Sıla Türkoğlu a îmbrăcat un corset alb și s-a lăsat fotografiată în ipostaze demne de reviste celebre. Ce imagini a publicat în mediul online

Publicat pe 13.04.2023 la 17:00 Actualizat pe 13.04.2023 la 18:09

Sıla Türkoğlu a îmbrăcat un corset alb și s-a lăsat fotografiată în ipostaze demne de reviste celebre. Ce imagini a publicat în mediul online.

Sıla Türkoğlu poartă o bluză cu flori cu mâneci lungi și părul desprins

Sıla Türkoğlu a îmbrăcat un corset alb și s-a lăsat fotografiată în ipostaze demne de reviste celebre

Happy Channel

Sıla Türkoğlu și-a câștigat o adevărată armată de fani datorită rolului său din “Moștenirea”. “Seher” a devenit astfel îndrăgită de tot mai mulți telespectatori din afara Turciei, iar interesul pentru persoana sa a crescut. A revenit în atenția publicului cu rolul din Kızılcık Şerbeti.

Sıla Türkoğlu a îmbrăcat un corset alb și s-a lăsat fotografiată în ipostaze demne de reviste celebre

Odată cu anunțul făcut de avocatul său legat de plecarea de pe platourile de filmare “Moștenirea”, vedeta a devenit îndrăgită pentru curajul său. Compania producătoare a menționat faptul că vedeta nu ar fi respectat clauzele contractuale, având semnat până în cel de-al treilea sezon. După acest episod nefast din viața sa, actrița a trecut la capitolul următor. Este una dintre cele mai populare vedete din Turcia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent, s-a lăsat fotografiată într-un corset alb, pantaloni negri și un sacou decupat. Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 80 de fotografii și filmulețe. Admirată atât pentru frumusețea sa cât și pentru jocul pe micile ecrane, a reușit întotdeauna să câștige în fața celor mai mari actrițe.

Citește și: Actrița care le-a detronat pe Sıla Türkoğlu, Demet Özdemir și Afra Saraçoğlu. Despre cine este vorba

“Să fac parte dintr-o istorie care are legătură cu problemele comune pe care cu toții le trăim, a fost exact ceea ce mi-a trebuit. Am stabilit o prietenie cu Doğukan încă de la început și respectul nostru rămâne intact. În general, toată echipa a avut o comunicare bună. De aceea, timpul petrecut pe platourile de filmare a fost foarte plăcut.”, a declarat vedeta din “Moștenirea” despre cel mai nou rol al său.

“Bineînțeles că nu sunt tăcută. Aș face primul pas. De ce mi-aș pierde această șansă? Nu cred că trebuie să facă asta bărbatul sau femeia. Dacă îți place de cineva, ar trebui să faci ceea ce simți în acel moment.”, a completat aceasta.

Ce spunea Sıla Türkoğlu despre rolul său la începutul serialului

Încă de la început, fanii au încurajat-o pe vedetă în vederea celui mai nou rol al său pe micile ecrane.

“Natural, este cea mai mare fiică a unei mamei idealiste. Ca și mama ei, și ea visează la idealuri mărețe, însă este o femeie muncitoare, puternică, cu vise de îndeplinit. Crede că dragostea va depăși orice obstacol, chiar dacă nu există o lume atât de fantasmagorică.

Citește și: Sıla Türkoğlu a optat pentru o schimbare de look. Cum arată vedeta din “Moștenirea” cu breton

Să vedem dacă este chiar cum crede ea.”, a mărturisit vedeta. A visat de mică să devină actriță, iar rolul din “Moștenirea” i-a adus șansa de a deveni vedetă internațională.

“În acest sezon nu s-a întâmplat, chiar dacă au fost momente dificile. În primul sezon au existat provocări pentru că nu cunoașteam personajul. Acum nu mai este vorba de același lucru. Pot să prevăd cum va reacționa, ce va face. Pot juca mai ușor. Când am pășit pentru prima oară pe scenă am știut că aceasta este fericirea. Mereu mi-a plăcut să fiu în lumina reflectoarelor. Așa mi-am găsit locul.”, a declarat Sıla Türkoğlu despre rolul Seher din cel mai îndrăgit serial din Turcia. La doar 23 de ani și-a construit o carieră de invidiat.

În articolul

Sıla Türkoğlu a îmbrăcat un corset alb și s-a lăsat fotografiată în ipostaze demne de reviste celebre. Ce imagini a publicat în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x