Berat Rüzgâr Özkan din “Moștenirea”, alături de mama sa. Cum arată cea mai importantă persoana din viața tânărului actor

Publicat pe 16.11.2023 la 16:00 Actualizat pe 16.11.2023 la 12:02

Berat Rüzgâr Özkan a impresionat audiența cu rolul său din “Moștenirea”. Cu toate că a fost cel mai tânăr actor din această distribuție, a reușit întotdeauna să se ridice la nivelul așteptărilor. Cum arată micuțul alături de mama sa, cea mai importantă persoana din viața lui.

Berat Rüzgâr Özkan poartă o cămașă albastră și are părul cârlionțat.

Berat Rüzgâr Özkan din “Moștenirea”

Happy Channel

Berat Rüzgâr Özkan a făcut parte din distribuția serialului “Moștenirea”, acolo unde a interpretat rolul “Yusuf”, micuțul care a rămas fără părinți și a crescut alături de unchiul și mătușa sa. Deși foarte tânăr, Berat Rüzgâr a reușit să joace fără cusur în această producție.

“Moștenirea” spune povestea lui “Yaman”, un om de afaceri dur care se lasă înduplecat doar de o singură persoană, nepotul său “Yusuf”. În cea mai nouă fotografie din mediul online, Berat Rüzgâr Özkan stă alături de mama sa, cea mai importantă persoană din viața lui.

Berat Rüzgâr Özkan din “Moștenirea”, alături de mama sa

Berat Rüzgâr Özkan s-a născut pe 16 septembrie 2014 și conform fotografiilor postate în mediul online de către părinți, acesta mai are un frate și o soră. Atunci când nu se află pe platourile de filmare, micuțul Berat își petrece timp de calitate alături de cei dragi, așa cum fac toți copiii de vârsta lui.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18.00, doar la Happy Channel

Pe rețelele de socializare, conturile îi sunt administrate de către părinți, iar fotografiile postate fac deliciul internauților. Așa s-a întâmplat și cu cea mai recentă postare, acolo unde Berat Rüzgâr apare alături de mama sa, una dintre cele mai dragi persoane din viața lui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mama mea”, stă scris în dreptul imaginii, iar fanii nu au întârziat să îi arate aprecierea tânărului actor. Mai mult de 10 mii de aprecieri și sute de comentarii au fost lăsate în mediul online. “Ce frumos, alături de mama”, “Să vă bucurați de el, este un copil minunat”, “Ce mamă frumoasă ai”, au scris fanii.

Citește și: Demet Ozdemir, actrița din "Vis de iubire" a uitat de ochii curioșilor și s-a întins în public, pe iarbă. Apariția care a surprins fanii de pretutindeni

Berat Rüzgar Özkan a fost actor principal în serialul difuzat de Happy Channel și a reușit cu ușurință să ajungă la inimile a milioane de telespectatori din întreaga lume. Povestea micului “Yusuf” a impresionat până și cele mai de piatră inimi și Berat Rüzgar Özkan a reușit să joace un rol dificil pentru vârsta lui de atunci.

Berat Rüzgâr Özkan din “Moștenirea”, atunci când nu se află pe platourile de filmare

Atunci când nu se află pe platourile de filmare, Berat Rüzgar Özkan din “Moștenirea” este un copil total obișnuit. Alături de frați și de prieteni își petrece fiecare zi ca toți ceilalți micuți de vârsta lui. În fotografiile din mediul online acesta apare la piscină, alături de animalele de companie, plimbându-se cu bicicleta sau jucându-se cu jucăriile. În ciuda succesului, totul a rămas la fel pentru Berat Rüzgar Özkan.

Citește și: Hande Erçel a purtat o rochie neagră cu decolteu și a reușit să atragă toate privirile. Cum arată vedeta din “Dragostea plutește în aer"

Berat Rüzgar Özkan este “Yusuf” din “Moștenirea”, nepotul lui “Yaman”, cel care ajunge să fie crescut de afaceristul dur odată ce părinții lui se sting din viață. Cu toate acestea, odată cu venirea mătușii sale “Seher” în conacul lui “Yaman”, lucrurile iau o întorsătură diferită. Tânărul actor are peste 70 de mii de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde părinții au lăsat deja mărturie 274 de fotografii și filmulețe, atât de pe platourile de filmare, cât și din viața reală a acestuia.

Printre aparițiile lui Berat Rüzgar Özkan se numără și filmul “Holy Fight”, dar și diverse campanii de promovare care au reușit să-i scoată în evidență talentul înnăscut.

În articolul

Berat Rüzgâr Özkan din “Moștenirea”, alături de mama sa. Cum arată cea mai importantă persoana din viața tânărului actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 aprilie 2024. Capricornii sunt hotărâți să facă o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea se schimbă radical. Furtuna Renata va lovi România cu ploi şi vijelii puternice, după valul nefiresc de căldură
a1.ro
Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Gabriel Mîțoc a uimit cu experiența sa. Ce a descoperit la asociatul său, când a privit camerele
HelloTaste.ro
Tort Bienenstich. Rețeta de tort Înțepătura albinei
Catine
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
useit.ro
Cât de vechi sunt piramidele din Egipt, de fapt. Puțini știu când a fost construită prima piramidă
as.ro
Ea este văduva lui Costel Corduneanu! Cu 20 de ani mai tânără, Graţiela Corduneanu are trei copii cu fostul luptător
MediCOOL
Ce rol are zeaxantina în organism. Cum o poți include în dietă
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Somnul bebelușului în timpul erupției dentare: cum îl ajuți să gestioneze durerile gingivale
MediCOOL
Pastila de a doua zi: cum se administrează și ce riscuri are
HelloTaste
Cele mai cunoscute tipuri de pâine din lume. Cum poți face alegerea potrivită pentru tine
x