Silvia Navarro și-a sărbătorit fiul. Micuțul León a împlinit 7 ani și a avut parte de petrecerea mult dorită

Publicat pe 08.09.2022 la 09:54 Actualizat pe 08.09.2022 la 10:15

Silvia Navarro și-a sărbătorit fiul și i-a pregătit acestuia petrecerea mult dorită. Micuțul Leon a împlinit 7 ani.

Silvia Navarro poartă o rochie de gală, zâmbește și are părul prins în coc

Silvia Navarro în cadrul Latin GRAMMY Awards. 10 nov.. 2011

Getty Images

Silvia Navarro este una dintre vedetele de telenovele care nu se uită niciodată la cheltuieli atunci când vine vorba despre fiul ei. Micuțul León a mai crescut cu un an, iar mama sa celebră i-a pus la dispoziție toate elementele pentru ca acesta să se simtă extraordinar.

Silvia Navarro și-a sărbătorit fiul cu o petrecere tematică

Silvia Navarro și-a sărbătorit fiul pe 6 septembrie 2022. Micuțul León a împlinit 7 ani și a avut parte de petrecerea mult dorită. Pentru a-i satisface toate dorințele băiatului, celebra actriță nu s-a uitat la cheltuieli. Ca orice altă vedetă, Silvia Navarro a împărtășit cu fanii din mediul online clipele de fericire prin care a trecut alături de cel mic.

Dacă până acum actrița a ținut să fie rezervată în ceea ce privește viața lui León, cu această ocazie specială a ținut ca și fanii săi să aibă parte de câteva mici indicii despre cum au petrecut. Pe pagina personală de Instagram, Silvia Navarro a lăsat mai multe fotografii redate într-un videoclip ce au transmis cu exactitate povestea. Peste o mie de comentarii și mai mult de 60 de mii de aprecieri au fost lăsate de internauți. Aceasta are peste 3 milioane de fani până acum. Doar pe o singură pagină de socializare, Silvia Navarro a postat peste 400 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Iubire necondiționată. În fiecare an în inima mea se află tot mai multă iubire. Îmi place să te descopăr în fiecare zi, să împart această viață cu tine, să te văd crescând. Ce norocoasă sunt! Îți mulțumesc!”, a scris Silvia Navarro în dreptul postării sale ce a reușit să emoționeze atât colegi de breaslă, cât și fani de pretutindeni.

Citește și: Natália Subtil l-a expus pe Sergio Mayer Mori ca fiind un tată absent. În realitate, modelul a mințit în declarațiile din mediul online

Printre cei care au apreciat mesajul transmis, s-a numărat și Christian Chavez, fostul membru RBD și actor în telenovela “Rebelde”.

„Leoncito”, “Iubire pură”, “Ești o mamă minunată, te ador”, „Ce mare bucurie”, au scris colegi și fani pentru marea actriță.

Silvia Navarro i-a pregătit o surpriză incredibilă fiului său León

Ca tematică pentru ziua de naștere a fiului său, Silvia Navarro a ales Titanic. Micuțul León este pasionat de vapoare și bărci, iar mama sa celebră a ținut să-i îndeplinească dorința. Până la cel mai mic detaliu, actrița a ținut ca totul să fie perfect. Le-a mulțumit tuturor celor ce au ajutat-o să-i ofere fiului său o zi de neuitat. Atât prăjiurile cât și tortul au dus cu gândul la Titanic.

Printre faimoșii care i-au urat La mulți ani micuțului s-au numărat și Adriana Louvier, Fernanda Castillo și Fabiola Campomanes. Silvia Navarro își trăiește din plin rolul de mămică. Printre puținele momente publicate pe internet alături de fiul său, se vede că acesta nu duce lipsă de nimic, în special de dragostea mamei sale.

Citește și: 5 lucruri inedite despre Constanza, fiica regretatei Edith Gonzalez. Iată tot ce trebuie să știi

În 2015, micuțul León a venit în viața vedetei ca un cadou, asta pentru că cei doi sunt născuți în aceeași lună a anului. Pe data de 14 septembrie, Silvia Navarro împlinește 43 de ani. León este fructul iubirii dintre actriță și impresarul Gerardo Casanova. În ciuda relației care a eșuat, vedeta s-a concentrat de la început ca fiul său să fie fericit.

În articolul

Silvia Navarro și-a sărbătorit fiul. Micuțul León a împlinit 7 ani și a avut parte de petrecerea mult dorită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x