Prima imagine de pe platourile de filmare cu Hande Erçel și Barış Arduç. Cei doi joacă împreună rolurile de protagoniști

Publicat pe 24.06.2024 la 20:04 Actualizat pe 25.06.2024 la 09:46

Hande Erçel și Barış Arduç urmează să joace împreună într-un nou proiect profesional. Au apărut primele imagini cu cei doi de pe platourile de filmare.

actriță pe platourile de filmare

Prima imagine de pe platourile de filmare cu Hande Erçel și Barış Arduç

Happy Channel

Hande Erçel, vedeta din Dragostea plutește în aer care a făcut furori în lumea întreagă, revine pe platourile de filmare. Actrița s-a bucurat de o vacanță prelungită. Ba mai mult, aceasta a dovedit că își dorește să-și continuie studiile, astfel că s-a reînscris la facultate. În prezent se pregătește pentru o nouă producție care va apărea în curând pe micile ecrane. Va juca rolul de protagonistă alături de Barış Arduç în filmul “Leave it to the wind” ( varianta în engleză a titlului original Rüzgara Bırak).

Prima imagine de pe platourile de filmare cu Hande Erçel și Barış Arduç

Vedeta din Dragostea plutește în aer s-a numărat printre vedetele invitate la Cannes pe covorul roșu, acolo unde a strălucit într-o rochie roșie. Evenimentul a avut loc între 14 și 25 mai 2024, astfel că actrița din Turcia s-a aflat printre cele mai renumite nume din industria divertismentului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După o lungă perioadă în care nu a mai apărut pe micile ecrane, Hande Erçel le-a făcut o surpriză fanilor și recent și-a anunțat participarea într-o nouă producție turcească.

Partenerul pe care actrița îl va avea de această dată este nimeni altul decât faimosul Barış Arduç. În timp ce imaginile din cadrul repetițiilor au început să apară pe rețelele sociale, fanii s-au arătat mai mult decât entuziasmați de noul proiect al actriței favorite. După ce Hande Erçel a publicat o fotografie în mediul online, a rămas clar pentru toată lumea că se pregătește intens pentru noul său proiect.

Citește și: Care este suma fabuloasă pe care Hande Erçel a câștigat-o în primele 6 luni ale anului 2024. Vedeta continuă să călătorească alături de partenerul Hakan Sabancı

“Un nou personaj se dezvoltă.”, a scris aceasta pe pagina personală de instagram, acolo unde are peste 30 de milioane de prieteni virtuali la momentul actual. A publicat până în prezent peste 700 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt din vacanțele pe care le-a petrecut alături de partenerul său. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 1 an și în curându urmează să se căsătorească.

Actrița va interpreta personajul Asli Mansoy în filmul Leave it to the wind ( varianta în limba engleză a titlului original), după cum arată cei de la ntv.com.tr. De cealaltă parte, actrița nu a uitat să publice mai multe fotografii de pe băncile școlii Mimar Sinan University of fine arts.

Hande Erçel repetă formula din Dragostea plutește în aer

Filmările pentru noul proiect urmează să înceapă în curând. După succesul Bambașka Biri alături de Burak Deniz, faimoasa actriță de origine turcă urmează să lanseze un proiect nou care, spune ea, o face extrem de fericită.

Citește și: Hande Erçel și Barış Arduç sunt așteptați împreună în același proiect. Fanii din toată lumea vor să-i vadă pe micile ecrane

Urmează să joace rolul de protagonistă într-o nouă comedie romantică, un stil asemănător celui din Dragostea plutește în aer. Serialul este difuzat încă o dată pe Happy Channel și telespectatorii se pot bucura de episoade inedite.

Noua producție în care actrița va putea fi urmărită se pare că va fi transmisă pe una dintre platformele de streaming. Până în prezent nu s-a confirmat acest lucru, însă toate detaliile vor urma în această vară. Se așteaptă ca filmul să vadă lumina zilei la finalul acestui an. Mulți își doresc să-și revadă astfel actrița preferată.

În articolul

Prima imagine de pe platourile de filmare cu Hande Erçel și Barış Arduç. Cei doi joacă împreună rolurile de protagoniști

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 iulie 2024. Gemenii trec printr-o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Rezultate la Evaluarea Naţională 2024. Edu.ro a publicat notele
a1.ro
Moment jenant pentru o cântăreață celebră. A fost dată afară din benzinărie din cauza ținutei sale
HelloTaste.ro
Ruladă cu mascarpone și fructe. Un desert delicios și elegant
Catine
Care sunt cele mai pretențioase zodii. Ce așteptări au de la viață
useit.ro
Insula europeană care a devenit „zonă fără telefoane”. De ce nu sunt permise smartphone-urile acolo
as.ro
Venită în România pentru a-şi vizita tatăl falit, aflat în azil, Irina Columbeanu a luat masa cu un celebru milionar român!
MediCOOL
Efectele mersului pe bicicletă asupra sănătății. De ce acest sport aduce mai multe beneficii
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
DeParinti
Țara în care bunicii pot fi plătiți pentru a avea grijă de nepoți. Legea a intrat în vigoare pe 1 iulie 2024
MediCOOL
Vitamine și minerale de evitat după vârsta de 50 de ani. Ce efecte adverse pot avea
HelloTaste
Limonadă cu zmeură. Rețetă de băutură răcoritoare, foarte aromată
x