Shakira are o nepoată faimoasă în Miami. Cine este Isabella Mebarak și cu ce se ocupă

Publicat pe 24.05.2023 la 13:46 Actualizat pe 24.05.2023 la 14:26

În cadrul noii vieți pe care și-a început în Miami, Shakira a prezentat-o tuturor fanilor pe nepoata sa, artista Isabella Mebarak. Cine este tânăra.

Shakira poartă o rochie neagră și părul desprins

Shakira are o nepoată faimoasă în Miami

Getty Images

În urma divorțului de Gerard Piqué, Shakira s-a bazat întotdeauna pe sprijinul familiei sale. Pe de-o parte, fratele său Tonino nu a lăsat-o singură niciun moment și în cele mai recente apariții media a dezvăluit că are o relație apropiată cu nepoata sa.

Shakira are o nepoată faimoasă în Miami

Pe 19 mai, interpreta piesei “Acróstico” a distribuit în mediul online o fotografie pe care a realizat-o alături de o tânără. În dreptul descrierii a dezvăluit că este vorba despre nepoata sa, Isabella Mebarak. În secțiunea de comentarii, fanii i-au mulțumit că astfel a dezvăluit încă puțin din istoria familiei sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Frumoasă ca mătușa sa”, “Doamne, îți seamănă leit”, „Este frumoasă și talentată ca tine”, „Ar fi la fel dacă Shakira ar reveni la culoarea ei naturală”, au fost câteva dintre cuvintele fanilor. Foarte curios este faptul că vedeta și nepoata sa au un nume asemănător. Cel de-al doilea nume al cântăreței este Isabel.

Totul indică faptul că arta curge prin vene în familia Shakirei, asta pentru că și nepoata sa este dedicată disciplinei vizuale. Cele două s-au reunit în cadrul unei expoziții pe care tânăra a prezentat-o în Miami.

Citește și: După ce a fost prinsă în oraș cu Lewis Hamilton, Shakira a dezvăluit ce se întâmplă cu fiii săi. Cei mici deja o iau pe urmele ei

Nu este pentru prima oară când artista din Columbia se mândrește cu talentul nepoatei sale. În luna februarie a anului trecut, cele două au lucrat împreună pentru a crea tricouri pe care stă imprimat versul ‘Las mujeres ya no lloran, las mujeren facturan.” Prezentarea i-a fost lăsat în seama Isabellei Mebarak.

Pe pagina de socializare a artistei se pot comanda lucrări care încep de la 10 dolari și ajung până la 250 de dolari pentru proiecte personalizate. Până la începutul lui 2023 se cunoșteau foarte puține detalii despre relația dintre Shakira și Isabella. În acest sens, nu se știe încă fiica cui dintre cei 8 frați ai Shakirei este tânăra.

Alte detalii despre Shakira și nepoata sa, Isabella

Trebuie menționat faptul că Isabella nu o menționează doar pe Shakira în postările sale. Recent i-a dedicat bunicului său, tatăl Shakirei, un portret pe care l-a realizat pe TikTok.

Citește și: Thalía a deschis Billboard Latin Women in Music 2023 cu un mix de piese. Artista s-a fotografiat alături de Shakira și alte vedete importante din industrie

“O ființă umană foarte apropiată sufletului meu”, a scris tânăra în dreptul filmulețului publicat. Potrivit publicațiilor recente, Isabella are 24 de ani. De-a lungul timpului a încercat mai multe stiluri și grație talentului de artistă, orice alegere pe care a făcut-o i-a reușit la fel de bine.

În plin scandal legat de divorț, se zvonește faptul că Shakira se refugiază în brațele unui alt bărbat, foarte apropiat de ea. Este vorba despre fratele său, Tonino Mebarak, ce i-a fost alături încă de la începutul scandalului. De asemenea, fotbalistul a apărut în repetate rânduri foarte apropiat de tânăra de 23 de ani. Între timp, se luptă legal pentru custodia celor doi copii, Milan și Sasha.

Shakira a fost văzută alături de fratele său în repetate rânduri, fiind într-o relație mai unită ca niciodată. A fost luat la întrebări de către jurnaliști și a oferit declarații cu o mină foarte serioasă.

“Ea este bine și eu fac lucrurile să meargă bine.”, a declarat Tonino Mebarak.

În articolul

Shakira are o nepoată faimoasă în Miami. Cine este Isabella Mebarak și cu ce se ocupă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x