Sıla Türkoğlu strălucește într-o rochie albastră cu mâneci lungi. Vedeta încheie anul pe platourile de filmare

Publicat pe 26.12.2022 la 11:13 Actualizat pe 26.12.2022 la 11:52

Sila Turkoglu strălucește într-o rochie albastră cu mâneci lungi. Vedeta încheie anul pe platourile de filmare.

Sila Turkoglu poartă o rochie cu flori și are părul prins în coadă

Sila Turkoglu strălucește într-o rochie albastră cu mâneci lung

Happy Channel

Înainte de a apărea în fața fanilor cu rolul din “Cranberry Sherbet”, Sila Turkoglu era deja cunoscută datorită serialului “Moștenirea”, producție în care a jucat alături de Halil Ibrahim Ceyhan. De asemenea, “Jurământul” s-a numărat printre proiectele care au reușit să îi aducă vedetei recunoaștere internațională.

Sila Turkoglu strălucește într-o rochie albastră cu mâneci lungi

Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia și continuă să-și surprindă fanii din întreaga lume cu aparițiile sale de pe micul ecran, dar și de pe rețelele sociale. Are 1 milion de internauți ce îi urmăresc fiecare postare pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a postat peste 70 de fotografii. În cel mai nou serial turcesc joacă alături de Doğukan Güngör rolul principal. Sila Turkoglu este una dintre actrițele care a reușit să ridice nenumărate semne de întrebare în ultima vreme.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Odată cu decizia de a părăsi platourile de filmare “Moștenirea”, cei mai mulți dintre fani au continuat să-i fie alături și să o susțină în demersul său. În cadrul căutărilor pe internet, numele său apare în top, iar mesajele de susținere nu întârzie niciodată. Rămâne alături de Halil Ibrahim Ceyhan o personalitate remarcabilă, atât prin rolurile jucate, cât și prin aparițiile simple realizate în diferite emisiuni.

Citește și: Sıla Türkoğlu s-a fotografiat alături de colegii de platou. Vedeta strălucește din nou în fața camerelor

Se bucură de o armată de fani, iar fotografiile realizate de profesioniști continuă să uimească. Cea mai recentă dintre acestea o arată pe Sila Turkoglu îmbrăcată într-o rochie albastră cu mâneci lungi. Piesa de rezistență sunt însă cizmele negre, lungi.

“O echipă minunată”, a scris Sila Turkoglu în cadrul descrierii și peste 4 mii de comentarii au fost imediat urcate de către internauți. Ozge Yagiz a fost actrița care a ținut să-i aprecieze imaginile. Nu este pentru prima oară când cele două se susține reciproc. A devenit cunoscută în lumea întreagă și recent a ținut să răspundă mai multor întrebări în cadrul emisiunii Onedio.

Ce spune Sila Turkoglu despre tatuajul său

Puțini știu că Sila Turkoglu are un tatuaj scris în limba germană. Vedeta a oferit detalii despre acesta și a subliniat care este motivul din spatele alegerii sale.

Citește și: Sıla Türkoğlu a fost desemnată "Cea mai populară actriță din Turcia". Cum și-a început, de fapt, cariera protagonista serialului „Kizilcik Serbeti”

“A fost cel mai interesant compliment pe care l-am auzit în viața mea în liceu. Însemnătatea lui este dureros de frumoasă. Îmi place mult. La momentul respectiv eram interesată de limba germană. Îmi place tot ceea ce ține de Germania. Îmi plac foarte mult și tatuajele, dar pentru moment nu asta este important.”, a declarat Sila Turkoglu. Vedeta din “Moștenirea” a declarat că nu are niciun plan de viitor. De altfel, aceasta își trăiește viața așa cum este.

Sila Turkoglu și-a exprimat dorința de a trăi într-un loc liniștit, departe de agitația orașului. De asemenea, vedeta a vorbit și despre primii pași în dragoste.

“Dacă fac multe lucruri pe care inițal am spus că nu le-aș face, sunt sigură că m-am îndrăgostit.”, a spus actrița. Sila Turkoglu recunoaște că atunci când iubește uită să aibă grijă de propria persoană, asta pentru că își pune partenerul pe primul loc. În copilărie, vedeta a fost îndrăgostită de actorul turc Okan Yalabık.

În articolul

Sıla Türkoğlu strălucește într-o rochie albastră cu mâneci lungi. Vedeta încheie anul pe platourile de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x