Sila Turkoglu, actrița din serialul Moștenirea și Jurământul a îmbrăcat o ținută specială pentru ieșirea în oraș. Pantofii au fost piesa de rezistență

Publicat pe 11.06.2022 la 20:09 Actualizat pe 10.06.2022 la 13:43

Frumoasa Sila Turkoglu, cunoscută din serialele turcești "Jurământul" și "Moștenirea" a impresionat cu o ținută special când a ieșit în oraș, însă pantofii au fost piesa de rezistență.

Sila Turkoglu

TV Happy

Sila a intrat rapid în atenția publicului datorită rolului pe care îl joacă alături de starul turc, dar și a talentului său. Aceasta este considerată o femeie extrem de frumoasă, care reușește să atragă toate privirile.

Actrița s-a lăsat surprinsă într-o zi obișnuită, la plimbare, în timp ce poartă o ținută extrem de frumaosă și elegantă. Aceasta a adoptat un stil casual și o coafură lejeră. Se poate observa clar că actrița s-a are un stil bine definit, chiar și când nu intră pe mâna stiliștilor, completându-și look-ul natural cu un machiaj simplu.

Cât de frumos s-a îmbrăcat actrița Sila Turkoglu pentru o ieșire în oraș

Aceasta a impresionat pe micile ecrane cu talentul său, nu degeaba a fost aleasă să joace în producții atât de mari, iar frumusețea sa a străbătut dincolo de ecrane, acolo unde oamenii de acasă au putut simți finețea sa.

Citește și: Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” își susține colegii actori din Turcia. Ce a declarat recent

Cămașa a fost prinsă deasupra pantalonilor albaștri, iar pantofii au fost piesa de rezistență. Se pare că tânăra Sila știe câteva reguli de stil și a adăugat o pată roșie de culoare în ținută.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe Sila Turkoglu o știm din serialul "Jurământul" (Yemin) și îndrăgitul serial "Moștenirea" (Emanet). Oamenii au putut să o vadă în toată splendoare în roluri care i s-au potrivit perfect, admirându-i frumusețea.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18.00, doar la Happy Channel

În 2019, Sila Turkoglu joacă rolul unei femei paralizate, Suna, sora lui Emir, în serialul turcesc Yemin (Jurământul), acesta fiind un rol dificil pentru inceputul ei de cariera. Cu toate acestea, desi destul de tânără, frumoasa Sila se mulează bine rolurilor pe care le-a jucat și are un viitor promițător. Pe platourile de filmare ale serialului Jurământul, frumoasa Sila s-a împrietenit cu Özge Yagiz, actrița din rolul principal.

Cele două continuă să împartă fotografii și filmulețe cu fanii din mediul online, acolo unde au început să devină mult mai active. Numele celor două îndrăgite vedete sunt în prezent pe buzele fanilor, asta pentru că au avut traiectorii similiare în ceea ce privește rolurile lor prezente.

Sila Turkoglu a părăsit serialul "Moștenirea"

Deși lucrurile părea să meargă pe o traiectorie pozitivă în viața și carierei frumoasei actrițe, iată că Sila Turkoglu a decis că este cazul să părăsească serialul "Moștenirea" pentru a se odihni și a-și da o șansă de a continua planurile personale început la un moment dat. Timp de două sezoane, vedeta a făcut parte din celebra distribuție și i-a încântat pe fani cu talentul său.

Numele său este acum pe buzele tuturor, dat fiind faptul că a decis să nu mai continue și al treilea sezon alături de colegul său de platou, Halil İbrahim Ceyhan. Recent, vedeta a fost întrebată de jurnaliști care a fost motivul pentru care a luat această decizie, însă răspunsul actriței a fost unul scurt și concis.

Citește și: Can Yaman poartă ochelari de vedere într-o nouă ședință foto. Imaginile care au luat prin surprindere fanele de pretutindeni

"Mă odihnesc acum, fac sport. Sunt în proces de odihnă.", a transmis Sila Turkoglu, conform Seriesturkish.com. Până acum, motivele pentru care aceasta a decis să nu mai facă parte din proiectul "Moștenirea" au fost descrise doar de către avocatul său.

În articolul

Sila Turkoglu, actrița din serialul Moștenirea și Jurământul a îmbrăcat o ținută specială pentru ieșirea în oraș. Pantofii au fost piesa de rezistență

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Biscuiți Sablé. Rețetă de fursecuri franțuzești cu unt
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
5 lucruri pe care să le faci după divorț
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
Cum să marinezi carnea de porc pentru o friptură cu gust irezistibil
x