Sora actriței Hande Erçel publică o fotografie emoționantă cu fiica sa. Micuța Mavi nu mai suferă de cancer

Publicat pe 03.07.2024 la 15:46 Actualizat pe 03.07.2024 la 16:40

Gamze Erçel Yildirim a publicat în mediul online mai multe ipostaze emoționante alături de fiica sa. Cele două se bucură de momente importante împreună.

actriță în fața camerei

Sora actriței Hande Erçel publică o fotografie emoționantă cu fiica sa

Instagram

La 32 de ani sora faimoasei vedete din Dragostea plutește în aer este una dintre cele mai cunoscute personalități din Turcia în mediul online. Este căsătorită cu Caner Yildirim și împreună au o fetiță. Gamze Erçel Yildirim a publicat recent un filmuleț alături de fiica sa, Mavi.

Sora actriței Hande Erçel publică o fotografie emoționantă cu fiica sa

Cu peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, aceasta a publicat până în prezent peste o mie de fotografii și filmulețe. Cea mai postare o arată alături de fiica Mavi. Cele două se distrează în timp ce își creionează la propriu două inimi pe obraji. Comentariile fanilor nu au întârziat să apară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Această fetiță nu seamănă cu Hande, pentru numele lui Dumnezeu. Are fața mamei sale, pielea și ochii tatălui. Unde este Hande?”, “Ai folosit cel mai palid ruj”, “Sunteți cele mai drăguțe”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. A devenit un fenomen în mediul online atunci când și-a creat contul în anul 2019.

Citește și: Sora faimoasei Hande Erçel a optat pentru o schimbare de look. Cum arată în prezent Gamze Erçel

De atunci a devenit activă pe instagram și a reușit să atingă fani din toată lumea grație produselor pe care le promovează. Micuța Mavi este supraviețuitoare a cancerului. În 2023 medicii au anunțat că nu mai este nevoită să se lupte pentru viața sa. Recent, a fost Caner Yıldırım cel care a mărturisit că și-a pierdut cardul de credit.

“Cred că ați observat că cel care mi-a găsit cardul a cheltuit banii cu mai multă strictețe decât soția mea.”, a spus acesta în mediul online. Cu toate că sunt recunoscuți la nivel internațional, se pare că veștile rele nu i-au ocolit de-a lungul timpului. Micuța Mavi a suferit de cancer, însă tatăl său celebru a declarat că a scăpat de boala cumplită care a urmărit-o.

Caner Yıldırım anunță că fiica Mavi nu mai are cancer

Aylin Mavi nu mai are cancer. Vestea a fost anunțată chiar de către părinții celebri în mediul online. Nepoata faimoasei Hande Ercel a dus o bătălie cumplită cu boala.

“Am visat împreună la ziua aceasta.”, a scris Caner Yıldırım pe pagina de socializare. Încă de la început, starea sa de sănătate i-a îngrijorat pe fani. În ceea ce o privește pe protagonista din Dragostea plutește în aer, aceasta trăiește în prezent alături de partenerul său. Născută pe 24 decembrie 1993 în Turcia, a jucat în seriale cunoscute precum Bambașka Biri și Așl Laftan Anlamaz alături de Burak Deniz.

Citește și: Prima imagine de pe platourile de filmare cu Hande Erçel și Barış Arduç. Cei doi joacă împreună rolurile de protagoniști

Proiectul Dragostea plutește în aer a avut premiera în 2020. A continuat și un an mai târziu, iar Hande Ercel a format un cuplu cu colegul său de platou de atunci. Are peste 30 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 700 de fotografii și filmulețe.

Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în călătoriile pe care actrița le-a întreprins cu noul său partener. Hakan Sabanci urmează să-i devină soț, așa cum arată publicațiile locale. S-a spus că aceasta ar fi renunțat la viața profesională în acest fel.

În articolul

Sora actriței Hande Erçel publică o fotografie emoționantă cu fiica sa. Micuța Mavi nu mai suferă de cancer

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 iulie 2024. Racii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Câți bani trebuie să dea Andrei la notar, după ce își vinde apartamentul: "3% din valoare. E mult"
a1.ro
VIDEO | Maya, fiica Antoniei, a urcat alături de Alex Velea pe scena de la Neversea. Ce show de senzație a făcut adolescenta
HelloTaste.ro
Prăjitura turnată cu brânză și caise. O combinație irezistibilă
Catine
Zodii norocoase în ziua de 7 iulie 2024. Nativii care se pot bucura de tot ce e mai bun
useit.ro
Misterul „calculatorului” vechi de 2.000 de ani ar fi fost elucidat de un creator de conținut de pe YouTube. Cum a ajutat cercetătorii
as.ro
Câţi bani a putut primi văduva victimei lui Mario Iorgulescu: „Nu sunt două milioane de euro. Mi-a omorât soţul!”
MediCOOL
Exerciții fizice care pot crește longevitatea. Cum te pot face să trăiești mai mult
Spynews
Cei patru membri ai familiei care au murit în accidentul devastator din Suceava, conduși pe ultimul drum! Imagini dureroase de la înmormântare / FOTO
DeParinti
Cum alegi cel mai bun pătuț pentru bebelușul tău: de ce e recomandat să ții cont
MediCOOL
Beneficiile tratamentului cu nămol sapropelic în sănătate și frumusețe
HelloTaste
Gem de caise fără zahăr. Rețetă de gem dietetic
x