Sıla Türkoğlu vorbește despre viața amoroasă și cea profesională. Află dacă vedeta părăsește serialul Șerbet de afine

Publicat pe 12.07.2024 la 14:03 Actualizat pe 12.07.2024 la 14:49

Sıla Türkoğlu spune adevărul despre viitorul său în serialul Șerbet de afine. Până acum se credea că vedeta părăsește proiectul.

actriță zâmbește

Sıla Türkoğlu vorbește despre viața amoroasă și cea profesională

Instagram

După ce a devenit populară cu rolurile din Moștenirea – Emanet și Șerbet de afine - Kızılcık Şerbeti, actrița a început să-și uimească fanii cu aparițiile sale de pe rețelele sociale. Sıla Türkoğlu a devenit una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. Cele mai recente postări au dovedit acest lucru.

Sıla Türkoğlu vorbește despre viața amoroasă și cea profesională

Actrița a reușit să-și demonstreze performanțele ca și actriță încă o dată. Aceasta a interpretat rolul Doğa într-o formă magistrală și a fost aplaudată de către internauți. A devenit o adevărată senzație. Are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram. Cele mai recente fotografii o arată într-o rochie roșie cu decolteul la vedere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ești cea mai frumoasă femeie din lume”, “Arăți foarte bine în roșu”, “Cel mai frumos, ești strălucitoare”, „Nu am cuvinte să descriu cât de mult îmi place de tine”, au scris fanii pe rețelele sociale. Întrebată de către reporteri în cadrul unui eveniment dacă renunță la proiectul Șerbet de afine așa cum s-a vehiculat, iată că surpriza a venit cu răspunsul.

Citește și: Sıla Türkoğlu este de nerecunoscut. Cum s-a schimbat vedeta din Moștenirea până în prezent

“Continuăm. Nu e vorba de așa ceva. Când a ieșit această știre? Nu știu. Există știri ca astea mereu. Fiecare scrie ce vrea.”, a punctat actrița, arată erzincannet.com. pe lângă faptul că zvonurile legate de plecarea sa s-au intensificat, s-a spus de asemenea că ar forma un cuplu cu un renumit artist din Turcia. A format un cuplu cu Alp Navruz, însă relația lor nu a avut o durată lungă de viață. În cele din urmă actorii s-au despărțit pe cale amiabilă.

Discretă în ceea ce privește viața sa personală, aceasta nu a lăsat la iveală mai multe informații față de ceea ce a vrut să se știe întotdeauna. Născută pe 18 aprilie 1999 în Bornova, aceasta și-a asigurat calea către seriale de succes.

Ce alți actori se spune că părăsește distribuția seriei Șerbet de afine - Cranberry Sherbeti

De când a avut premiera în Turcia, s-au zvonit multe lucruri despre serialul în care Sila Turkoglu joacă rolul principal. Din cadrul distribuției au plecat până acum mai mulți actori printre care Selin Türkmen, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman și Yiğit Kirazcı.

Indiferent de zvonurile care au apărut în presă despre ea, actrița a rămas întotdeauna fermă pe poziții și a demonstrat că nu poate fi afectată. De altfel, iubirea fanilor a făcut-o să rămână o persoană pozitivă și să nu se abată de la drumul său.

Citește și: Sıla Türkoğlu părăsește proiectul Șerbet de afine - Kızılcık Şerbeti. Ce actriță o va înlocui

Ca orice altă vedetă din Turcia, a fost judecată și s-a spus că ar avea operații estetice. În schimb, vedeta a dovedit că până în prezent nu a avut nevoie de ajutorul medicilor esteticieni. De altfel, a fost fotografiată alături de mama sa în repetate rânduri și s-a dovedit de unde moștenește frumusețea. În ceea ce privește personajul Doğa, aceasta este cea mai mare fată din familia Kıvılcım.

Doğa este o persoană muncitoare care își dorește să devină doctor. Ca toată lumea, se teme de mama sa și de ce ar putea aceasta să realizeze.

În articolul

Sıla Türkoğlu vorbește despre viața amoroasă și cea profesională. Află dacă vedeta părăsește serialul Șerbet de afine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x