Shakira și Tom Cruise ar avea o legătură de ani de zile și ar fi "mai apropiați" de când artista s-a despărțit de Pique

Publicat pe 09.05.2023 la 20:17 Actualizat pe 09.05.2023 la 20:35

Cântăreața și actorul se pare că sunt în comunicare datorită unei prietenii de lungă durată. Tom Cruise ar fi fost chiar "atent" la Shakira de când aceasta s-a despărțit de Pique, scrie presa din străinătate.

shakira-tom-cruise

Shakira și Tom Cruise la Grand Prix de Miami de la Fórmula 1

Gettyimages.com/Profimediaimages.ro

Shakira și Tom Cruise au apărut împreună și au purtat un dialog savuros în timpul Grand Prix de Miami de la Fórmula 1, evenimentul care a avut loc duminică, 7 mai.

După ce acea întâlnire a stârnit intrigi și zvănuri în presă, acum a ieșit la suprafață faptul că cei doi au o prietenie de lungă durată și că el chiar a ajutat-o după despărțirea de Gerard Pique.

Tom Cruise ar fi sprijinit-o pe Shakira după despărțirea de Pique

Pe 9 mai, jurnalista Silvia Taulés a relatat într-un articol publicat în Vanitatis că Shakira și Tom Cruise ar avea o prietenie "care datează de foarte mult timp, chiar de ani de zile".

"Când o sună, singurul lucru care apare pe ecranul telefonului ei este "Tom", un apelativ care este suficient pentru a ști despre cine este vorba", explică ea. "El a fost una dintre persoanele care s-au preocupat cel mai mult de Shakira de când relația ei cu Gerard Piqué a explodat", spune ea, potrivit univision.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Motivul altercației în plină stradă dintre Pique și fratele Shakirei: planurile fotbalistului. Shakira refuză doleanța fostului partener de a se muta lângă ea, în Miami

Potrivit jurnalistei spaniole, sursele sale nu știu când anume a început relația dintre cântăreață și starul din 'Interview with the Vampire'.

"Dar ele ne asigură că 'relația durează de ani de zile' și că, în ultimele luni, cei doi 's-au apropiat' din cauza nereușitelor ei în dragoste", mai spune ea.

Taulés afirmă că actorul în vârstă de 60 de ani ar comunica în mod constant cu cântăreața de la 'Eyes Like That', care a anunțat sfârșitul poveștii sale de dragoste cu fostul fotbalist în urmă cu aproape un an.

"Când (Cruise) a aflat că Shakira trecea printr-un moment personal neplăcut, el și-a arătat sprijinul și chiar i-a dat sfaturi despre cum să treacă peste asta", spune el.

"Relația, care era necunoscută pentru majoritatea, a devenit clară în acest weekend, când i-am văzut pe cei doi discutând cu mare complicitate", adaugă el.

Tom Cruise i-ar fi cerut părerea Shakirei

Silvia Taulés mai spune că Tom Cruise ar fi vorbit cu Shakira în 2022, pentru a vedea dacă aceasta a văzut filmul 'Top Gun: Maverick': "A vrut să știe părerea (ei). La acea vreme, (ea) era puțin abătută din cauza despărțirii (de Piqué) și din cauza sănătății fragile a tatălui ei"

În septembrie anul trecut, cântăreața și compozitoarea a acceptat că, în cea mai "întunecată" etapă a vieții sale, prietenii i-au fost alături; cu toate acestea, ea nu l-a menționat atunci pe Tom Cruise.

Citește și: Gestul Shakirei când a anunțat că părăsește Barcelona alături de copiii ei, după despărțirea de Pique. Cum își justifică alegerea

În articolul

Shakira și Tom Cruise ar avea o legătură de ani de zile și ar fi "mai apropiați" de când artista s-a despărțit de Pique

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x