Serkan Çayoğlu vorbește despre noua serie în care va juca rolul de protagonist. Ayça Ayşin Turan este actrița care îi va sta alături pe micile ecrane

Publicat pe 25.07.2023 la 15:45 Actualizat pe 25.07.2023 la 17:04

Serkan Çayoğlu a vorbit într-un interviu recent despre noua serie în care va juca rolul de protagonist. Cea care îi va fi alături pe micile ecrane este faimoasa Ayça Ayşin Turan.

Serkan Çayoğlu ține mâna stângă la obraz

Serkan Çayoğlu vorbește despre noua serie în care va juca rolul de protagonist

Instagram

Bodrum continuă să fie o destinație de vacanță aleasă de multe nume celebre din Turcia. Printre acestea se numără și cuplul Özge Gürel și Serkan Çayoğlu. Cei doi au participat la nunta prietenilor actori Ahmet Kural și Gizem Çağla Şahin.

Serkan Çayoğlu vorbește despre noua serie în care va juca rolul de protagonist

Îndrăgita Özge Gürel a mărturisit că formează un cuplu frumos și le dorește fericire pe mai departe. Întregul eveniment a avut loc între prieteni. Serkan Çayoğlu a purtat pantaloni lungi de in, dar și o bluză de culoare albă din același materiale. Soția sa celebră a optat pentru o rochie portocalie, scurtă și a ținut să-și lase la vedere frumusețea naturală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Asta ar fi ceva mai mult de povestit, rochia mea de mireasă a fost cusută cu 4 zile înainte de nuntă. Au fost foarte multe lucruri care ne-au ținut în spate, cred că așa a fost viața. Este necesar să te bucuri fără să rămâi prins.”, a declarat actrița. Cât despre Serkan Çayoğlu, acesta s-a arătat mai mult decât entuziasmat de noua serie în care va juca rolul de protagonist. Producția are numele de Yanık Ülke, dar ulterior va fi numită Kader Bağları.

Citește și: Özge Gürel revine în atenția fanilor cu un serial în care a jucat la început de carieră. Despre ce este vorba

A menționat că va juca rolul de protagonist alături de Ayça Ayşin Turan și că totul va fi transformat într-o notă ambițioasă. Filmările vor începe în curând, asta pentru că vacanța va lua sfârșit în curând.

“Sunt entuziasmat, repetițiile vor începe curând. O să fim pe set cât mai curând posibil, sunt și eu curios. Va fi un serial bun, sunt ambițios.”, a spus actorul. Özge Gürel și Serkan Çayoğlu continuă să-și trăiască viețile fericite, atât pe plan personal cât și profesional. Au parte de proiecte diferite pe platourile de filmare și reușesc să-și încânte fanii din lumea întreagă. Fiind cunoscut pentru faptul că este gurmand, actorul și-a dezvăluit secretul unui trup de invidiat.

Serkan Çayoğlu și secretul unei siluete de invidiat

Sportul este modalitatea prin care Serkan Çayoğlu își menține un trup de invidiat. A oferit câteva detalii despre efoturile pe care este nevoit să le facă.

Citește și: Ozge Gurel și Serkan Cayoglu se bucură de o masă romantică în oraș. Ce imagine a publicat actrița cu partenerul ei

“Practic mult sport pentru a mânca tot ce-mi doresc. Îmi place să mănânc, sunt gurmand, nu pot să țin diete.”, a declarat Serkan Çayoğlu. Formează un cuplu cu Özge Gürel de mai bine de 9 ani, din 2022 fiind căsătoriți.

“Traversăm aceste lucrur împreună. Avem o relație de lungă durată. Căsnicia a adăugat ceva nou în viața noastră, a schimbat lucrurile, nu avem ce să spunem. Avem o relație foarte plăcută. Cred că faptul că am crescut împreună a făcut timpul și mai prețios.”, a declarat actorul. Spune că a învățat să fie disciplinat odată cu sfaturile soției sale.

“Sunt o persoană care adoră disciplina. Mi-am creat un plan și am rămas la fel, am luat asta de la Özge. Trăim momentul, nu ne mai facem planuri de viitor, vedem ce ne aduce fiecare zi. Asta este datorită ei. Este mult mai plăcut, totul devine mai frumos instant.”, a spus Serkan Çayoğlu, arată seriesturkish.com.

În articolul

Serkan Çayoğlu vorbește despre noua serie în care va juca rolul de protagonist. Ayça Ayşin Turan este actrița care îi va sta alături pe micile ecrane

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x