Sila Turkoglu impresionează cu apariția diafană. Actrița din serialul "Moștenirea" este o tânără extrem de fermecătoare

Publicat pe 23.08.2022 la 19:01 Actualizat pe 23.08.2022 la 19:02

Sila Turkoglu, actrița din "Moștenirea", este cunoscută pentru aparițiile sale diafane și extrem de feminine atât pe televizor, în telenovele, cât și în viața reală, lucru care o ajută la contrurarea unuei imagini autentice în fața publicului.

Sila Turkoglu

Happy Channel

Sila Turkoglu a impresionat pe micile ecrane cu talentul său, nu degeaba a fost aleasă să joace în producții atât de mari, iar frumusețea sa a străbătut dincolo de ecrane, acolo unde oamenii de acasă au putut simți finețea sa.

Actrița Sila Turkoglu are 22 de ani și este o femeie în floarea tinereții. Ea s-a născut în Izmir, un oraș metropolitan din Turcia, acolo unde și-a și început cariera de actriță în filme turcești. Tânăra a urmat cursurile Liceului Anatolian Bornova Hatice Güzelcan, iar 2018, chiar după ce a încheiat studiile a primit un rol în serialul Aglama Anne.

Sila Turkoglu este o tânără extrem de fermecătoare. Cum s-a pozat

În ultima apariție ea a impresionat cu look-ul său. Extrem de elegantă și cu puțin machiaj, ea demonstrează că poți străluci naturală.

Oamneii de pretutindeni au putut să o vadă în roluri care i s-au potrivit perfect, admirându-i frumusețea, dar și măiestria talentului. De curând, actrița a bifat o apariție diafană, așa cum fanii s-au obișnuit să o dată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o ținută complet albă și s-a lăsat fotografiată astfel. Protagonista din “Moștenirea” uimește cu schimbarea de look

Jurământul: Povestea serialului care a ținut cu sufletul la gură milioane de români

Serialul „Jurământul’, „Yemin" în turcește, a debutat în Turcia în 2019, având un success răsunător. Povestea dezvăluie idila forțată dintre o femeie și un bărbat care nu au nimic în comun. Reyhan este o fată de la țară, frumoasă și cuminte.

După ce aceasta rămâne orfană, un vechi prieten al familiei sale, Hikmet, îi cere ajutorul. Hikmet este un om bogat, dar e îngrijorat pentru viitorul familiei sale după ce el este diagnosticat cu o boală terminală.

Principala sa grijă este Emir, băiatul său rebel, care nu dorește să se implice în afacerile familie. Pentru Hikmet, Reyhan acceptă să se mărite cu Emir, iar Emir acceptă să se însoare desi nu își dorește acest lucru. El vrea să o facă pe Reyhan să sufere și să o determine să divorțeze, stricând astfel planul pus la cale de tatăl său.

Ceea ce nu prevede Emir după căsătorie este faptul că nu va scăpa de dragoste. De-a lungul timpului, el este impresionat de blândețea și bunătatea lui Reyhan. În același timp, frumoasa femeie nu rămâne indiferentă la calitățile pe care le descoperă la soțul ei.

În articolul

Sila Turkoglu impresionează cu apariția diafană. Actrița din serialul "Moștenirea" este o tânără extrem de fermecătoare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x