Sıla Türkoğlu pozează ca o adevărată divă la marginea unei piscine. Vedeta a îmbrăcat o rochie roșie, scurtă

Publicat pe 18.02.2024 la 13:08 Actualizat pe 18.02.2024 la 10:03

Sıla Türkoğlu revine în mediul online cu fotografii inedite pe coperta unei reviste celebre. A pozat ca o adevărată divă la marginea unei piscine.

Sıla Türkoğlu poartă o rochie neagră și are părul lung, desprins

Sıla Türkoğlu pozează ca o adevărată divă la marginea unei piscine

Happy Channel

Zvonurile relației dintre Alp Navruz și faimoasa Sıla Türkoğlu continuă. Actorul a format un cuplu cu colega de platou Ayça Ayşin Turan din “Povestea de pe insulă”, însă știrile recente vorbesc despre o apropiere cu vedeta din Moștenirea.

Sıla Türkoğlu pozează ca o adevărată divă la marginea unei piscine

Alp Navruz și Sıla Türkoğlu au fost văzuți împreună în cadrul unui eveniment în Kuruçeşme. Până în prezent, niciunul nu a confirmat sau infirmat vestea. Cea mai recentă apariție a faimoasei vedetei din Moștenirea a fost pe coperta revistei Re Touch magazine. A îmbrăcat o rochie lungă de voal, cu decolteu adânc. De asemenea, una dintre ipostazele în care a mai fost văzută a fost la marginea unei piscine purtând o rochie scurtă, cu multe volane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Până acum, Alp Navruz a fost asociat cu diverse vedete din Turcia, însă relația cu Sıla Türkoğlu pare a fi o idee de luat în serios. Sıla Türkoğlu are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat 90 de fotografii și filmulețe. Cu toate acestea, de fiecare dată a rămas la fel de discretă în ceea ce privește viața personală.

Citește și: Sıla Türkoğlu a fost surprinsă alături de un faimos actor. Presa din Turcia vorbește despre o posibilă relație de iubire

A fost lăudată pentru cele mai recente apariții, îndrăznețe față de ceea ce a oferit până acum publicului său. Printre cei care i-au apreciat fotografiile s-a numărat și Alp Navruz.

“Ești foarte frumoasă”, “Continuă să crești”, “Sper că vei străluci întotdeauna”, „Wow, tocuri, bronz, ești la fel de frumoasă ca întotdeauna. Frumusețea din Izmir la cel mai înalt nivel”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Nu este de mirare că a primit peste 13 mii de mesaje din partea prietenilor virtuali doar pentru o singură imagine publicată. Vedeta din “Șerbet de afine” continuă să-și surprindă fanii din mediul online. Cea mai recentă postare a distrus orice concepție despre ceea ce a însemnat până acum apariția sa.

Sıla Türkoğlu formează un cuplu cu Doğukan Güngör

Nu ține să-ți prezinte viața personală în mediul online, așa că ori de câte ori se ivește ocazia este cuplată cu actorii din serialele în care joacă. Cea mai recentă veste a venit din cadrul seriei “Șerbet de afine”, acolo unde joacă rolul de protagonistă alături de Doğukan Güngör. Cei doi nu au confirmat niciodată vestea că sunt împreună, ba mai mult, au specificat cu fiecare ocazia că între ei s-a legat o prietenie frumoasă.

Citește și: Sıla Türkoğlu dezvăluie totul pe rețelele sociale. Cum decurge o ședință foto profesională cu vedeta din Moștenirea

Sıla Türkoğlu a vorbit în cel mai recent interviu despre ieșirile necontrolate ale colegului său de platou. Aceasta a subliniat că seamănă foarte mult cu personajul pe care îl interpretează, cu toate că aceste crize reușesc să fie ținute sub control de cele mai multe ori.

“Suntem împreună pe set. Vorbeam și dintr-o dată văd că reacționează precum Fatih și după cinci minute spune că ar vrea să facem pace.”, a declarat vedeta despre colegul său de platou. Imediat, Doğukan Güngör a realizat că totul este adevărat și nu s-a mai putut ascunde.

“Este corect, o bună observație. Încerc să-mi aduc aminte și să rămân prezent cu persoana mea reală și cu experiențele mele.”, a spus actorul.

În articolul

Sıla Türkoğlu pozează ca o adevărată divă la marginea unei piscine. Vedeta a îmbrăcat o rochie roșie, scurtă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x