Sıla Türkoğlu nu ezită să-și arate formele feminine într-o rochie provocatoare. Cum se îmbracă acum vedeta din “Moștenirea”

Publicat pe 08.06.2022 la 10:19 Actualizat pe 08.06.2022 la 11:06

Sıla Türkoğlu nu se sfiește să apară în ipostaze inedite în mediul online. Protagonista din “Moștenirea” își arată formele feminine cu orice ocazie. Cum se îmbracă acum vedeta.

Sıla Türkoğlu poartă un tricou alb și o rochie cu flori. Actrița are părul prins într-o coadă joasă, la spate

Sıla Türkoğlu în rolul lui Seher din "Moștenirea", sezonul 2

Happy Channel

De când a făcut publică plecarea sa din sezonul 3 al producției “Moștenirea”, frumoasa Sıla Türkoğlu nu se sfiește să-și arate femininatea cu orice ocazie. Cele mai recente postări din mediul online o demonstrează cu prisosință. Vedeta continuă să posteze imagini inedite în mediul online și să-și arate formele care o pun în valoare.

Dacă până acum rolul lui “Seher” a ținut-o într-un con de umbră din punct de vedere vestimentar, iată că lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură de când vedeta este liberă de contract.

Sıla Türkoğlu nu se sfiește să apară în ipostaze inedite în mediul online

Are 23 de ani, însă până acum puțină lume a putut să o vadă îmbrăcată în haine potrivite vârstei sale. Rolul pe care l-a interpretat timp de două sezoane în serialul “Moștenirea” a venit la pachet cu o vestimentație sobră, mult mai închisă la culoare decât tot ce ar trebui să îmbrace o tânără actriță în plină glorie.

Cu peste 700 de mii de fani pe contul personal de Instagram, Sıla Türkoğlu a început să fie din ce în ce mai activă pe rețelele sociale, acolo unde până acum apărea doar în ipostaze întâlnite în serial. Cea mai nouă fotografie a vedei o arată pe aceasta într-o postură senzuală, demnă de o femeie în toată regula.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Îmbrăcată într-o rochie neagră, scurtă, având un umăr gol, dar și cu un aspect de wet look, așa poate fi văzută Sıla Türkoğlu pe pagina personală de socializare. De asemenea, mânecile rochiei îi lasă la vedere pielea și o aduc într-o zonă provocatoare. Piesa de rezistență la care protagonista din “Moștenirea” a ținut să apeleze este rujul roșu. Acesta întregește apariția sa.

Citește și: Demet Özdemir, discretă în ceea ce privește noul ei proiect profesional. Declarațiile succinte făcute de vedetă au uimit pe toată lumea

Ca dovadă a faptului că fanii o îndrăgesc în continuare, aceasta a primit peste cinci mii de comentarii și peste 80 de mii de aprecieri.

“Să vă alegeți favorita.”, a scris Sıla Türkoğlu în dreptul pozei, astfel că i-a rugat pe internauți să aleagă ipostaza perfectă .

Transformarea la care a apelat Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”

Conform declarațiilor făcute publice de avocatul vedetei, Sıla Türkoğlu a trecut prin momente teribile pe platourile de filmare ale serialului “Moștenirea”. Cu toate acestea, timp de două sezoane, vedeta a ținut să se dedice trup și suflet proiectului. Cu fiecare ocazie, vedeta spunea că personajul său îi este foarte drag, iar colegii de platou îi sun ca și frați.

Deși nu a menționat niciodată despre relațiile sale amoroase, de cele mai multe ori Sıla Türkoğlu a fost “cuplată” cu Halil İbrahim Ceyhan. Cei doi nu au recunoscut public că formează un cuplu, însă au decis să șteargă orice urmă a prieteniei din mediul online.

De asemenea, Sıla Türkoğlu nu a vorbit până acum despre plecarea sa din cadrul serialului “Moștenirea”, singurele declarații fiind acelea ale avocatului său. Fanii i-au fost de la început alături și au susținut-o în orice demers, asta pentru că dovada activității sale a putut fi văzută pe micile ecrane de-a lungul timpului.

Citește și: Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite”, atunci când nu se află pe platourile de filmare. Cum arată actorul

“Cât de bine poți arăți îmbrăcată așa”, “Tot ceea ce are legătură cu tine mă fascinează”, „Ești preferata mea”, au scris cei mai mulți dintre internauți.

În articolul

Sıla Türkoğlu nu ezită să-și arate formele feminine într-o rochie provocatoare. Cum se îmbracă acum vedeta din “Moștenirea”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x