Silvia Navarro, actrița din rolul Anei din telenovela “Inima mea e a ta”

Publicat pe 08.09.2020 la 09:21 Actualizat pe 08.09.2020 la 09:27

Silvia Navarro s-a născut la 14 septembrie 1978, în Irapuato, Mexico. Ea este într-o relație fericită cu Gerardo Casanova din 2012, iar din 2015 cei doi au împreună un băiețel.

Silvia Navarro, actrița din rolul Anei din telenovela “Inima mea e a ta”

Silvia Navarro, actrița din rolul Anei din telenovela “Inima mea e a ta”

Silvia Navarro s-a născut la 14 septembrie 1978, în Irapuato, Mexico. Ea este într-o relație fericită cu Gerardo Casanova din 2012, iar din 2015 cei doi au împreună un băiețel.

Prima ei apariție la TV a fost în telenovela "La mujer marcada" în 1995. În anul 1998, frumoasa Silvia a primit un rol dublu în telenovela Perla unde le-a interpretat pe Julietta și Perla.

Frumoasa actriță a studiat actoria, având mentori de renume precum Luis Tavira și Antonio Penunuri, la Casa del Teatro și apoi la "Centro de Formacion actoral de TV Azteca". În 1999, Silvia a primit rolul principal în telenovela "Catalina y Sebástian". De asemenea, ea a jucat alături de actori consacrați precum Juan Manuel Bernál și Sergio Basañez în telenovela "La Calle de las Novias".

Silvia a jucat din nou alături de Sergio Basañez în 2001, în telenovela "Cuando Seas Mía". Actrița a fost remarcată și pentru frumusețea ei și a ajuns să fie model în 2001-2002 pentru Mundoterra și apoi pentru Unefon. În 2014, Silvia a primit rolul Anei Leal în telenovela “Inima mea e a ta”.

Despre „Inima mea e a ta”

Ana Leal, este o femeie veselă și optimistă. Este fericită pentru că tocmai a primit îndatoririle pe care le are la casa ei, o mică proprietate pe care ea și cea mai bună prietenă a ei, Jennifer, au putut să o cumpere cu eforturi uriașe. Cu toate acestea, dezastrul o lovește și Ana pierde tot ce deține.

În același timp, îl întâlnim pe Fernando Lascurain, un om de afaceri renumit care își amintește cu tristețe prima aniversare a morții soției sale. Fernando este tatăl a șapte copii: Fanny, Nando, Alicia, Sebastián, gemenii Alex și Guille și mica Luz. Acești șapte „copii mici” au reușit să facă viața mizerabilă pentru zeci de bone care au mers pe lângă conacul Lascurain. Cu toate acestea, Fernando are nevoie obligatorie de o bonă care să aibă grijă de copiii săi.

Disperată de situația cumplită prin care trece, Ana pare obligată să-i ceară ajutor financiar lui Doroteo. El deține barul numit „Chicago”, un club de noapte pentru domni în care lucrează Ana și Jennifer. Cu toate acestea, el îi acordă un împrumut în schimbul ca Ana să semneze un contract care o obligă să cânte la bar în fiecare seară

Lipsa și necesitatea de a merge mai departe în viață o duc pe Ana să caute un al doilea loc de muncă. Lipsa de experiență și studiile sale neterminate complică procesul pentru a-și găsi un loc de muncă constant. Totuși, destinul i-a pregătit ceva ... Printr-o confuzie, Ana ajunge să meargă la Conacul Lascurain, subliniând că va găsi acolo tot ce a visat vreodată.

Nu rata telenovela “Inima mea e a ta”, din 14 septembrie, de luni până vineri, de la 16:30, doar pe Happy Channel!

Citește și: Jorge Salinas, în rolul principal masculin, în noua telenovelă „Inima mea e a ta”

În articolul

Silvia Navarro, actrița din rolul Anei din telenovela “Inima mea e a ta”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x