Sila Turkoglu a intrat în trend. Actrița din "Moștenirea" poartă o rochie albastră cu decolteu. Cum arată

Publicat pe 12.08.2024 la 10:49 Actualizat pe 12.08.2024 la 12:27

Actrița Sıla Türkoğlu a atras atenția urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare după ce a postat o fotografie într-o rochie superbă, cu spatele gol.

Frumoasa actriță e conștientă de atuurile sale fizice și nu ezită să își pună în evidență formele și trăsăturile.

Happy Channel

Frumoasa actriță e conștientă de atuurile sale fizice și nu ezită să își pună în evidență formele și trăsăturile.

Sıla Türkoğlu a furat inimile tuturor celor care au văzut-o jucând în seriale turcești, cu talentul ei actoricesc, ochii ei verzi superbi și carisma pe care o are.

Sila Türkoğlu, apariție răvășitoare într-o rochie decoltată

Sila este una dintre cele mai de succes actrițe ale momentului din seriale turcești, care și-a creat deja un renume datorită talentului, pasiunii și dedicării ei atunci când vine vorba de rolurile sale.

Citește și: Sıla Türkoğlu își surprinde fanii cu trupul de invidiat. Vedeta a îmbrăcat un costum de baie întreg

Actrița s-a născut în 1999 în Izmi, Turcia și și-a început cariera de actriță în 2018 când a primit un rol în serialul Ağlama Anne. După succesul pe care l-a avut cu acel serial, actrița a devenit rapid preferata telespectatorilor care îndrăgesc serialele turcești și și-a creat rapid o bază de fani.

De atunci, ea a mai jucat în seriale precum Yemin, Emanet și Kızılcık Şerbeti și are în continuare mai multe proiecte în desfășurare.

Dincolo de talentul ei actoricesc, Sıla Türkoğlu a reușit să cucerească și să își impresioneze fanii cu frumusețea ei naturală. Ea postează adesea pe contul ei de Instagram imagini în cele mai superbe cadre, atrăgând atenția celor care o urmăresc.

Postările ei strâng peste 100K și are deja 2.6 milioane de fani. La 24 ani, Sila Türkoğlu este un exemplu de feminitate și discreție.

Citește și: Sıla Türkoğlu și-a achiziționat un nou bolid după ce a rămas fără permis pentru jumătate de an. Ce sumă fabuloasă a plătit

Printre ultimele ei postări se află și câteva poze într-o rochie albastră strălucitoare care nu a putut trece neobservată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rochia cu strasuri albastre, decolteu adânc și spatele gol i-a pus în valoare silueta de fotomodel. Cu părul ondulat, un machiaj simplu și un zâmbet larg pe chip, Sila i-a impresionat pe fanii ei.

Postarea ei a strâsn peste 179K, iar în secțiunea de comentarii urmăritorii ei au felicitate-o pentru bunul ei gust, dar au și complimentat-o pentru frumusețea ei.

"Șerbet de afine" este serialul care a adus-o pe vedetă încă o dată în fața fanilor în rolul de protagonistă. Noul sezon este aproape de cei care îndrăgesc proiectul.

Citește și: Sıla Türkoğlu este de nerecunoscut. Cum s-a schimbat vedeta din Moștenirea până în prezent

Cele mai recente dintre acestea sunt campanii pe care le-a realizat alături de mai multe branduri a cărora figură centrală este în prezent. Pe lângă vacanța alături de familie pe care nu o ratează niciodată, Sıla Türkoğlu s-a bucurat și de clipe de neuitat în Bodrum, Turcia, stațiunea aleasă de faimoși pentru a-și petrece vara.

În articolul

Sila Turkoglu a intrat în trend. Actrița din "Moștenirea" poartă o rochie albastră cu decolteu. Cum arată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x