Sıla Türkoğlu și-a lăsat la vedere decolteul într-o ținută elegantă. Vedeta din “Moștenirea” a îmbrăcat doar un sacou negru și nu a ținut cont de gradele din termometre

Publicat pe 02.02.2023 la 14:44 Actualizat pe 02.02.2023 la 15:17

Sıla Türkoğlu și-a lăsat la vedere decolteul într-o ținută elegantă. Vedeta din “Moștenirea” nu a ținut cont de gradele din termometre.

Sıla Türkoğlu poartă o bluză de culoare mov cu mâneci lungi

Vedeta din “Moștenirea” a îmbrăcat doar un sacou negru și nu a ținut cont de gradele din termometre

Happy Channel

Sıla Türkoğlu, vedeta din “Moștenirea” și „Cranberry Sherbet” continuă să-și ia prin surprindere fanii din mediul online cu ipostazele sale seducătoare. De când a renunțat la proiectul care a făcut-o celebră, cei care o îndrăgesc au observat o schimbare considerabilă.

Sıla Türkoğlu și-a lăsat la vedere decolteul într-o ținută elegantă

Numele său a reușit să ajungă pe buzele tuturor odată ce serialul “Moștenirea” a fost difuzat în mai multe colțuri ale lumii. Personajul “Seher” a devenit îndrăgit, iar Sıla Türkoğlu iubită de fani. Cu toate acestea, chiar la finalul sezonului 2, aceasta și-a anunțat retragerea. La scurtă vreme, fotografiile postate de vedetă pe contul personal de Instagram nu au putut fi trecute cu vederea.

“Care este secretul frumuseții tale?”, au întrebat fanii după ce i-au văzut acesteia cele mai îndrăznețe apariții. Cu pantaloni scurți, decolteu larg sau rochii scurte, așa a ținut să apară protagonista din “Moștenirea” în ultima vreme. Are 1 milion de fani pe contul de socializare utilizat de tot mai mulți actori din țara sa natală și peste 70 de postări urcate până în prezent.

Citește și: Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți, însă topul a fost piesa de rezistență. Ce imagine a postat vedeta “Moștenirea” în mediul online

Într-un interviu recent în cadrul 'Tight Talk', aceasta a dezbătut mai multe subiecte, printre care și momentul în care a fost descoperită, dar și perspectiva pe care o are asupra dragostei. Surprinzător sau nu, numele Sıla Türkoğlu a fost văzut pentru prima oară chiar pe Instagram.

“Am fost descoperită pe Instagram. O agenție mi-a văzut pozele și m-a contactat. Mi-au spus să vin la o filmare de probă și am fost acceptată. Cred că motivul pentru care am fost atât de căutată apoi a fost datorită sincerității și perspectivei asupra vieții. De la primul meu job am arătat-o pe Sıla așa cum este ea, am fost clară, nu m-am schimbat deloc.”, a declarat actrița, arată yenicaggazetesi.com

În cadrul ultimei fotografii postate pe contul său, Sıla Türkoğlu a reușit să împartă internauții în două tabere. Cei care nu o pot uita pe actrița care la început s-a arătat timidă și cea din prezent, au avut de dezbătut subiectul chiar în secțiunea de comentarii.

“Sunt unii oameni atât de speciali, ca o atingere a soarelui, ca o magie”, “Foarte bine, te iubim”, “Îmi plăcea ceea ce purtai înainte, nu nuditate”, au scris internauții. Ozge Yagiz, fosta sa colegă de platou din serialul “Jurământul” i-a apreciat postarea.

Cea mai recentă competiție în mediul online se dă între Sıla Türkoğlu și Su Burcu Yazgı Coşkun

Cele două sunt numele noii generații din Turcia. Atât Sıla Türkoğlu cât și Su Burcu Yazgı Coşkun sunt două actrițe remarcabile. În prezent joacă în cele mai urmărite seriale și succesul în mediul online nu este deloc de contestat. Su Burcu Yazgı Coşkun este o actriță în vârstă de doar 17 ani ce joacă în serialul “My brothers”.

Citește și: Sıla Türkoğlu a renunțat la rochiile scurte și a îmbrăcat o pereche de pantaloni cu talie înaltă. Cum s-a lăsat fotografiată vedeta

Pentru o lungă perioadă de timp, aceasta s-a clasat pe primul loc într-un top important din Turcia. Cu toate acestea, Sıla Türkoğlu a reușit să o detroneze. Proiecte ca “Jurământul”, “Moștenirea” și “Cranberry Sherbet” au reușit să-i aducă fani din toată lumea, numele său depășind granițele țării.

În articolul

Sıla Türkoğlu și-a lăsat la vedere decolteul într-o ținută elegantă. Vedeta din “Moștenirea” a îmbrăcat doar un sacou negru și nu a ținut cont de gradele din termometre

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x