Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o ținută lejeră și s-a lăsat fotografiată astfel. Actrița din “Moștenirea” și-a surprins fanii

Publicat pe 07.07.2022 la 12:00 Actualizat pe 06.07.2022 la 18:57

Sıla Türkoğlu și-a surprins încă o dată fanii și a îmbrăcat o ținută lejeră care i-a scos în evidență trăsăturile de invidiat. Cum arată actrița din “Moștenirea”.

Sıla Türkoğlu poartă o bluză verde cu mâneci lungi și are părul desprins

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”

Happy Channel

Sıla Türkoğlu se numără printre cele mai iubite actrițe din Turcia. După rolul pe care l-a avut în serialul “Moștenirea”, numele ei a continuat să răsune pe buzele fanilor din întreaga lume. Deși este o prezență discretă în mediul online, cea mai recentă fotografie a sa i-a luat prin surprindere pe internauți.

Îmbrăcată lejer, într-o ținută casual, așa s-a lăsat văzută actrița din “Moștenirea”, chiar pe contul personal de Instagram.

Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o ținută lejeră și s-a lăsat fotografiată astfel

Născută pe 18 aprilie 1999, Sıla Türkoğlu a devenit rapid cunoscută datorită rolurilor sale în cele mai de succes seriale turcești. A jucat atât în “Jurământul”, cât și în “Moștenirea”, iar interpretările sale au reușit de fiecare să uimească fanii. Iubită de toată lumea, aceasta a continuat să rămână o prezență discretă în mediul online, în ciuda celebrității.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18.00, doar la Happy Channel

De cele mai multe ori, postările actrițe îi surprind pe fani, iar cea mai recentă fotografie nu a reprezentat o excepție. Îmbrăcată într-o pereche de blugi simpli, albaștri, cu un top scurt alb care îi lasă abdomenul la vedere, așa s-a lăsat surprinsă Sıla Türkoğlu. Ținuta a devenit completă cu o geacă de piele neagră, dar și cu un hanorac mov “aruncat” ștrengărește pe spate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ca în orice altă ipostază, vedeta din “Moștenirea” a preferat să aibă un machiaj simplu, natural. Coafura a fost de asemenea una lejeră. Internauții s-au grăbit să îi lase comentarii și aprecieri, cele mai multe fiind îndreptate către look-ul său simplu, cât mai lejer.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan din “Moștenirea” s-a fotografiat la volanul unei mașini. Actorul a postat imaginea în mediul online

“Trebuie să recunosc faptul că ești frumoasă”, “Mi-a fost dor de tine și de frumusețea ta”, “Felicitări pentru talentul de care dai dovadă”, au scris fanii. Peste patru mii de comentarii și mai mult de 100 de mii de aprecieri a primit aceasta, însă nu este de mirare având în vedere că are peste 500 de mii de oameni care îi așteaptă de fiecare dată aparițiile inedite.

Sıla Türkoğlu a vorbit despre rolul lui Seher din Moștenirea

Sıla Türkoğlu interpretează în serialul turcesc “Moștenirea” rolul lui Seher. Acolo, tânăra care ajunge în casa lui Yaman devine prizoniera propriilor sale gânduri. Deși se îndrăgostește de stăpânul casei, ajunge să treacă prin momente terifiante pe tot parcursul timpului.

Într-un interviu postat în mediul online, Sıla Türkoğlu a dezvăluit că înainte de a intra în pielea celebrul personaj a avut o perioadă de pregătire, moment în care a știut cum să își gestioneze replicile. Cât despre filmările din prezent, actrița spune că se desfășoară într-un ritm mult mai alert.

Citește și: Berat Rüzgâr Özkan din “Moștenirea”, alături de mama sa. Cum arată cea mai importantă persoana din viața tânărului actor

Atunci când simte că își dorește să evadeze din cotidian, actrița din “Moștenirea” preferă liniștea. Astfel ajunge să gândească fiecare moment ca fiind unic. Deși a reușit să-și construiască o frumoasă prietenie alături de colegii de platou, de cele mai multe ori a fost îndreptată către o relație de iubire alături de Halil İbrahim Ceyhan. Cei doi au infirmat de cele mai multe ori această polemică și i-au liniștit pe fanii entuziasmați. Cu toate acestea, pozitivitatea pe care și-o oferă unul altuia îi ajută în construirea personajelor prezente în celebrul serial.

În articolul

Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o ținută lejeră și s-a lăsat fotografiată astfel. Actrița din “Moștenirea” și-a surprins fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Henry Cavill şi Natalie Viscuso vor deveni părinţi pentru prima oară. Cum a anunţat actorul că va avea un copil
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x