Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată într-o fustă mini cu decolteu. Vedeta a fost lăudată de fanii din mediul online

Publicat pe 08.03.2023 la 11:42 Actualizat pe 08.03.2023 la 12:28

Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată într-o fustă mini cu decolteu. Vedeta a fost lăudată de fanii din mediul online.

Sıla Türkoğlu poartă o rochie neagră cu mâneci scurte și își ține mâna stângă spre cap

Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată într-o fustă mini cu decolteu

Happy Channel

Sıla Türkoğlu s-a făcut remarcată în serialul “Moștenirea”, iar acum face parte din distribuția “Cranberry Sherbet”. A reușit în repetate rânduri să demonstreze că merită să facă parte din această lume. De o frumusețe care se trece ușor cu vederea, actrița se află încă pe primele locuri în cele mai importante topuri.

Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată într-o fustă mini cu decolteu

Nu este pentru prima oară când Sıla Türkoğlu reușește să captiveze atenția internauților din mediul online. După o lungă perioadă de absență, vedeta a revenit. Îmbrăcată într-o rochie neagră, mini cu decolteu adânc, s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea. Sacoul strălucitor a reușit să completeze ținuta, iar părul prins în coadă de cal i-a lăsat la vedere chipul angelic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Machiajul a fost unul simplu, dar la fel de elegant. Ochii verzi au reușit încă o dată să-i strălucească, iar micile detalii din zona pomeților au avut un real succes. Peste 3 mii de comentarii și 90 de mii de aprecieri au ajuns pe pagina sa. Născută pe 18 aprilie 1999 în Izmir, Turcia, și-a început cariera în anul 2018 în producția “ Ağlama Anne”.

Citește și: Sıla Türkoğlu revine în mediul online cu amintiri din vara anului 2022. Cum a petrecut vedeta alături de prieteni

În 2019, actrița care a jucat personajul “Suna” în seria “Jurământul” a devenit figura principală în producția “Moștenirea”. A părăsit platourile de filmare la finalul celui de-al doilea sezon. Anunțul a fost făcut de avocatul său, asta după ce compania producătoare a ținut să lase la iveală anumite întâmplări care nu au fost conforme cu realitatea.

Într-un top realizat de Adba.tv, Sıla Türkoğlu se află pe primul loc în categoria femeilor, iar Akın Akınözü în cea a bărbaților. Nu este de mirare, având în vedere că actrița are 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a postat peste 70 de fotografii și filmulețe.

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” a fost descoperită pe Instagram

Cu toate că este recunoscută mai mult din producțiile TV în care a jucat personaje îndrăgite, Sıla Türkoğlu a dezvăluit într-un interviu faptul că a fost descoperit pe Instagram.

“Am fost descoperită pe Instagram. O agenție mi-a văzut pozele și m-a contactat. Mi-au spus să vin la o filmare de probă și am fost acceptată. Cred că motivul pentru care am fost atât de căutată apoi a fost datorită sincerității și perspectivei asupra vieții. De la primul meu job am arătat-o pe Sıla așa cum este ea, am fost clară, nu m-am schimbat deloc.”, a declarat actrița, arată yenicaggazetesi.com.

Fanii nu întârzie s-o complimenteze și să-i aducă aprecieri cu fiecare postare pe care această o lasă în mediul online.

“Sunt unii oameni atât de speciali, ca o atingere a soarelui, ca o magie”, “Foarte bine, te iubim”, “Îmi plăcea ceea ce purtai înainte, nu nuditate”, au scris internauții. Printre colegii care țin întotdeauna să-i fie alături cu aprecieri se află și Ozge Yagiz. Cele două au rămas prietene de-a lungul timpului. Sıla Türkoğlu nu a oferit totuși niciodată indicii legate de relațiile sale personale, dar cu toate acestea s-a zvonit că ar fi format un cuplu cu Halil Ibrahim Ceyhan.

În articolul

Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată într-o fustă mini cu decolteu. Vedeta a fost lăudată de fanii din mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x