Sıla Türkoğlu reapare în mediul online într-un maiou alb și lenejerie intimă bărbătească. Imaginea care a surprins

Publicat pe 25.04.2023 la 14:16 Actualizat pe 25.04.2023 la 14:59

Sıla Türkoğlu reapare în mediul online într-un maiou alb și lenejerie intimă bărbătească. Imaginea care a surprins și pe care vedeta a ținut-o ascunsă până acum.

Sıla Türkoğlu poartă o bluză mov cu mâneci lungi și își ține părul strâns cu mâinile

Sıla Türkoğlu reapare în mediul online într-un maiou alb și lenejerie intimă bărbătească

Happy Channel

Sıla Türkoğlu a reușit fără doar și poate să-și surprindă fanii și în proiectul “The Cranberry Sherbet”. Cu toate acestea, în Turcia serialul nu a mai fost difuzat timp de două săptămâni. Vedeta continuă să posteze fotografii și filmulețe în mediul online, acolo unde internauții nu uită să-i lase comentarii și aprecieri.

Sıla Türkoğlu reapare în mediul online într-un maiou alb și lenjerie intimă bărbătească

Se pare că motivul penntru care serialul nu a mai fost difuzat a fost unul legal, asta pentru că se presupune că instigă la violență împotriva femeilor. Situația a rămas nerezolvată până în prezent, însă chiar Sıla Türkoğlu a punctat faptul că din contră, tot ceea ce se încearcă este o ieșire din anonimat. Aceasta are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 80 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cea mai recentă dintre acestea o arată într-o formă de zile mari. Se cunoaște faptul că aceasta nu renunță la exercițiile fizice, iar imaginile sunt dovada clară. Îmbrăcată într-un maiou alb și cu lenjerie inimtă bărbătească, așa a ținut să-și facă apariția actrița din Turcia.

Citește și: Sıla Türkoğlu și-a sărbătorit ziua de naștere într-un stil aparte. Vedeta a ținut să-și schimbe complet imaginea

“Exact așa”, a scris în dreptul secțiunii descrierii. Tatuajul a fost ținut la vedere, fiind printre cele mai importante atracții ale sale. A renunțat la breton și a revenit la o coafură simplă, cu părul lung. Și-a făcut debutul ca și protagonistă în serialul “Moștenirea”, însă și-a strâns o întreagă armată de aprecieri după ce a început să joace în Kızılcık Şerbeti. Adaptarea care a fost adusă foarte repede în fața telespectatorilor s-a datorat faptului că aceasta se aseamănă cu personajul său în cele mai multe dintre privințe.

“Atât eu cât și personajul meu putem reacționa la fel în fața injustiției. Cea mai evidentă trăsătură similară este că nu rămâne tăcute în fața nedreptății. Chiar dacă nu mi se adresează aceasta, o să ridic vocea chiar și atunci când este îndreptată către altcineva. Vedem acest lucru și la Doğa. Ea preferă să rămână tăcută atunci când este vorba despre o nedreptate adresată sieși, dar când este făcută de altcineva, se opune. Este cea mai evidentă similaritate.”, a declarat vedeta.

Declarațiile faimoasei Sıla Türkoğlu și ale partenerului său, Doğukan Güngör

Actrița se înțelege la fel de bine cu fiecare coleg de platou, iar cel pentru care a avut sentimente contradictorii a fost nimeni altul decât partenerul din serial, Doğukan Güngör. Acesta spune că nu are în comun cu personajul său, Fatih.

Citește și: Dezvăluiri despre întâlnirea actriței Sıla Türkoğlu cu Doğukan Güngör. Cei doi fost au plăcut impresionați unul de celălalt încă de la prima întâlnire

“Agresivitate. Începe așa și dintr-o dată totul se termin, în doar 5 minute. Suntem mereu împreună pe platourile de filmare. Se aprinde foarte repede, ca Fatih și după câteva minute spune să facem pace.”, a dezvăluit Sıla Türkoğlu.

Doğukan Güngör a recunoscut faptul că a avut astfel de ieșiri la începutul perioadei petrecute cu colegii săi, iar observația făcută de recunoscuta actriță a fost una corectă și pertinentă. Frumoasa vedetă s-a născut în Izmir și a apărut în seria “Crying” în 2018. Cu toate că a vorbit prea puțin despre viața personală de-a lungul timpului, a declarat că își dorește să se îndrăgostească într-un mod simplu.

În articolul

Sıla Türkoğlu reapare în mediul online într-un maiou alb și lenejerie intimă bărbătească. Imaginea care a surprins

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x