Sıla Türkoğlu își surprinde fanii cu trupul de invidiat. Vedeta a îmbrăcat un costum de baie întreg

Publicat pe 05.08.2024 la 14:13 Actualizat pe 05.08.2024 la 15:10

Sıla Türkoğlu revine în mediul online cu o ținută de invidiat. Actrița își expune tot mai mult formele și este lăudată de către fani.

actriță zâmbește

Sıla Türkoğlu își surprinde fanii cu trupul de invidiat

Instagram

Sıla Türkoğlu este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A făcut parte din proiectul Moștenirea, un serial care i-a adus recunoaștere la nivel internațional. Cu toate acestea, după doar două sezoane a decis să se orienteze către un alt serial.

Sıla Türkoğlu își surprinde fanii cu trupul de invidiat

Șerbet de afine este serialul care a adus-o pe vedetă încă o dată în fața fanilor în rolul de protagonistă. Noul sezon este aproape de cei care îndrăgesc proiectul, iar Sıla Türkoğlu a fost cea care a ținut să vorbească despre asta. Are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele mai recente dintre acestea sunt campanii pe care le-a realizat alături de mai multe branduri a cărora figură centrală este în prezent. Pe lângă vacanța alături de familie pe care nu o ratează niciodată, Sıla Türkoğlu s-a bucurat și de clipe de neuitat în Bodrum, Turcia, stațiunea aleasă de faimoși pentru a-și petrece vara. Vedeta a mărturisit faptul că acolo a fost invitată în cadrul unui eveniment.

Citește și: Sıla Türkoğlu vorbește despre viața amoroasă și cea profesională. Află dacă vedeta părăsește serialul Șerbet de afine

A vorbit despre colegii care o vor urma în cadrul proiectului și a ținut să-și exprime bucuria față de ceea ce urmează să se întâmple pe platourile de filmare. În prezent nu formează un cuplu și nu se cunoaște dacă are un iubit.

Pentru vacanța în Bodrum, vedeta a optat pentru un costum de baie întreg de culoare neagră. Vedeta a fost surprinsă în timp ce stătea la soare și se bucura de priveliște. Născută pe 18 aprilie 1999, aceasta a avut primul său rol de o valoare impresionantă în Jurământul, serial ce a avut premiera în 2019. Șerbet de afine a avut premiera în 2022 și de atunci totul a funcționat în favoarea vedetei.

Detalii despre sezonul 3 din Șerbet de afine cu Sıla Türkoğlu

Fanii au rămas cu sufletul la gură odată cu finalul sezonului doi din Șerbet de afine. Acum întreaga echipă a venit cu detalii în ceea ce privește pregătirile pentru sezonul 3, arată takvim.com.tr.

Deși o bună perioadă de timp s-a zvonit că actrița nu ar mai face parte din proiectul Șerbet de afine, iată că lucrurile nu stau tocmai așa.

Citește și: Sıla Türkoğlu formează un cuplu cu Emir Can İğrek. Cine este bărbatul care i-a furat inima celebrei vedete

“Când a ieșit această știre? Nu știam nimic despre ea. Nu știu dacă m-au dat afară, dar continuăm. Nu am văzut știrea, o aud acum prima oară de la voi. Toată lumea scrie câte ceva.”, a declarat vedeta. Această declarație i-a ușurat pe fani după ce mulți au crezut că lucrurile se vor schimba radical în cadrul Șerbet de afine.

Atunci când a fost întrebată dacă va fi în sezonul trei al seriei, aceasta nici măcar nu a stat să se gândească la răspuns. În continuare, aceasta se bucură de clipele petrecute departe de camere, moment în care va fi nevoită să revină pe micile ecrane pentru proiectul Șerbet de afine. Vedeta a format un cuplu cu Alp Navruz și împreună au petrecut vara anului 2023.

În articolul

Sıla Türkoğlu își surprinde fanii cu trupul de invidiat. Vedeta a îmbrăcat un costum de baie întreg

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x