Sıla Turkoglu își continuă cariera profesională în serialul Șerbet de afine – Kizilcik Șerbeti. Vedeta este tot mai apreciată de fani

Publicat pe 13.11.2023 la 10:49 Actualizat pe 13.11.2023 la 11:32

Sıla Turkoglu joacă rolul Doğa în serialul Șerbet de afine - Kızılcık Şerbeti și este una dintre cele mai îndrăgite actrițe la momentul actual. Aceasta își continuă cariera profesională în proiectul de succes.

Sıla Turkoglu poartă părul lung cu breton

Sıla Turkoglu își continuă cariera profesională în serialul Șerbet de afine – Kizilcik Șerbeti

Instagram

Personajul Doğa interpretat de Sıla Türkoğlu are o poziție destul de influentă în serialul Șerbet de afine - Kızılcık Şerbeti. Aceasta joacă alături de Doğukan Güngör care a reușit să aibă un debut de succes în acest proiect.

Sıla Türkoğlu își continuă cariera profesională în serialul Șerbet de afine - Kizilcik Șerbeti

Chiar dacă personajul său are tendința de a rămâne în spate de cele mai multe ori, scenariștii și regizorii îi anunță pe fani că în cel de-al doilea sezon lucrurile se vor schimba. În episodul 39 al seriei se va observa o schimbare între comportamentul dintre Fatih și Doğa. Acest pas o va aduce pe Doğa și în același timp pe Sıla Türkoğlu în fața telespectatorilor încă o dată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce îi așteaptă pe fani în episodul 39? În filmulețul de promovare, acolo unde este evidențiat divorțul dintre Ömer și Kıvılcım, se observă faptul că Doğa vine ca un real suport pentru Nilay care urmează să nască. Într-un nou episod, acolo u nde Ünallar experimentează bucuria unui copil în familie, cuvintele care vin spre Fatih de la Doğa sunt următoarele: „Haide să ne căsătorim”. Curiozitatea fanilor este astfel mult mai crescută.

Citește și: Halil Ibrahim Ceyhan a părăsit proiectul Moștenirea, dar serialul continuă. Cum se va desfășura povestea

Serialul Șerbet de afine, una dintre cele mai îndrăgite producții la momentul actual, a reușit să atragă atenția fanilor. Continuând succesul din primul sezon este în continuare rivala seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Actorii care fac parte din distribuție sunt Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman și Yiğit Kirazcı. Astfel, producția se află la un nivel mult peste alte povești care au apărut pe micile ecrane în aceeași perioadă.

Sıla Türkoğlu a participat recent în cadrul unui interviu împreună cu actrița Evrim Alasya și au vorbit împreună despre proiectul Șerbet de afine, acolo unde amândouă joacă două roluri de succes. Vedeta din Moștenirea și-a expus părerea cu privire la prima oară când a avut contact cu scenariul.

Cum a primit Sıla Türkoğlu rolul din Șerbet de afine

Aceasta este de părere că indiferent cum ar fi fost primit proiectul încă de la început, tot s-ar fi vorbit în mediul online despre evoluția sa. A fost încântată de un serial care să expună cu adevărat problema unei societăți.

Citește și: Interesul pentru serialul Kızılcık Şerbeti cu Sıla Türkoğlu începe să scadă. Cum arată cel mai recent top

“Doğa” se află la cei 20 de ani ai săi. Este o femeie inteligentă și puternică cu aspirații. La început a fost orbită de iubire, dar cred că acum este mult mai conștientă. Cred că acum o privim mai mult din perspectiva unei mamei decât a sentimentelor pe care le afișează. Mereu am crezut că personajele pe care le interpretăm nu ne vin ca o coincidență. Văd similarități între mine și personajul meu.”, a declarat actrița.

Este de părere că dacă n-ar mai exista judecată, lucrurile s-ar desfășura cu totul altfel și nu ar mai exista problemele aferente. De asemenea, spune că este fericită să vadă că oamenii observă similarități între ceea ce se întâmplă pe ecran și viața lor reală. Joacă alături de Evrim Alasya, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia.

În articolul

Sıla Turkoglu își continuă cariera profesională în serialul Șerbet de afine – Kizilcik Șerbeti. Vedeta este tot mai apreciată de fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x