Shakira dezvăluie că echipa i-a sugerat să nu publice piesa în care îl atacă pe fostul soț, Pique. Artista spune că a reușit să treacă peste despărțire datorită fanilor ei “Nu mi-am imaginat”

Publicat pe 14.07.2023 la 17:56 Actualizat pe 14.07.2023 la 18:06

Piesa "Bzrp Music Sessions, Vol. 53" i-a adus cântăreței columbiene lucruri de neimaginat, ea descoperind un nou sens al cuvântului "femeie" datorită sprijinului pe care l-a primit după despărțirea de Piqué. Ea spune că fără fanii săi nu ar fi reușit să depășească despărțirea.

Shakira

Profimediaimages.ro

În cadrul premiilor Premios Juventud, Shakira a recunoscut că nu se aștepta la un asemenea succes din partea piesei "Bzrp Music Sessions, Vol. 53" și la sprijinul pe care fanii săi i l-au acordat după controversele pe care le-a stârnit despărțirea de Gerard Piqué.

Columbianca a împărtășit că, deși echipa sa de lucru i-a sugerat să schimbe versurile și chiar să nu o lanseze, ea a simțit nevoia să exprime ceea ce simte fără să-și imagineze ce va provoca în jurul său, descoperind și importanța de a aexprima cât de rănită a fost ca femeie.

Shakira: "Libertatea de exprimare este nenegociabilă"

Cu "Bzrp Music Sessions, Vol. 53", Shakira a exprimat ceea ce a simțit în legătură cu despărțirea de Gerard Piqué, care i-ar fi fost infidel - acesta ar fi înșelat-o cu Clara Chía, actuala parteneră a fostului fotbalist. Cu toate acestea, ea nu și-a imaginat niciodată că piesa va doborî Guinness World Records și va consolida relația pe care o are cu milioanele ei de fani din întreaga lume.

"Nu m-am gândit că va fi atât de emblematic, nu mi-am imaginat", i-a mărturisit ea Alejandrei Espinoza într-un interviu în exclusivitate pentru Primer Impacto, relatează univision.com.

Echipa de lucru a cântăreței columbiene a considerat că subiectul este mult prea dur, dar ea a simțit nevoia de a exprima ceea ce simte: "Nu am altă cale de a o face și această libertate de exprimare nu este negociabilă".

Citește și: Shakira alimentează presupusa poveste de dragoste cu Lewis Hamilton. Ce a făcut de această dată vedeta

"Mulți oameni din echipa mea spuneau: "Nu vei lansa cântecul ăla, Shakira, dar la ce te gândești, trebuie să schimbi versurile", și nu, nu sunt angajată a ONU, nu sunt funcționar public, sunt artistă și trebuie să mă exprim cu adevărat", a spus ea.

După controversele și conexiunea pe care a făcut-o cu publicul său, Shakira spune ca a redescoperit importanța de a fi femeie.

"Acum, mai mult ca niciodată și în aceste momente, după atâtea provocări prin care a trebuit să trec, este momentul în care mă simt mai mult femeie, când am înțeles sensul de a fi femeie și mă simt reprezentată pentru atât de multe femei, știu că sunt multe care se identifică cu mine, dar sentimentul este reciproc", a împărtășit ea în interviu, adăugând că știe că și alte femei au trecut prin situații mai grele decât ea.

Citește și: Relația dintre Shakira și Piqué, la granița dintre infidelitate și relație deschisă. Informațiile care aruncă în aer tot ce se știa

În articolul

Shakira dezvăluie că echipa i-a sugerat să nu publice piesa în care îl atacă pe fostul soț, Pique. Artista spune că a reușit să treacă peste despărțire datorită fanilor ei “Nu mi-am imaginat”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x