Sıla Türkoğlu apare alături de un bărbat misterios în cea mai recentă fotografie din mediul online. Actrița a îmbrăcat o rochie neagră, strălucitoare

Publicat pe 06.02.2023 la 09:25 Actualizat pe 06.02.2023 la 10:03

Sıla Türkoğlu apare alături de un bărbat misterios în cea mai recentă fotografie din mediul online. Actrița a îmbrăcat o rochie neagră, strălucitoare.

Sıla Türkoğlu poartă o bluză neagră și își ține mâna stângă la bărbie

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”, sezon 2

Happy Channel

Sıla Türkoğlu a ținut să-și surprindă fanii cu fiecare apariție în mediul online de când a renunțat la proiectul “Moștenirea”. A jucat alături de Ozge Yagiz și Gokberk Demirci în “Jurământul”, iar Cranberry Sherbet este cel mai recent proiect al său.

Sıla Türkoğlu apare alături de un bărbat misterios în cea mai recentă fotografie

Dacă până a fost doar un nume în cinematografia din Turcia, acum Sıla Türkoğlu este pregătită să rămână în atenția fanilor atât în mediul online cât și pe micile ecrane. Și-a atins succesul dorit într-o perioadă scurtă de timp, însă munca pe care a depus-o este fără doar și poate proporțională.

Cranberry Sherbet este fără doar și poate un serial urmărit cu sufletul la gură. Produs de Gold Film și Faruk Turgut îi are în distribuție pe Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör și Müjde Uzman. La fel ca și în cazul “Moștenirea”, se spune că acum actrița formează un cuplu cu colegul său de platou Fatih Doğukan Güngör. Cei doi ar fi petrecut Anul Nou împreună și ar fi trecut printr-un accident rutier.

Citește și: Sıla Türkoğlu și-a lăsat la vedere decolteul într-o ținută elegantă. Vedeta din “Moștenirea” a îmbrăcat doar un sacou negru și nu a ținut cont de gradele din termometre

Până în prezent nu se cunosc mai multe detalii, iar cei doi nu au oferit nicio declarație oficială. La scurtă vreme după această veste, Sıla Türkoğlu a fost văzută alături de un bărbat misterios în cadrul instastory. De asemenea, ținuta pe care a îmbrăcat-o vedeta a ridicat încă o dată nenumărate semne de întrebare. S-au format astfel două tabere, care spun că aceasta exagerează în prezent legat de ținutele sale mult prea excentrice și alții care sunt de părere că o nouă schimbare a venit la momentul potrivit. Continuă să atragă atenția pe pagina personală de Instagram, acolo unde are 1 milion de internauți care îi urmăresc activitatea.

Sıla Türkoğlu bifează apariții de revistă în mediul online

Frumoasa actriță din Turcia nu renunță la ținutele de revistă publicate în mediul online. De data aceasta, vedeta din “Moștenirea” a optat pentru o rochie cu decolteu adânc, neagră și strălucitoare. O altă rochie ce a reușit să “fure” mii de aprecieri și comentarii a fost un model mini, de culoare verde, decolteul fiind nelipsit și de această dată.

Citește și: Sıla Türkoğlu dă tendințele în modă în 2023. Vedeta a îmbrăcat o ținută de revistă și s-a lăsat fotografiată în câteva ipostaze inedite

Pe plan personal, Sıla Türkoğlu reușește să iasă în evidență în orice moment. Pe platourile de filmare, aceasta a legat o prietenie strânsă cu actrița Evrim Alasya ce joacă rolul “Kıvılcım”. Unul dintre cele mai impresionante personaje, îndrăgite de fani. Actrița a declarat într-un interviu că vedeta de care a reușit să se apropie tot mai mult este chiar protagonista din “Moștenirea”.

“Alături de Sıla am reușit să am energie în adevăratul sens al cuvântului. Aud mereu doar cuvinte de laudă despre scenele pe care le-am filmat alături de ea. Este o actriță inteligentă, foarte sinceră, care abia și-a început cariera. De aceea comunicarea cu ea a fost atât de bună. Se vede frumos atunci când jucăm una alături de cealaltă. Toată echipa este frumoasă, producătorii au strâns oameni buni. Fiecare pare potrivit pentru rolul pe care l-a primit. A fost o mare oportunitate pentru noi.”, a declarat Evrim Alasya.

În articolul

Sıla Türkoğlu apare alături de un bărbat misterios în cea mai recentă fotografie din mediul online. Actrița a îmbrăcat o rochie neagră, strălucitoare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x