmat de pașii pe care urma să-i facă.

“A avut loc o întâlnire, ne-am întâlnit. Cred că ne înțelegem bine. Acum pregătirile vor începe.”, a declarat actorul. A punctat faptul că va lucra timp de șase zile atunci când vor începe filmările, ceea ce în prezent deja se întâmplă. Este căsătorit cu actrița Özge Gürel și cei doi își doresc vacanțe scurte în perioada următoare, dat fiind programul încărcat pe care îl au.

În articolul

Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan formează un cuplu de excepție pe micile ecrane. Fanii le apreciează conexiunea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x